Bok efter bok efter bok..

Goder afton!

Idag har det inte hänt så mycket, när jag vaknade i morse blev jag väldigt irriterad. Det knäpper i vatten röre som går i mitt rum upp till grannarna. Väldigt irriterande om det är helt tyst och allt man hör är knäppandet. Blev på bättre humör när jag skulle äta frukost och gick och hämtade Sagan om de två tornen i bokhyllan i tv-rummet. Har velat läsa den ett tag nu, men haft så många andra böcker som jag också vill läsa.
  Har läst 3 böcker den här månaden, Om jag kunde drömma, När jag hör din röst och Twilight. Haha, vet inte om det räknas om man läst samma bok två gånger. Kanske om det inte är på samma språk. :) Jag räknar så ialla fall.

Efter frukosten spelade jag lite xbox, sen när jag tröttnade på det satte jag på daton och spelade sims. Sen har jag suttit där typ hela dagen. Hehe. :)

Nu ska jag sätta mig i sägen en stund och rita, det går väldigt bra men bilden på elefanten. :D Sen ska jag hoppa i säng och fortsätta läsa Sagan om de två tornen!

Godnatt!

Elefant

Hej!

Har precis suttit och teckat lite av en eleftant till Annika, pappas tjej, hon hade en tavla hemma med tre rutor i, men hon visste inte vad hon skulle ha i dom. Så hon frågade mig om jag ville göra någonting, så jag bestämde mig för att rita tre djur, en elefant, en zebra och en giraff. Bilderna blir inte så stora, 15x10 men det går ganska bra ändå även om det blir lite småttigt ibland.

Ikväll så är det taco kväll, vad är en helg hos pappa utan tacos? Jag lovar, vi ätar tacos varje helg. Eller jag vet inte hur det är på helgerna då jag är hos mamma men när jag är här så är det tacos en kväll som gäller. ;)

Ska spela sims nu och kommer nog att var fast i det hela dagen. Fram tills tacosen iallafall, hehe.
Hejdå!


Hon är klar!

Äntligen är hon klar! Hon som jag slitit med i vet inte hur många timmar som helst! Och äntligen har jag bestämt mig för att hon är klar! 


                                                                        Kenza!

Är alldeles skakig, nervös, hoppig. Brukar alltid bli så när jag arbetat med en bild en längre tid och jobbat stenhårt med den. Dom allra sista 5-10 minuterna är det som jobbigast att teckna. Då är man så spänd och glad att den snart är klar och att den blir så bra. Brukar vara väldigt otålig då, var tvungen att stänga av musiken, stänga dörren och sätta mig på golvet. Hoh.. haha.

Hon är klar.. !

Det kommer en bättre bild senare. Är så skakig att det inte blir några bra. :P


Kallt

Hej!

Har precis kolla igenom alla bloggar jag följer. Ska sätta mig och göra min idrotts läxa, ska göra en uppvärming i två delar. Fast först så måste jag värma upp min höger hand. Den är iskall! 

Hejdå!

 

 

Täck lös

Godkväll!

Ska snart gå och lägga mig, känns ganska skönt att man faktiskt kan bli jätte trött innan kl är 12. ;) Fast nu är klockan över 12, skulle ha gått och laggt mig tidigare om jag haft något täcke att sova med. Någon av våra två katter hade kissat i det så mamma fick tvätta det och det har inte torkat ännu. Som tur är så får jag låna Jonathans så länge. Ska ju bara sova med det en natt.

Åkte aldig buss idag, Annika körde mig istället. Hon hade ingenting att göra, pappa är sjuk och bara kollar på fotboll. Så hon körde hem mig för att fördriva en timme. :)

Mormor var hemma när jag kom hem, roligt att träffa henne. Hon stannade och åt mammas hemma gjorda pizza. Mumms! Efter att hon åkt hem så satte jag mig och mamma lite vid hennes dator och kollade runt lite tills Robinsson började.

Nu ska jag gå upp och bädda, om inte mamma varit så snäller och redan gjort det. :) Ska nog läsa lite Twilight en stund ockås, antagligen inte så länge mad tanke på hur trött jag är. ;)

Godnatt!


Avatar

Hej!

Vaknade för ca en halvtimme sen, kommer inte riktigt ihår nä jag vaknade så tidigt och frivilligt gick upp. ;) Länge sen var det iallafall. Har tagit med mig täcker och sitter invirad i det. Pappa skrattade när han kom in och kollade om jag var vaken. :) Han sa att jag såg ut som en bulle, och att det såg mysigt ut. Haha.  

Var och kollade på Avatar igår men Pappa, Oscar och min kusin Elias. Den var underbar! Det fanns så mycket att kolla på, det var så otoligt häftigt.. tänk att se det i 3D..!

Ska hem till mamma idag, kollade buss precis. Går inte så många ut till hillared på lördagar. Så antingen får jag ta den som går vid halv 2 eller den vid 4. Tror att jag tar fyra bussen.


BKF

Hej, sitter just nu och har BKF, eller vi har rast men min kompis hade lite kvar att göra så jag väntar på henne. :)

Har inte orkat att skriva så mycket sen jag kom hem från Kläppen. Men nu så fick jag lusten tillbaka! Fast jag vet inte riktigt vad jag ska skriva... kankse om vad jag gjort idag?

Började kl 8 idag, skulle egentligen börjat vid 9 men vi skulle på mässa i idrottshallen och få information om våra inividuella val som vi ska göra i början av februari. Funderar på att välja Bild och formgivning och Matte B. Kom på att vi inte har någon mer matte efter det här året, tråkigt. Men tur att det finna att välja! Tycker att det är lite tråkigt med matte A som vi har nu, allting är så enkelt. Behöver någonting att få bita i, men matte A är som att bita i en klump smör! Haha.

Vi börjar snart igen och ska gå tillbaka till klassrummet så jag hinner inte skriva så mycket mer.

hejdå!Tillbaka hemma!

Hej!

Sitter fortfarande klädd i pyjamas och har kollat igenom alla 190 blogginläggen på Bloglovin. Ska snart gå och ta mig en dusch, sen börja att packa upp allting från min vecka uppe i Kläppen. Sen blir det Sims 3!

Kram!


Kläppen

Hej! Ligger just nu i en säng i kläppen, är på skid semester med några i släkten. Kan inte skriva på mycket, sitter med mobilen och skriver. Det finns inget annat internet. skriver mer när jag kommer hem på lördag tror jag. Godnatt!

RSS 2.0