^^,

Hej!

Idag gick jag upp vid 8 tror jag eller var det halv 9? Skulle med Mamma och Jonathan på simskola, var skönt att gå upp så tidigt. Det känns som om man får mer gjort under dagen, och det får man någ. Brukar sova till 10-12 tiden, då susar bara dagen förbi.
 Efter simskolan åkte vi och hälsade på mormor sen åkte vi och handlade på ica. Har precis ätit frukost, ostfrallor med Philadel och sitter och kollar på en thesims3 video. Riktigt tufft faktiskt. Kolla in det här!

Vid två tiden kommer nog Johanna ringa, om hon inte glömt av det.. Vi hade planerat att kolla på Vänner. :D Har jätte många avsnitt att kolla på. 
 Ska också göra matte idag eller imorgon, om jag orkar fast jag behöver verkligen göra. Är på tal 11 eller 13 och det är typ 46 uppgifter på detta kapittlet och provet är på fredag. Undrar om jag kommer hinna klart. :S 

Nog om skolan, det är ju lördag idag! Och igår var det fredag, vi myste framför tvn med tacos och Lets dance. Såg ni Morgan, herregud! Och Kitty, mamma och jag kom fram till att hon ser ut som en my little pony! Kolla!  xD 

Nu ska jag spela Spore!

Sofia s.

I kärlek börjar man bedra sig själv och slutar med att bedra andra.
Oscar Wilde


Äntligen fredag

Hej!

Hoppas jag inte förvånar er med denhär meningen, jag var faktiskt i skolan idag. Ovanligt? Nej inte så.
  Började dagen med lite frätande salt syra på kemin, sen lite klassmöte. 40 minuters rast sen halvbra hjulningar, om man äns kan kalla det hjulning, på idrotten. 
  Efter det slänge vi i oss fem skedar kålsoppa och en ost macka. Mums! Sen hade vi huvudvärk på matten, alla tjatade så jag och Johanna, som typ var dom ända som var tysta fick gå in i ett grupprum. Men det hjälpte inte, kunde i jobba eftersom vi hade huvudvärk och eftresom vi inte jobbade pratade vi och då blev det ännu minde jobb. Hehe, efter ett halvt mattetal slutade vi lektionen och gick och letade efter Linda. Det var nämligen dags för dagens final! Syslöjd i två timmar, vi hittade henne men hon tänkte inte komma. Så vi sket i henne och gick och köpte godis och stack ner till slöjden. Eller var gick vi och köte godis och sen sket i henne och gick till slöjden? :S 
  Där fick jag veta att jag fick ett poäng ifrån MVG på syslöjdsprover, grattis mig! Och att aplikationer är svåra att sy runt..

När jag kom hem var jag hur hungrig som helst! Så jag åt två rostade mackor med skinka på och drack en kopp citron te. Det är nog det godaste som finns, citronte. Det är inte för sött och inte för beskt, helt perfekt!
 Nu ska jag spela Spore, var länge sen sist. Hade tröttnat tror jag, men nu börjar jag längta efter det. :D

Se upp med vart du går!
Sofia s.

The sims 3

Hej! Kännde mig precis otroligt trött och seg, fast inte nu längre. Hittade titelmelodin till the sims 3! Den är riktigt härligt,  längter tills det kommer ner dimpande i brevlådan hemma hos pappa! Tror att den kommer fredagen den 20/2 Då ska jag vara hemma hos pappa. :D

Idag kände jag absolut inte för att gå till skolan, torsdagar är så himla långa. Fast inte idag! Slutade som igår vid 12 så jag trog tio över 12 bussen hem. Det var skönt att komma hem så tidigt igen. Har faktiskt gjort lite läxor, sen somnade jag. Låg och som i två timmar. Hahahaha! Behövde nog dom två timmarna.

Ska äta nu, hejdå

sofia s.

BF

Hej! Idag slutade jag vid tio i 12. Hade typ föreläsning med någon gammal dam som hade bott eller varit fången i ett koncentrationsläger i tyskland. Var väldigt intressant att lyssna på och väldigt hämskt.
  Sista lektionen hade vi inställt, så när föreläsningen var slut sprang jag och Johanna till bussen, tur att vi han med. :)

Igår så var jag och Joahanna och simmade efter skolan. Herregud va jobbigt det var! Haha, simmade bara 438,5 meter. Eller 17 och en halv längder. Tror att johanna simmade typ 700 eller något likande, fast hon simmar lite fortare än mig.

I måndags valde vi till gymnasiet, jag valde som första. Barn och fritid på Almås, om jag inte kommer in på det så blir det förhoppningsvis Barn och Fritid lärlingsutbildning. Då skulle jag gå i skolan två dagar arbeta på boda tre dagar. Lät roligt, men jag känner faktiskt för att gå i skolan eftersom jag tycker BF låter riktigt rolig. Var nervös när jag höll på, var så rädd att trycka på fel poch det blev inte bättre utav att Pia våran SYO sa att det kan vara många som säker så det kan vara svårt att komma in. Det låter ju som, i mina öron, att alla andra kommer komma in förutom jag. Då blev jag rädd! Men sen sa hon att jag hade väldigt bra meritvärde, 230. Kanske ganska bra.. :)

Vet inte riktigt vad jag sla göra nu, ska dansa idag men bussen gå inte förrens halv sex och nu är klockan två. Har lite läxor att göra till imorgon och fredag så jag ska nog göra dom nu. Hejdå ! 

Sofia s.
 
Zac Efron, gjorde den här tror jag innan jag började skolan denna terminen. Eller någon helg precis efter vi hade börjat, kommer inte ihåg. Bilden kommer ifrån en FRIDAtidning 1:a nr detta året. :)  

Nagellack

Hej, sitter och väntar på att mina naglar ska torka. Har äntligen tagit mig tid och klipp, filat och målat dom. :) Blev pärlfärg eller vad det heter. Sitter också och lyssnar påmin iPodgris, underbart ljud och otroligt söt. :)

Igå spelade jag xbox typ hela dagen, Oscar kom på att sladden till skärmen såg leikadan ut som xbox sladden, så han satte dit den och *Poff* vi har ett fungerande xbox! :D På kvällen kom Annika och vi åt Tacos, det är nog det godaste som finns! ;) Sen åkte hon hem och jag spelde lite till xbox, eller Guitar Hero. Sen gick jag och la mig och kollade på Förhäxad.
 
Idag ska jag nog spela sims och träna kemi, har prov på det imorgon. Ska hem till mamma också, duscha och täna lite till på kemin. :) Läsa ska jag också göra, har bara en bok att läsa just nu, hade två innan. Måste bara rekomendera Daniell Steels böcker, läste en förra åretsom hete den störsa kärleken det var nog den sorgligaste bok jag läst någonsin, vet inte hur många tårar jag fällde men det var många.

Ska starta sims och städa undan naglarna. Hejdå !

Sofia s.
 

Nauw, katten Tudde. Han var så liten och söt då.

Aaaaaaarg!

Hej! Just nu bara blubblar det inom mig av ilska! Oscar glömde dena sladden till sitt xbox! Hade sett fram imot att få spela, men nu måste jag liksom vänta en hel vecka, om inte två för att kunna spela! Oscar är alltid hemma hos pappa på helgena, medans jag bara är där varrannan vecka, det betyder att jag inte kommer att få spela nästan helg när han åker till pappa, skulle ju kunna spela på måndag, tisdag onsdag eller torsdag men det har man inte tid med.
  ÅHHH! Jag känner mig så otroligt korkat arg att jag blir arg över att jag jag är otroligt korkad och blir arg! Vet inte om det blev rätt, men jag är för arg för att kolla! Vill bara slänga mig i sängen och gråta tills allt smink kletats ut, men det kan man inte. Eller? 
Hormoner säger jag bara, HORMONER! Hatar dom ibland, man blir så konstig och får väldens humör svägningar, vilket är läskigt när man kommer på sig själv med det. Och det går inte att hindara, dom får en att bli arg, ledsen och irriterad för ingenting. Som nu, hallå! Det var säkert inte meningen att han glömde sladden, han ville nog värkligen att jag skulle spela. Han tycker om när jag deltar i hans intressen, ibland iallafall. 
 Jag vet att han är väldens glömska person ibland, oftast kommer han inteihåg vad han ätit i skolan?! Hur kan man glömma det?! Sjukt skummt.. 

Oj, trodde inte att det skulle bli ett sähär långt inlägg. Inte heller att jag skulle lugna ner mig. Var nog bar att jag skrev av mig lite. :) 
Påtal om skriva av sig, funderar på att börja lägga upp mer om mitt simsspelande. Om ni vill det alltså, vilka ni nu är.. :P Mamma vet jag att hon läser, men vilka mer läser? Vore kul att veta. :)

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, illskan börjar bubbla igen! Fär inte tänka på det.. Hejdå !

Sofia s.    
   

Så kan man ju också kolla posten... :S

*.*

Hej!
Har inte haft någon tid att blogga dom senaste dagarna, var och klippte mig i tisdags och så var jag och dansade i går. 
  Idag har jag varit i skolan, förvånade? Hade so i 80 minuter, gick facktiskt väldigt fort. Läste om Hinduismen, vilket var väldigt intressant. Hade också bild, var sådär kul. Janos, Ballet dansaren i min dröm och vår bildlärade hittade tavlan jag ritade i 8:an. :D

När jag kom hem satte jag mig och kollade på tv, sen spelade jag Guitar Hero. Har 5 stjänor på typ 11 låter på medel. *Stolt som ett sto* Snart ska jag öva på Kemi, har prov på måndag. Tråkigt.. Hejdå!
 

Sofia s.

InTeenimater

Hej! 

Idag har dagen varit precis som måndagar brukar vara, ganska tråkig. Fast inte sista lektionen, engelska. Alla var ganska flummiga, speciellt Heddi våg lärare. :P
  När jag kom hem hade jag krig med Oscar om kontrollen, han ville kolla på Disney Channel men jag ville kolla på Top Model 10. Han vann, fast bara en halvtimme.

Ska göra lite läxor nu, Kemi pch engelska. Har prov nästa vecka i båda ämnena tror jag. Ska också kolla igenom min guide om hur man gör tonåringar gravida, i sims alltså. Lina P ville veta, men hon visste inte hur man laddade ner saker, så jag var tvungen att förklara det. Hade tänkt göra det över msn, men hon skulle gå så jag letede upp allt om det och kluttade ihop en guide i WordPad. Hoppas att hon kommer förså och att hon har WinRAR eller WinZip.

Godnatt! Sofia s.
 

Hon är inte tonåring med gravid, förresten så födde hon en son igår när jag spelade.
Jag döpte honom till Eric. :)

Kundsafari

Hej! Idag har jag varit ute i Hillared på kundsafari. :D Heheh. Jag och Johanna var och sålde kakor till klassresan, hade 13 st burkar från början, sålde 11 st. Vi hade Chokladflan, Punschbollar och Chokladbollar. Chokladflanen gick som smör i solsken, var pinsamt i början men efter några hus blev det bättre. Tillslut var det nästan kul. :)
  Har jätte ont i fötterna och axlarna, gick i ca 1,5 timme. Ska nog öva på tyskan, gjorde det igår kväll efter jag skrev. Gick faktiskt bra, vissa ord var svåra som höchstwahrscheinlich - högst troligt. Skulle också ha gjort matte, men jag tog inte med mig boken hem i onsdags, var sjuk i torsdags och fredags. Skulle ha behövt göra en massa matte, får väl plugga nästan vecka. Fick också redan på att vi har anda läxor, det suger att vara sjuk!

Sofia s.  

E.T phone home

Hej! Kollade precis på E.T, därav rubriken. :)

Igår var jag hemma från skolan, kände min inte riktigt bra. Fast på kvällen kändes det bättre oh det var tur eftersom jag hade blivit inbjuden på en tjejkväll hemma hos Fia. Var riktigt mysigt och roligt. Först åt vi och sen sjöng vi Singstar. Söng så mcyket att jag fick ont i halsen. 
  Stannade tills ca halv 12 då mamma hämtade mig. Sen gick jag upp med tunga steg upp för trappan med en skål Popcorn, tvättade ansiktet, bytte om och sätte mig och läste och åt popcorn. Det var gött. ;)
 
Idag vakande jag vid halv 11 tror jag, kanske halv 12 kommer inte ihåg. Vaknade först utav glassbilen, blev ganska arg eftersom jag drömde någonting som jag ville veta slutet av. Så jag körde ner huvudet i kuden och funderade ut ett eget slut tills jag somnade om.
  Tror eller vet att jag drömde om sims 3, fast man var själv i spelet och så kunde man flyga och hitta energiboller. Sen hoppade jag ut spelet och sa något till någon snubbe. Då hällde han vatten över sims världen så det blev översvämmat. xD

Påtal om sims, jag spelade sim med Jonathan idag. Han fick göra sim alldeles egna familj, Mamma och Peter Ivarsson fick dom heta. (Ja, hon heter Mamma :P) Dom fick han göra helt själv nästan, men huset hjälpte jag honom med. Blev väl snyggt... *host*                                    
                                                            
   
Mamma och Peter Ivarssons hus. Plus katten Tussi och hunden Morris. 

Sen när jag tröttade på att spela på hans familj hoppade jag över till en utav mina. Passa på att ta lite kort på mamman Lisa.  
                                            
Tog lite kort på mitt kvatar Vallenviken igår. Satte ut lite saker som gjorde det mer kvaterigt som moln, träd och fåglar.
Byggde också en resturang, en park och en simhall, en hall där man sätter ut sina simmar. Hahahahahaha!   


Sofia s.

Torsdag

Hej! Har inte gått till skolan idag, hade ont i huvudet när jag vaknade i morse. Har haft ont i huvudet sen i tisdags och det känns fortfarande som om jag har på mig glasögon, vilket jag inte har.

Igår hade jag ockås ont i huvudet men var i skolan iallafall. Hade fotboll på idrotten. Det var ganska super tråkigt.
  Efter skolan åkte jag och dansade, vi blev inte så många, 4 stycken av 10. Gjorde klassisk uppvärmning, d.v.s pliéer, tondyer och developeer.(allt sånt man gör i balett) Var såklar bäst. xD Fast jag har gått där sen vårterminen i 7:an, dom andra fyra började senare, så jag vet hur man ska göra och så har jag övat ganska mycket hemma. :P 
  När vi var uppvärmada så satte vi oss ner och lyssnade på ett musikstycke som vi ska dansa till sen. Efter det skrev vi upp allt vi kom och tänka på när vi hörde det. Och tillsammans så kom vi fram till att vi ska göra ett komiskt, jage/gömme stumfilms dans. Fast det blir stumdans.. iaf så lät det roligt. :)
  Sen åkte jag hem och kollade på topmodel 11.

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Lägga mig och läsa tror jag. Hejdå!

Sofia s.

                  

Glasögon ont

Hej! Har haft glasögon idag igen. Det var ganska smärtfullt. Fick ont i huvudet precis efter andra lektionen, sen blev det bara värre under dagen. Men nu är det ganska bra igen, mina nya linser kom idag. Känns lite konstigt på näsan där glasögonen satt innan, nästan lite svullet. 

Kom hem för en stund sen från Borås. Var på öppet hus på Almås, kollade in barn och fritids linjen. Verkar riktgt roligt och kommer att bli mitt första hands val. Undrar bara vad jag ska ha för andra och tredje. Mamma sa att det fanns lärlingsgrejs. Fast jag känner nog för att gå i skolan som vanligt och bara ha APU. Vill inte missa något och det känns det som om man skulle göra om man gick lärlingsgrejs. 

Har inte sy mycket mer att skriva, ska kolla på Top Model 11 vid 8. Så jag har ca 20 min på mig att hitta på något annat. Engelska läxan t.ex. :) Godnatt!

Sofia s.  

Hur man gör historia kul!

Hej! Idag gick jag upp förvånandsvärt tidigt, fem över 6. Jag är stolt över mig själv, brukar inte kunna göra det. Speciellt inte när man varit uppe länge och läst och splat harpan på iPoden.

I skolan hade vi vikarei på EAT:n eftersom Helen inte är här. Satt i ett grupp rum med Johanna och Linda och gjorde Kemi. Var ganska kul, läste högt och gjorde alla uppgifter tillsammans. 

  Vi hade också elevensval syslöjd den sista lektionen. Virkade som om jag aldrig gjort något annat. Var så konsentrerad iblan att jag inte hörde när Johanna sa någonting. :)


När jag kom hem åt jag gröt och mackor och kollade på Top Model 10. Sen sat jag kvar tills vi skulle äta. Potatismos och köttbullar, precis som i skola. Satt kvar jätte länge vid bordet. Sen efter, tja en stund gick jag upp och gjorde läxor. Tyska och So. Men innan jag började med So:n kollade jag lite i historia boken. Hittade en bild på Afrodite (kärleks guden) Och tänkte att den kanske skulle var kul att rita av. Så efter att jag hade gjort uppgifterna så tog jag fram mitt lilla block och började teckna. Blev kankse inte så himla bra men jag tror att jag ändå är nöjd. :) Det värsta med att sitta och teckna är att man får så ont i nacken och tiden går så fort! Kl var halv nio när jag var klar! Fast jag har igentligen ingenting att göra nu så det hade nog inte spelet någon roll om jag tecknat till nio. :P


Funderar på att sätta mig och läsa, vet inte riktigt vilken bok än. Har två att välja mellan, Brisingr och Den trygga Hamnen. Men först ska jag slänga mitt clementin skal. Hejdå!

Sofia s.


 

Halv blind

Hej! Har precis varit ute och gått med pappa. Var ganska kallt och blåsigt men skönt att få komma ut och röra på sig. 
 Var också precis och tog ut ena min lins. Den är jätte konstig, när jag skulle sätta in den i morse så var den typ trekantig och när jag satte in den i ögat var den för stor. Mycket obehagligt, speciellt när det började svida. och det var när vi var ute och gick så jag kunde inte ta ut den. Fast nu har jag inte i den i ögat. 
 Det känns lite konsigt att allting är halv suddigt. Annars brukar det vara hel suddigt eller klart. Det är synd att jag inte har med mina glasögon, men jag hittar inte mitt fodral. Ska leta efter det sen när jag kommer hem till mamma. 

Ska spela sims nu och läsa Brisingr (eragon) medans det laddar. Hejdå!

sofia s 
 

Han heter Oskar och sover i en hundkorg. Visst är han söt. :) 

Lördag

Hej!
 Har inte riktigt någon lust att blogga idag. Mitt tangent bord hemma hos pappa är så jobbigt att skriva med. Det blir vara fel helatiden.

I torsdags började vi skolan, inte så jätte kul men jag tror att jag överlever. Hade bild sista lektionen. Det var nog bara jag som såg fram imort det. :P Men det var ganska kul. Iallafall när vi fick börja måla. Janos, han i min dröm som dansade balett, typ pratade i 45 minuter om en massa saker, som hjärnan och hur vi skulle göra. Det jobbiga är att han upprepar allting typ. 
  Var i skolan igår ockås gick väldigt fort, det är det som är bra med fredagar. :) Onsdagar och Torsdagar är värst, långa och tråkiga. Kommer inte riktigt ihåg vad vi har. Men so.. och lite annat.:)

Satt precis och klollade på Ica´s nya reklam. xD Den är bäst. "När denhär ger utslag kan vi snacka rynkor" *Pip* "soltorkade tomater" Hahaha. Ska kolla på Lilla Jönssonligan nu. Ha det bra !


Sofia s.

Tandläkaren

Hej! Idag vaknade jag tidigt, eller tidigt och tidigt. Halv 9, vilket är tidigt om man tänker på när jag gått upp varje dag. Hehe. Idag skulle jag nämligen till tandläkaren, därför tidigheten. Skulle vara där vid halv 11. Och när jag kom dit, ja då hade dom inte bokat in mig. :S Så jag var tvungen att vänta så att dom skulle kunna hitta någon tid och det gjorde dom. 
  Anledningen till att jag var hos tandläkaren på lovet var för att jag skulle göra en modell av mina tänder, blää! Det var läskigt. Först hämtade hon någon metall sak och provade hur dom satt, den för överkäken passade bra, men den till under käken var för liten. Men det fattade inte hon. Utan hon gjorde den ännu mindre. :S Sen la dom typ mint grön cement i formarna och körde upp det i munnen. Var väldigt obehagligt men gick ganska fort. Efter det så skulle jag bita i någon tuggummi-liknade sak, inte smaskens det heller. Men gick snabbt också. Sen åkte jag hem igen, nöjd och glad med metallsmak i munne. Tjoho! 

Ska till Fia om en timme eller något sånt. Hon hade precis vaknat och så skulle hon städa, det lär ju ta en stund. ;) Sålänge ska jag göra en matte läxa och spela sims. 

Sofia s.
 

04.40

Hej, min "gå-och-lägg-dig-tidigare" kanpanj funkade inte så bra igår/idag/inatt. Siffrorna i rubriken är siffrorna som det stor på min klocka igår/idag/inatt när jag släckre mig lampa. *Skäms* Lästa alla kill me Kiss me böckerna och funderade på vad jag skulle måla av här näst. 

Pågrund av att jag gcik och la mig så sent kom jag inte upp ur sängen förrens ett på dagen. Det är hämst att vakna så sent, dagen går så himla fört och man hinner inte (känns det som) att gör någonting. Fast när jag tänker efter så har jag gjort ganska mycket ändå, ätit frukost, duschat, visat Oscar allt nytt jag hittat om final fantasy. Beundrat bildena på deviantart.com, spelat Enchanted Arms på Oscars x-box oxh guitar Hero. Kollat på madicken, ätit och kollat på Årets tv-tittare och skoj bråkat med Oscar. Och fått upp benet på det 5:e trappsteget på Oscars loft säng. Det finns 6 stycken, och sängen är typ lika hög som mig, 1.55 cm. Och så har jag snart hunnit blogga. :D 

Det är ändå ganska mycket på en dag. Nu ska jag kila in på Oscars rum och spela Guitar Hero, om han tillåter mig. :P Haha hejdå!

Sofia s. 

KollaKollaKollaKollaKollaKollaKollaKolla!!!

http://cataclysm-x.deviantart.com/art/From-2002-to-2007-62360464 (klicka på bilden så blir den större)

Tufft...

denviantART.com

Hej, har absolut ingen lust att blogga idag. Känner mig ganska kass, eller iaf när det gäller att måla. Kolla in den här sidan, http://kleinmeli.deviantart.com/gallery/#_featured Eller h*ns bildet. Finns en miljon andra super bra bildet. 
  Det är konstigt att jag sitter och tittar på sånt. Jag vet att jag får mega dåligt självförtroende. Men får skuldkännslor för att man sitter och kladdar upp hela ritblocket (7sidorkvar). 
  Men änndå så är det bra att sitta och kladda, för kankse en dag blir jag så bra. Men det känns nästan som om den dagen inte kommer inträffa. :P 

Satt och kladdade tills kl vad halv 4 i natt. Blev inte ett så jätte bra resultat, men om jag fortsätter att öva... Kanske någongång i framtiden blir den strålande. 
Men innan jag började teckan så tog jag upp alla manga böcker jag hade lånat och på en utav dom satt ett tuggummi. Fy fan va äkligt det va! Det var tuttifrutti smak på den, fan jag smakade inte! Lovar!!!!! Trodde att jag skulle spy, har mega fobi för tuggade tuggummin. Mega super as äckligt!

Ska gå och hämta boken och se om den fortfarande luktar, ska sätta mig med min iPod (hittade sladden! :D) och "kladda" klar min avatar bild. Mitt inlägg gav mig lite självförtroende igen.  Och titta det blev ett ganska långt inlägg. Jag som absolut inte kännde för att skriva. xD 

Sofia s luktar tuttifruiit. *spyr*

      
Någon tjen från Witch, serie på Jetix, Will tror jag hon heter och Ga-Woon Kim från Kill me Kiss me serien (manga)




EDIT: Det är en hon som har målat alla bilder i länken.


 

R.I.P iPod.. tills imorgon

Hej! Ska snart gå och lägga mig, eller byta om och sätta mig i sängen och rita. :D Har fortfarande inspiration efter min dröm. ;)

Var sömsagt och åkta skridskor med Johanna idag och jag undrar varför skridskor ska vara så in i häll vetet i påsen obekväma?! Det är skit kul att åka men efter bara 10 sekunder så gör det ont. Man får nästan kramp och det känns som om foten ska lossna när som helst. Skit konstigt med en skit kulig akivitet.

  Så efter vi säger en halvtimme-tre kavart gick vi hem till johanna och kollade på tre avsnitt av Vänner. Fy fjorton va roligt det är. Hihi. Sen kom mamma, minde kul. Hahaha, skoja bara. :P Åkte hem och stekte två korvar och sen bar det av till *fanfar* Coop. Hittade ett par mega super mysiga tofflor för bara (vad vi trodde) 50 kr. Men i kassan blev det bara 25, super fynd enligt mig!

  Se åkte vi hem, åt, tråkade och kollade på Körslaget och åt ett kilo chips och 5 kilo godis. Kankske inte så mycket, men det känns så nu. Sen joggade jag upp för trappan, var anfådd när jag kom upp. xD Och satte mig vid daton och startade *fanfar, igen* Sims. :D

  Spelade på familjen Danielsson så bor i ett blått typ lite lantligare hus, eller det ser ut så på utsidan. Iaf så har mamma, Lisen en egen frisörsalong på tomten. Det är faktiskt ganska roligt. :)


Nog om mitt sims, ska gå och smeka min babyrumps lena kind nu, hihi.

sofia s says: Godnatt!


Lisen som står i sin salong och smeker sin gravida mage, visst är hon söt. :D
(Ursäkta kvalitén, har inte ändrat den än.)


God morgon!

Idag väckte Johanna mig och frågade om jag var vaken. :P Vi ska åka skidskor idag igen, roligt roligt! Till frukost åt jag två rostade mackor med ost och en kopp te. Roli... nej mums! 
  Just nu sitter jag och väntar på att Jonathans kompis Hilad ska komma så att mamma kan köra mig till Johanna. Och jag tänkte att nu när jag inte har någonting att göra kan jag ladda min kamera och iPod, eftersom bateriet är slut i båda två. Men jag har glömt min laddare till iPoen hemme hos pappa, så nu har jag ingen iPod att lyssna på. Hur kommer jag att klara mig ikväll?! Jag måste lyssna på Kanye West och spela Harpan minst 10 gånger! Men jag kan sitta uppe och rita tills jag blir så trött att jag inte orkar vara uppe mer.. Eller så går jag bara och lägger mig. Har inte bestämt mig än...


Återkommer kanske ikväll med någon bild på det jag målade igår, om ni vill se. ;)
 Sofia s


Avatar

Jag kännde faktiskt inte för att spela sims, eller jag gjorde det innan men så började jag tänka på Avatar när jag kollade på mina gammla teckningar (och när jag kom att tänka på Jonos dansa balett. xD) Så jag började kolla runt lite efter bilder. Och jag har hittat en sida med massor med bilder från varje avsnitt. http://www.avatarspiritmedia.net/ Och sen så scrollar man ner tills man hittar Screenshots. Sen finna nästan alla avsnitt med där. Det är bara dom sista på bok tre som inte finns med. :) Men i bok tre i kapitlet "The beatch" finns det en tjej som jag alltid velat teckan men har inte hittat den perfekta bilden. Och nu så Poff! Där var den. Hon heter förresten Ty Lee och är väldigt söt.


Bilden är inte riktigt klar, ska fixa några saker, som det högra bröstet! Och sen ska jag fylla i den med svart penna och kanske färglägga den. :)

Vänner aaaaaAaaaa *hemmas reklam melodi*

Hej!

Idag har jag varit med Johanna. :D Var först och åkte skridskor, väldigt grasiöst. Fast isen var inte så jätte bra, men en snubbe sa att den inte skulle öppnas förrens imorgon.
  Efter det så gick vi hem till Johanna och år lussebullar och drack cider och kollade på dom första avsnitten av Vänner. Det är såå bra. :D Fick också min julklapp, body butter, dusch kräm, rosa skrubb vantar samt en rosa borste. Tacka så hjätligt för det. 
  Sen kom mamma och hämtade mig, sen åt jag köttfärs soppa. Mums! Och efter det gjorde mamma vofflor. Mums mums!

Idag kommer jag förhoppningsvis lägga mig tidigt. Det brukar gå bar när jag säger så. *host* Förlåte jag blev nog lite förskyld när jag var ute. Heheh. Nu ska jag spela sims. Sen tror jag att jag ska teckan. Och påtal om tecka Jag drömde att min bild lärare Janos dansade balett. Och iställer för bild hade vi balett med honom. xD Hahahahahahahahhahaha!

Sofia s

 

Så kommer jag antagligen se ut om jag sitter uppe förlänge inatt. Jonathan döpte honom till Oneck. xD Jag vet inte om jag tänker kalla honom det, har ni något bra namn? :)

Tjugohundranio

Hej, nu är det 2009. Inte så stor skilland, förutom att det står en 9:a isället fören 8:a. :P

Har ingen lust att skriva idag, kommer spela sims och kolla klart på sagan om ringen. Hehehe. Ska hem till mamma igen.

hejdå

sofia s


RSS 2.0