Tada!

En bild på 55 miunter. :D Hehe, eller inte. Började med denhär i sommras. Färgade den bara nu, på 55 minuter.  

 
Toph från Avatar.

Fredag

Hej, hur är det med er? Själv så har jag tråkigt och fryser. Vet inte vad jag ska göra idag, spela sims ? Nej, funkar inte. Spela Spore ? Nej, har redan spelat med Jonathan, plus min hand fryser till is. Börjar faktiskt att längta tillbaka till skolan.. och tills mamma kommer hem. Eller tills det blir natt så att jag kan rita, går bara att göra på kvällarna/nätterna av någon konstig anledning.. Fast förresten så kan jag göra det nu, måste bara hitta något att måla av. Ge mig exemper. Snälla. :D

Ska klä på mig nu, samt leta efter en bild att måla av. ;) Ha det bra.  

Torsdag

Hej!

Idag var jga i stan med Johanna. Tog bussen från sjöbo vid tjugo över 10, det vill säga att jag gick upp alldeles för tidigt. :P Hoppade av vid högskolan, eftrsom Johann var och klippte sig på Locke ´n Roll eller var der rocke´n lock ? Sen gick jag och Johanna och kollade i några affärer, hittade inte så mycket. En pudersak på h&m. Sen gick vi och åt på donken, mumma. :D När vi var mätta bestämde vi oss för att ta en sväng till knalleland. Hittade inte så mycket där heller, eff par skor från Skopunkten. Sen åkte jag med Johanna och hennes mamma och handlade på Maxi. Fick köra vagn, scana och packa varor. ;)  Och sen åkte vi hem.

Väl hemma så sket allt sig, var tvungen att avinstallera det sista spelat eftrsom hela skiten kraschar när man startar det. Så efter att jag hade sprat några mappar och grubblat över om jag gör det rätta hjälper Joathan mig att trycka på avinsalleraknappen. xD Han bara "Andas, andas!" Hahaha, goa skit unge. Han hjälpte mig igenom det hela, till och med döden för mitt sims. Det är borta, eller jag kan ju ominstallera allt igen. Men då behövs alla skivor och alla skvorna är hos pappa.. Wihieeeeöööää. -.- Skit för hela slatnen.

Nu ska jag sova, och drömma om läskiga spöken som tar min dator ? (kollade nyss på Ghost Whisperer, uuurgh) Hähä, godnatt


Booooooohhh. ;)


Piss dator !

Det funkar inte att starta sims ! :'( Fan fan fan...

Virus

Hello!

Idag har jag varit väldigt seg, vaknade vid halv tolv och har suttit och kollat på tv sen dess.

Igår så satt jag och letade efter en bild jag började måla av i sommras. Och när jag gick in på en sida så började allt att dampa. Datorn började varna för virus, så jag gick ner till Petar. Han kom upp och började installera ett pogram, AntiSpyware XP 2009, som Windows rekomenderade. Fast det var lite skummt.. Men det fungerade inte så han skickade upp ett virus program men det gick inte att öppna. Så när mamma kom hem och satte sig och kollade vad som var felet kom hon på att det var det pogramet som rekomenderades som var viruset. :S Skit läskigt. Så hon förskökte att öppna olika antivirus pogram och sidor mot virus. Men det viruset på min dator hindrade det. Men tillslut fick hon bort det.
  Så om det kommer upp något som heter "AntiSpyware XP 2009" så ska man absolut inte trycka på det. Hittade lite information om det:
 XP Antispyware 2009  är ännu ett falskt anti spion program. XP Antispyware 2009 program använder sig av skrämsel taktiker för att lura användaren till att köpa den "fulla versionen" av XP Antispyware 2009 program. Detta program visar falska varnings meddelanden, falska säkerhets varningar, falska scan resultat. XP Antispyware 2009 kan även öppna upp hål i säkerhets inställningar på användarens dator och installera andra malware, spyware eller även Trojanska hästar på datorns system. XP Antispyware 2009 är ett falskt anti spion program och användar borde inte lita på det. WWW.pcthreat.com rekommenderar att radera XP Antispyware 2009 så fort som möjligt eftersom det kan orsaka stora alvarliga skador på din dator.

Nu ska jag gå och klä på mig och borsta tänderna. Ha det gött! :D
 


Tisdag

Hej, idag var jag och Johanna och simmade. Gick upp vid typ åtta, förtidigt. Och sen vid tjugo över nio tog vi bussen till svenljunga. Helt frivilligt. :P Simmade lika långt den här gånge, en halv km/500m/20 längder. Skulle nog ha kunnat simma mer, men fick ont i nacken..

Det är lite läskigt hemma nu, min frisör kan typ prata med andar. Medium snubbe. Och han kan känna andar genom levande personer. Så när jag var och klippte mig förra veckan frågade mamma om vi hade någon som var hemma hos oss. Han sa att det var det.. :S Det var skit tufft men samtidigt läskigt nu efteråt. Han sa en massa saker som hade hänt häma hos oss. Te.x att det droppar i någon panna, vi har ingen panna. Men haft och den läckte. :S Läskigt... och han frågade om vi hade någon källare och sa att vi inte kände oss ensama när vi är där nere. Och det gör man inte, blir skit skraj varje gång jag går ner.. Men vi fick iaf reda på att vi är hemsökta av ett gammalt par som bodde här för flera år sen. Läskigt.. 
   Glömde nästan det jag tänkte skriva när jag kom på att jag inte berättat om det jag skrev ovan. Hittade glassplitter på bordet idag... låter kanske inte så konstigt. Men jag har hittat sånt innan i en skål när jag skulle äta frukost. Det var tur att jag såg det, annars... :S Aja, ska smyga ner och skrämma livet ur mig nu. Eller så ska jag äta. :P Haha kankse skriver sen om jag ser något mer läskigt. ;) 

"Get your booty on the floor tonight"

Tjabba ! Idag hade jag och Fia planerat att vi skulle sple FF7, med allt sket sig. Först så kom kjga på att mitt Playstation var hemma hos pappa och vi behövde det eftersom Fias sladd var sönder så att det inte blev något ljud. Men jag kom på att min granne har ett palystation 2. Så jag tänkte att jag kunde låna deras sladd. Så jag gjorde det och cyklade hem till Fia. Då kom jag på att vi inte alls kunde spela ändå eftersom vi inte hade minneskortet... men vi tänkte att vi skulle spela FF8 istället. Men när vi satte på det upptäckte vi att ljudet inte fungerade heller, det var fel på tv:n. Så vi gick upp till den lilla tv:n och satte på. Det funkade, men det var bara en demo skiva... sen så hittade vi inte första skivan av 4. Så det sket sig. Efter att ha letat en stund så bestämde vi oss för att vi skulle spela FF10, men vi kom på att vi var fast på en boss. Så vi bestämde till sist att vi skulle sjunga(skrika?) lite singstar. Hahahahah. Så jävla perfect dag. :D Har fullkommligt älskat den, och jag är inte ironisk. Det var händelserik och jag var ju med Fia. Bättre än så blir det inte. xD

Nu ska jag packa lite och skriva upp vad jag behöver packa tills imorgon, ska åka och simma med Johanna. :D Och vet ni vad.. bussen går 09.20 på morgonen. Sov så gott :)     
                               
 

Söndag

Hej!

Har precis duschat, ska med Johanna och kolla på High School Musical 3 idag. :D Ska gå och hämta hårblåsen och torka till det lite, sen måste jag packa ihop alla mina grejer. Efter filmen ska jag åka med Johanna hem, eller dom ska lämna mig hemma hos mig. Hinner inte att skriva mer nu, Puss !


Lördag

Hej!

Sitter och lyssnar på The Way med Clay Aiken.(Min och fias låt, typ) Har precis bestämt med henne att vi ska spela Final fantasy 7 på måndag. Ska bli kuligt. ;)

Idag kommer det nog inte hända så mycket, ska spela Sims har jag bestämt, ska försöka bygga en lägenhet. Heheh, det kommer nog inte gå så bra. :P Ikväll ska vi äta tacos, mumma! Och äta godis, chips, ortbågar och jodnötsringar. :D Min kusin ska nämligen stanna hela lovet, så vi tänkte festa till det lite, fast det skulle vi gjort igår. Men alla var så trötta.

Ska klä på mig nu och sätta på simset. Ha det bra, puss puss.

Fredag

Hej ! Sitter och kollar på Idol just nu, kuligt kuligt. Ska nog äta varma mackor snart, typ toast eller hur det stavas. xD Och jag har LOV! Äntligen säger jag bara, har varit jobbigt dom senaste veckorna. 

Idag var jag i skolan, var så trött. Men det gick ändå rellativt snabbt. :) Hade hemkunskap, gjode skinkpaj med Johanna och hade konsumentprov. Gick hyfsat bra. 

Men ska nog gå och äta nu, ha det bra ! :D  

Torsdag

Gokväll !

Förlåt att jag inte har skrivit någonting den här veckan, har inte riktigt haft tid till det. Läxor och proven har fått gå före, lika så frisören. :) Fast det har inte hänt så mycket denhär veckan. Haft biologiprov och städvecka..

Idag så var jag i skolan, konstigt? Hade So i 80 min, men det var ganska kul. Håller på att jobba om Första världskriget, väldigt roligt faktiskt. Jag har också haft tyskaprov, mindre kul. Tror att det gick hyfsat bra iaf. Och så har jag haft Musik, också väldigt roligt. Vi håller på med ensambelspel, typ band/grupper. Och ska sjunga Proud Mary och spela till en låt. Så jag ska spela Keyboard/Synt och sjunga men Johanna.  Har lärt mig hela introt, CCACCACCAGF FFDFGD  som gå i mitt huvud hela tiden just nu. :P

Imorgon ska jag till pappa, och sen på lördag ska jag se High School Musical 3 på bio men Johanna. Jippiho ! :D Men nu ska jag kolla om det finns några platser kvar på bion och ladda min Ipod. :D Godnatt!


Hormoner med stort H !

Hej ! Har ställt in lite av mina ska göra saker idag, har mensvärk upp till öronen ! Och hormonerna spökar, jag blev ledsen för att jag inte hittade vad organ är! Det är hel sjukt, humöret går upp och ner. Har varit förbannad, ledsen, glad och deprimerad för ingenting. Och klockan är bara tjugo över 3..

Satt precis och spelade sims och samtidigt biologi eftersom det laddar segare än segast. Men  när jag satt vi min säg och åt glass så trillade jag plötskigt ner. xD Satt för lågt ut på kanten och när jag skulle hoppa fram lite så lutade jag mig för mycket backåt, och efter några varv med armarna och ett litet mesigt skrik låg jag på golvet och undrade var fan som hände, hahaha. 

Nej, nu ska jag ner och kolla på film tror jag. :)

Söndag

Hej, har precis ätit frukost och sitter och gör ritningar till en lägenhet på sim. Hande igen lust att skriva igår, satt och spelade sims ungeför hela dagen. Mamma hade laddat ner Livet i lägenhet, det nyaste. Och det var skojigt. Hade tänkt göra pappas lägenhet. ;)

Idag kommer jag inte göra så mycket, städa, spela sims, öva på biologiprovet som vi har på Tisdag och duscha.
   Ska göra klart huster nu och sedan hoppa in i duschen. Ha det bra!


FF7

God kväll ! Sitter framför daton och ska snart gå och lägga mig. Kollade på Idol innan men orkade inte kolla på utröstningen, ska kolla hur det gick snart. 
   Satt precis och kollade på massor med Final Fantasy (eller Final Fanta som jag sa är jag var mindre xD) och har abstinens ! Vill spela det nu, FF7 och FF10. Blir gråtfärdig, speciellt när jag hittade ett nytt spel. Eller nytt spel, det släpptes i slutet av 2006 och jag har inte sett det förrens nu ! Det är sjukt.. och jag är väldigt trött.  Men ändå så vill jag spela det !! Det verkar tufft, huvud personen heter Vincent Valentine. Hur bra låter inte det ? Väldigt bra i mina öron, och åter igen jag är väldigt trött.. förresten så heter spelet Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII för er som vill ta er en titt på youtube.

Hoppas att Fia köper en ny sladd till sitt Playstation snart så vi kan spela. :D Det suger i kroppen efter spelet, vill bara gråta och skratta och hoppa av lycka på samma gång, visst låter det sjukt. Men så känner jag mig just nu och väldigt trött. Men vill inte sova, fasen. ni vill säkert inte läsa om mina sjuka abstinenser.. :P Så hejdå godnatt och... Jag vill spela jag vill spela jag viiiiill spela !!!! x'D Godnatt..

                                                                  

Han i mitten är Vincent.

Fredag - redan ?

Hej sitter hemma och är trött och har ont i hela kroppen. Därför kan jag sitta här, är nämligen hemma. Har inte haft ork att skiva något i bloggen, eller ens sitta vid datorn. Men idag har jag inget planerat. Sova och läsa b.la. :) Men innan jag går och gör det, eller ligger ? Så tänkte jag skriva lite om vad som hänt denhär veckan.

Tisdag

Då var jag och Johanna och simmade efter skolan. Simmade en halv km/500m/20 längder. :D Skit jobbigt men samtidigt roligt. Har aldrig tyckt att simma är kuligt, men nu när man fick bestämma sin egen takt så gick det mycket bättre. :) Efter det så jag vi till maxi och fuskade lite.. köpte nämligen en geisha. Fy fy. :P Sen åkte vi hem.

Onsdag

Tja, då kan jag hem och kollade på top model 5 eller 6, kommer inte ihåg. Sen så åkte jag in till stan och dansade. Hade en vikarie, Marie eller något. Med henne så dansade vi street. Roligt, men svårt. Kände mig som en höna eller som om jag stod och pumpade en cykel. xD Fyllde förresten år då. Är 15 nu. :D :D Haha, glömmer det ibland. Fick inget eftersom jag fick alla mina presenter i lördags och söndags. :)

Torsdag

Igår mådde jag ganska kasst. På morgon i skolan så tränade vi inför våran dansdag som var igår kväll. Vi dansade bugg, foxtrot (lång,lång, kort,kort) och vals. Det var jobbigt eftersom jag hade träningsvärk efter simmningen och dansen i onsdags. Men det gick nog bra ändå. :) Sista lektionen vi hade var musik. Mådde så j*vla dåligt då, hade så ont i magen att det inte var sant, jo det var det.. :P Men vi bilnade band, hamnade men Johanna, Robin VM, Marcus och Andreas C. Och vi (dom) valde Proud Marry. :) Sen på kvällen var det danas som gällde. Dansade mycket och med många och blev trött och svettigt. Precis som det ska vara. Kul som fan var det ifa. :)

Så, nu har jag skrivit om det mästa och hade tänkt mig att jag skulle krypa ner i sängen och läsa. Ha det bra. :)

Måndag

Hej, idag var jag i skolan som vanligt. Hade pedovisning på engelskan om Pineappel. Det gick väldigt bra, stannade bara en gång. Och det var på ett svårt ord. Men hela redovisningen gick på 1m och 7 sek. Och den skulle v ara 1 minut. :) 
  Efter skolan hängde jag med Johanna hem. Vi hade väldigt trevligt. Pratade och flammsade väldigt mycket. :D

Imorgon efter skolan ska jag och Johanna simma lite. :) Så det blir dubbelt så mycket packning eftersom vi har idrott också.  Men det ska bli skojsigt.

Nu ska jag skynda mig att hoppa in i duschen så at jag inte missar Cityakuten kl 21.00. Godnatt ! :D 

Söndag

Hej! Idag var det kalas igen, fast hemma hos mamma. Fick en kamera av mamma och Peter, ett halsband av Jonathan, 250 kr av peters föräldrar, 100 av morbror Peter och ett bio kort på 250 av mormor. :) Vi åt smörgåstårta och blåbärscheescake. Mummeli mumma ! :D

Sen åkte alla hem, då satte jag mig och gjorde engelska läxan tills imorgon. Vi ska redovisa om ett ord på P. Först tänkte jag ta Parrot, papegoja. Men det fanns inte så mycket information om det. Så mamma kom på att jag kunde ta pineapple, ananas. :) Så nu har jag en minuts lång redovisning om jag redovisar långsamt. :P
  Men nu ska jag plocka upp lite kläder och sedan gå och lägga mig. Sov så gott, :)

iPod

Hej! Idag har vi haft kalas för mig och pappa i förskott. :) Farmor, farfar, faster Anna, Pelle och kusinerna Wilma och Elias var där. Fick tre presentkort, två från Gina på 300 kr av faster Bettan & co. och Anna & co. Och ett från H&M av Farmor och Farfar, 500 kr. Och ett kort från Wilma som hon gjort själv. :D  Vi åt potatisgratäng och något kött, mumma ! Sen gick jag och Wilma och spelade Sims, vi gjorde deras hus. Blev hyfsat likt. Sparade när jag nästan var klar, men när jag skulle sänga av det så tryckte jag på nej hur dum får man bli ?! Fast iof så var det bara två rum jag hade gjort, och dom var relativt lätta. Och sen åt vi någon jätte god frukt tårta och godis. :D

Just nu sitter jag och lyssnar på min blåa iPod. :D Ska nog hitta lite mer musik att ladda ner, kan jag inte få lite tipps? ;) haha.  Puss puss
     
Min iPod

Hurra hurra hurra !

.... i förskott :D

Idag så vaknade jag av att någon sjöng "ja må du leva" för mig. :D Det var pappa och Oscar medfrukost och presenter. Fick hundra kronor av Oscar, han är sämst på presenter, och en blå iPod nano i nyaste modell ! :D Skit tuffig. 
  Och när klockan är 15,39* så ska vi ha kalas för mig och pappa. Då blir det mer skojsigt...

Igår var det sista dagen på praon, var sorgligt när jag skulle gå. Fick en kram av en ur kullig kille. :) Kommer att sakna dom.
  Igår träffade jag också Annika,en tjej pappa träffar. hon var jätte trevlig och skrattade åt nästan allt. xD

Nu ska jag fortsätta att klura lite med min iPod. :) Ha det bra och glöm inte att på onsdag är det min födelsedag.... 

  
                                            
*jag fyller 15 på onsdag och pappa fyller 39 på måndag. Därav tiden. ;)

Torsdag

Hejsan !

Idag har jag också praoat. Det har varit ganska kul, men samidigt väldigt väldigt jobbigt. Är helt slut och orkar inte berätta vad som hände idag, fanns inget kul som jag kan berätta för det delen heller. Eller jo, men jag har tystnadsplikt...
  När jag kom hem så gack jag och satte mig och kollade på top Model 5, sen gick jag upp och satte mig här. Då blev min hande iskall, jag riktigt frös om den. Så jag gick ner och tog på mig ett par vantar. :P Sen så damsög jag i hallen och lite i köket. :)

Igår efter praon så dansade jag. Och på bussen till stan blev jag jätte åksjuk, så jag började andas djupt. Men då kom det en rökartant och satte sig framför mig. Blää ! :( Sen på dansen var jag jätte jätte trött, men det gick hyfsat bra ändå. :) Och sen avslutade jag dagen med att sömna i Jonathans säg. :)

Nu så ska jag nog kolla om det kommer något kuligt på tv:n. Om det inte finns något så tänker jag nog... *funderar* kolla på när mamma och Oscar bakar. :)

Sov så gott :D


Tisdag

Hej! Idag började min prao hos Förskoleklassen. Det var kul, men samtidigt lite långtråkigt. Dom är ute väldigt mycket, så man får typ bara sitta och iakta.. långtråkigt. Men annars var det kul. När jag kom dit så skulle precis förskolan börja så jag var med dom på samlingen och när dom ritade löv. :) Sen så var det fruktstund och efter det gick vi ut. Efter att vi hae varit uta någon timme så började fritids och var ute med dom en timme till typ. Sen gick vi in och jag fick fika. Mumma !:D Och sen så var vi ute.. :)

Nu ska jag.. jag vte inte vad jag ska.. men kommer nog på det snart. :) Puss

P.s jag vet att jag är kass på att skriva..

Måndag

Hej! Idag skulle jag ha praoat men min mage är fortfarande konstig. Inte nervöst konstig utan det känns bara helt skummt. Så jag bestämde mig för att stanna hemma och vila. /: Lite tråkigt eftersom det är precis dethär jag vill jobba med i framtiden, eller tror det iaf. :) Aja, ska gå och lägga mig nu. Bajs mage..

Skummig söndag

Hej, orkar inte direkt skriv men gör det ändå. Idag har jag bara slappat framför tv:n och det är första gången som jag rör ett tangentbord just idag. Strolt. :) Har iaf väldigt väldigt ont i min mage, eller inte ont direkt. Men det känns typ skummt, kallt och tomt fast på sammagång varmt och propfull.. :S Hoppas bara att jag inte har "ont" imorgon. Ska praoa på förskolaklassen/fritis i hillared. Ha det bättre än mig! :P Godnatt 


Fet

Godkväll!

Kom precis hemfrån kalaset och sitterhär och undrar varför jag åt så himla mycket. Först fick vi hemlagad pizza med köttfärs och annat gojs,skit gott och skit proppmätt. Sedan var jag och lekte lite med kusinerna och lyssnade på när de vuxna konverserade och åt godis. Efterl ite mer än en timme så fick vi tårta och kladdkaka. Det var två stycken tårtor, en med choklad och en med jodgubbar. Super gott  och super super proppmätt! Hahah. ska gå och borsta tänderna snart och sedan gå och lägga mig och läsa, sen kommer jon blund och strör sömnglitter så att man sömnar. :) Godnatt

Lördag

Hej! Idag vaknade jag vid hakv 11 och gick ner och kollade på Camp Rock på Disney Channel. Sen åkte jag mamma och Jonathan tillstan och shopade lite. :) Köpte en kofta med spets, en kjol men hängslen som går att ta bort, en vitt linne allt från H&M och ett par lila tights från kapphal.och så var vi på något försäkringsbolag, då fick Jonathan en heiumballong, och fyra reflexer,fick en utav dom och mamma tog lite gratis suffs. Gratis är alltid bäst. :D
   Kom hem till pappap för en stund sen, då kunde man inte komma fram till datorn eftersom han bygger nytt kök så ligger alla nya delar i mitt rum. Men så snäller som han är så flyttade han på allt så att jag fick plats. Ska spela lite Harry Potter eller läsa snart, har inte riktigt bestämt mig än.. men läsning känns mer lockande. Sen om någon timme så ska jag duscha coh göra premierförmina nya kläder på kalas för min faster Annas man Pelle. :) Ha det bra ! Puss

                           
     

Bada

Hej !

Idag var jag i skolan, som vanligt. På idrotten så simmade vi efter en planeringsgrejs vi hade gjort före. Det vra ganska kul, gjorde det inte så jätte svårt men ska nog ändra lite mer i det så att det blir intensivare. :) 
   Innan idrotten så skulle jag lämnat pengaran til naprapaten, men han var upptagen så jag gick och lämde dom hon idrottslärarna. Sen efteråt fick jag dom va en tjej och märkte att det saknades 200 kr. Så jag gick för att kolla om dom låg inne hos idrottslärarna, men dom var ju såklart nere och åt. Men sen så fick jag dom. :)
  Hade ockås syo-möte (vägledningsgrejs till gymnasiet) med Pia. Tror att jag ska gå Barn och fritids pogramet på Almås i borås. :)

Nu ska jag starta Spore och hämta min very heavy väska. Har bara tunga boker i den, eftersom vi praoar nästa vecka så behöver jag dom för att läsa på till proven, jobbigt..


                                                                                  

Gott. :)

Tosdag - Lördag?

Hej Hej !

Idag är det studiedag och vi är lediga. :D

Igår var jag med Fia och spalde sims, snackade om allt mellan himmel och jord och åt godis. :D Hur mer perfekt kan en onsdagskväll bli ? xD 
  Vad också och dansade, det var kul. Faktiskt. :)

Idag skulle jag till tandläkaren, men jag är "sjuk". Orkade värkligen inte åka till svenljunga. Så jag ringde mamma och bad henne att on skulle sjuk anmäla mig. :) Så nu är jag förskyld och har ont i halsen. :)

Ska städa nu, hejdå. (:


RSS 2.0