Dregelhunden!

Hej!

Vet ni vad jag gjort igår?! Jag var och köpte hund! :D En liten Beagel valp som hetr Molle och dreglar som attan när den sover. :) Super gullig!

Har inte orkat skriva på några dagar, i onsdags förra veckan så åkte jag med Farmor och Farfar till Stråvalla där min ena faster hade lånat en stuga och sov över till torsdagen.
  Sen så åkte jag vidare till skåne där min andra farset bor och stannade tillls på söndagen.
  Gjorde inte så himla mycket medans jag var där, alla var och spelade golf förutom jag, Oscar, min ena kusin, Annika pappas tjej och hennes dotter. Kollade mest på film, bl a Lejonkungen och dirty dancing, läste och ritade i Amandas målarbok. Spelade också minigolf en dag med alla som inte spelade golf plus pappa, som spelar golf. Kom 3a! :D

Denna veckan har det inte hänt så mycket, förrutom att vi har köpt Molle. :D 

Haha, nu har jag inte mer att skriva.

Hejdå! 

Bokslukaren!


Hej!

Har inte haft någon ork att skriva någonting, har inte hänt så mycket den senaste tiden tror jag.. :P

Idag har det inte helle hänt någonting, har stadat lite, ritat, spelat mini lite sims och läst Om jag kunde drömma och börjat på När jag hör din röst. Skulle vilja läsa dom på enegska också.
  På tal om böcker så har jag läst ut alla Harry Potter böckerna! Tog ca 10 veckar och efter att jag läst sista boken så grinade jag till och från hela kvällen. .^^ Fattade inte att det var slut, lika dant hände när jag hade läst ut den andra Eragon boken Den äldste och tänkte på att det bara var en bok var sen var Eragon borta! Fast det blev inte slut efter "den sist boken" eftersom det ska komma en till! :D

Nej nu ska jag gå ,eller springa (det är mörkt!) upp och lägga mig, eller kankse rita lite. Har gjort klar bilden på Katy Perry, ska ta och lägga upp den någon dag då jag orkar. :)


Blixtar och dunder!

Hej!

Har inte kunnat skriva på några dagar, var hos Farmor och Farfar från torsdag tills söndag och sen har jag varit hos mamma där blixten hade slåt ner i en ledning och pajat vårat moden om mitt internet-kort-grejsimojs!
  Men nu är jag hemma hos pappa, kom igår.

Förresten, kollade om bilderna jag tog förra veckan på mitt hus i sims 3 fanns kvar och det gjorde dom! Hoppas också att själva huset sparades. :/


Planlösning


Hallen - Den första dörren till vänster går till dottens rum.
             - Den andra till höger går till sonens rum.
             - Den tredje till vänster närmast går till det stora badrummet.
             - Och den närmast går till kommande barnets rum. :)


Dottens rum - lila chocken! :D


Sonens tonårsrum


Det stora badrummet


Barnkammaren


Sen kommer man till vardagsrummet..


..som ligger i samma rum som köket.                Köket vinkel 1                       


Köket vinkel 2
                 Dörrarna - Dörren till vänster om ljusstaken på väggen leder in till det det lilla badrummet och till vänster
 om den dörren så finns det en till dörr som jag inte fikc med på bild, den leder till kontoret.
                  - Och den sista dörren närmast bordet leder in till föräldrarnas sovrum. :)


Lilla badrummet


Kontoret


Sovrummet.


Utsidan på natten. Gillar stenarna! ;)Så, det var alla bilder. Håll tummarna med mig att huset sparades!


Jaaaaaaaaaa!

Jag kom in på Barn och fritid på Almås!!!!!!!!!

Varmt!

Hej!

Skulle ha laggt upp bilderna igår på sims 3 huset, men det började åska en kort stund innan jag skulle åka hem till mamma så jag var tvungen att stänga av daton, vilket tog väldigt lång tid då simset dampade och ville aldrig sluta spara.. så jag hann aldrig stänga av daton inanna jag åkte.
  Ska sma pappa och fråga om det ordande sig..

Idag så har jag inte gjort så mycket, satt uppe alldeles för läng i natt igen och läste Harry Potter och vaknade inte förrens vid 12. Hehe.
  Åt jordgubbsmackort och en tallrik med jorgubbsbiter och vanilj youghurt idag till frukost, saskens!
  Sen så atte jag mig på en filt ute och läste en stund innan jag drunkade i mitt svett och flydde in och satte mig i soffan och läste! Haha, usch!

Har också äntligen gått igenom alla 230 blogginlägg på bloglovin! Började i lördags kväll tror jag att kolla dom och blev klar för en stund sen. Äntligen! ;)

Ska gå och dricka en massa nu och sen ska jag sätta mig och göra det sista på på Katy Perry bilden. Usch va jag hatar den! Fast jag är ändå super nöjd men vad jag har kunnat åstakomma. :P

Hejdå!


Svar till Anonym om inlägger Knådgummi: Om du menar Harry Potter så har han precis hittat kulan med sitt namn. Men om du menar Katy Perry bilden så är den snart klar. :P

RSS 2.0