090430

Hej!

 Igår så åkte Johanna med mig hem till pappa och kollade på 17 again på bio. Ven var bra, och Zac Efron är mycket snygger! ;)
  Efter bion åkte vi hem till pappa och kollade på Gossip Girl och satt och snackade och skrattade!

Idag så åkte vi först in till knalleland för att hitta någon present till hennes mamma och köpa A3 papper till mig. :) Sen så åkte vi vdare till stan och gick runt och shoppade lite.
  Hittade ett par lila hot pants på HM, vit blus på Indiska samt en blommig té mugg på Indiska. Köppte ockås nya nummret av Frida. och vet ni vad, det fanns en twilight plansch! perfekt att rita av. ;)
 
Nu så vet jag inte vad jag ska göra, tråkigt att sitta inne när det är så fint väder ute.

Hejdå!

Nervvrak!

Hej!

Idag så har jag redovisat mitt So arbete. Var mega nervös och benen darrade som fan när jag skulle rita upp min tidsaxel på tavlan. Och inte blev det bättre precis innan jag skulle redovisa, sista sjupa andetagen var ganska skakigt.
  Fast redovisningen gick ganska bra, vet inte vad So läraren tyckte men min svenska lärare, som var med för att kolla och bedömma hur vi redovisa, tyckte att att det var en VG+ redovisning! :D 
  Efter min redovisning så slutade vi och jag var ett totalt nervvrak!!!!! Skakade i hela kroppen och kände mig som en duracell kanin! :O Som tur var släpte det efter ca en och en halv timme. Hehe.

Har också haft bild idag, var klar med alla uppgifter så jag satt och ritade en ekorre ist. Hade ockås med mig mina teckningar och frågade bildläraren vad han tyckte. Och han tyckte att dom var bra! Gud va glad jag blev, igen! ;)
  Lämnade kvar dom hos honom så att han kunde spraya dom, ska hämta dom imorgon någon gång.

Nu måste jag duscha!
  Förresten imorgon är det MUCK dagen! :D

Hejdå!


Thesims3

Hej!

Vet ni vad! Mitt sims 3 kommer på torsdag nästa vecka, en vecka tidigare än vad jag trodde! :D Glader glader glader! 

Igår så var jag och klippte mig efter skolan, klippte bara topparna. Efter det skulle mamma skjuta pistol och handla så jag åkte hem till pappa och kollade på Guldkompassen och gjorde SO.
  När kl var typ 9 tror jag sms:ade jag mamma och frågade när hon skulle kommma och hämta mig och efter en stund ringde hon och sa att hon hade glömt mig och åkt hem!! :O Så hon fick åka och hämta mig, kom inte hem förrens vid tjugo över tio och då var jag trött. Så trött att jag knappt orkade masa mig upp för trappan och gå och lägga mig. :P

Idag har typ ingenting hänt, hoppade 3.20 i längdhopp på idrotten. *stolt* 
  När jag kom hem så hoppade jag studdsmatta med Oscar och ska snart göra det igen, efter att jag har gjort en tidsaxel till min redovisning som jag förhoppningsvis ska ha imorgon! 

Hejdå! 

PS, Vi har just nu 31 kycklingar! Det kom en liten till dunboll igår! Ska gå ner och hälsa på den innan jag går ut och studdsar. Mega sööötis!! :)  

Rubrik.

Hejsan!

Nu är det bara 13 dagar kvar i skolan.. fan va gött! :D
  Något annat så är mindre gött är fisk. Haha, och so arbeten.. :/ Har lite smått panik tror jag. 

Igår så spelade jag sima typ hela dagen, gjorde en ny familj.
  Efter Robinsson så kollade jag på Mamma Mia! medans Jonathan gjorde en familj med en pappa, TVÅ mammor, en storebror, en stora syster och en lilla syster och två hundar. Han hade velat ha en hund till och tre katter också, men det gick inte. :P
  Har lovat honom att bygga deras hus idag, men ska inte att spela med dom.. :P Hehe. Dom får stå där intill det andra huset jag gjorde med honom.

Nu ska jag sätta mig och göra so:n, lika ogött som fisk!


Hejdå!
Sofia s.

Den första familjen, Ivarsson tror jag dom heter..

Pengar!!

Hej!

Sitter och lägger upp pengar från mina klasskamrater för skolresan, alla skulle lägga till 200 kronor för roasjö. Hoppas att jag inte tappat något, och att jag räknar rätt. :S

När jag vaknade idag, vid typ 10 i 12 så sov hela min högra arm. Den var så tung och när jag försökte lyfta den så trillade den bara ner igen! Läskigt. Resten av kroppen var också ganska tunga och det blev ganska vingligt ner för trappan, hahaha. Fast nu mår jag bra igen, typ.. har lite ont på diverse ställen på kroppen sen Boda borg.

Nu ska jag sätta i linserna och sen ska ner och haffa damsugaren om dom är klara. Och när jag blivit av med lite dam från rummet ska jag nog spela sims!

Hejdå!


Klassresa!

Hej!

Igår så var jag på klassresa med klassen, hehe. Vi åkte till Boda Borg i sävsjö och var där från ca 10 till kvart över 4. Sen avslutade vi dagen med att sova över i roasjö. 
  Hade skit kul faktiskt! På boda borg skulle man göra uppdrag och sammla stämplar. 
  Tror att mitt lag, som bestod utav mig, Johanna, Robin VM, Markus, och Ante Carlsson, fick mest stämplar på våra kort, 9 stycken. :) 
   Efter boda borg åkte vi till Roasjö och sovde över på en konferansanläggning. Somnade nog inte förrens halv 4, och gick upp vid 9. Är lite seg i huvudet just nu. :P 

Idag så vaknade vi som sagt vid 9 och lämade roasjö vid halv 11 tiden tror jag. Sen åkte jag med mamma och passade Jonathan medans hon sköt pistol. Vi satt i bilen och kollade på ice age och käkade chips, ush.. 
   Sen när vi kom hem igen flög vi ur bilen efter att mamma hade sagt att vi hade 16 nya kycklingar! En utav våra hönor har ruvat på ägg som nu har kläckts! Mega söta! :D Vi har just nu hela 30 kycklingar, 14 st kläcktes med hjälp av en äggkläcknings maskin.

Usch, ska nog gå och borsta tänderna och lägga mig och titta på Ghost Whisperer nu, om jag orkar hålla mig vaken. :)

Godnatt!

Grattis Norge!

Hej!

Har precis kollat på Eurovision Song Contest och fullkommligt kärat ner mig i vinnaren Alexander Rybak från Norge. :)

Ska gå och lägga mig och läsa Harry Potter och Fången Från Azkaban snart. :) 

Godnatt!  


Lördag!

Hallåå! 

Just nu så sitter jag och vänar på att Johanna ska säga att hon tar nästa buss och åker hem till mig! :D
  Igår så var jag på bio med Robin vm. Vikollade på Änglar och Demoner med Tom Hanks. Köpte också popcorn, men jag tappade typ hälften innanför tröjan. Blev lite pinsamt när jag märkte det när filmen var slut. Hahaha. :P 
  Efter filmen åkte Robin hem med bussen och jag med pappa. när vi kom hem åt vi klyftpotatis och kött, mumma! Och Kollade på Talang 2009. Efter det när vi kollade på10 000 BC kom min äldsta kusin Kristoffer, som hadetänkt stanna över helgen. Jag undrar om han är så sugen på det om Johanna sover över.. hihihi. <3

Ska spela Sims 2 nu, måste spela skiten ur mig innan sims 3 kommer! Hehe. 26 dagar kvar! :D

Hejdå!

Johanna, gjorde av mig. :)

torsdag

Hej!


Idag så skulle jag ha haft redovisnong om en författare, men slapp det eftersom våran lärare var sjuk. Jippi!
  Efter skolan hängde jag med Johanna hem och kollade på Gissip Girl. Det är skit bra! 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det Eurovision song contest!

Godnatt!

En månad kvar...

Hej!

Ska snart borsta tänderna och gå och lägga mig. Fast först tänkte jag slänga in ett inlägg. :)
  Denna helgen har det varit kalas på kalas. I lördags åkte vi ner med pappa till skåne för att fira min kusin Andreas som fyllde 20 år igår. Grattis! 
  Sen igår så åkte vi hem och firade min andra kusin Elias som också fyllde år igår, fast han fyllde 11. Grattis!

Idag så hade vi fysik prov, gick sådär tror jag. Hade inte övat så mycket, men det mesta hade fastnat ändå. Hoppas jag.. 
  Imorgon så har vi det första nationella provat i biologi, känner mig lite scarry inför det. Men om det går åt skogen så kommer inte mina betyg att sänkas. ;) 

Nej, nu måste jag lägga mig. Och min lampa skrämmar mig, den låter konstigt, som en fluga, och typ blinkar.. :S
 
Förresten, idag är det exakt en månad kvar tills skolavslutninge, avslutningsfesten och tills mitt The sims 3 kommer! Tyvärr så får jag inte spelade det förrens på fredagen eftersom jag ska på avsluitningsfest och kommer inte hem förrens efter ett på natten!
'
NU måste jag gå! Hejdå och sov så gott!  

Fredag..

Hej!

Idag känns det verkligen inte som om det är fredag, inte ens nu när jag är hemma hos pappa. Konstigt..
  Iaf så hade denns fredagen rullat på hyfsat fort, fast inte sista lektionen då vi hade eat i två timmar. Satt först och gjorde fysik, eftersom vi har prov på det på måndag. Sen så skulle jag ha jobbat med So, men mådde så illa så jag satte mig och läste i den älste på engelska. Ventilationen är avstängd iskolan, så det är jätte äklig luft i vissta klassrum. Och speciellt i det rummet vi var. :S 

När jag kom hem så hade mamma köpt en sodastreamer, så vi gjorde kolsyrad jordgubbssaft och åt muffins. ;)
  Sen så packade jag och for iväg med bussen till pappa. Stannade på gina på vägen hem och köpte nya leggins och en vit tröja med ett rött randigt hjärta som jag hadetänkt ha på mig imorgon när vi drar ner till skåne och firar min kusins 20-års dag! Grattis honom! :D 

Nu ska jag lägga mig och kolla på sagan om konungens återkomstom jag orkar hålla mig vaken. Ska nog läsa lite harry potter och fången från Azkaban sen också, men bara om jag inte somnar. ;)

Godnatt!

Johanna, you know you love me! <3

Sommarjobb

Hej!

Är lite nere just nu.. Har sökt sommarjobb i komunen men fick precis ett mail om att det inte fanns någon mer plats.. :( 
  Ville ju så gärna tjärna ihop lite pengar, och det kade varit kul också.

Idag så hade vi första lektionen inställd, våran lärare är gravid och kankse har ungen ploppat ut!! Den skulle nog göra det snart. :P Eller så var hon bara hemma. Hehe.
  Hade idrott också, fast jag var knappt med. Har ont i ryggen när jag springer eller går fort och idag så hade vi fyspass och en massa spring. Aj aj aj.. :/

Nu ska jag spela spore, sen ska jag åka in till stan och hitta ett par jeans shorts. Sen så ska jag dansa, sista riktiga dans lektionen. :)

Hejdå. *mini snyft*

Woopsi doopsi huppsi studdsi!

Hej!

Kom för en stund sedan in efter en ca halvtimmes hoppning på studdsmattan. Eller jag hoppade kanske bara 20 minuter, vilade lite iblad också.

Idag så har vi haft det sista nationella provet i matte, det var svårast enligt mig. Speciellt dom två sista, resten gick nog ganska bra tror jag. :)
  Nu har jag bara två prov kvar, ett i biologi och ett muntligt i engelska. Är lite fundersam över hur det kommer att gå med Biologi provet eftersom vi inte har haft biologi sen förra terminen, och då hade vi inte det hela terminen utan dom sista veckorna hade vi kemi. Alltså är vi ganska ringrostiga på allt.  
  Men som tur är så gillar jag biologi och resten av no ämnena och tror att om jag får provet så kommer jag säkert ihåg någonting. :) 

Efter skolan på tisdagar så brukar jag och Johanna simma, men vi sket i det idag.  
  Så istället har jag suttit i ca 4 timmar och läst ut Harry Potter och Hemligheternas kammare. Den var grymt bra, likaså De Vistes Sten. Ska fråga Sofia om jag får långa Fången Från Azkabna, den tredje allså, utav henne. :) 

Nu ska jag kolla massor med blogginlägg. Har hela 51 stycken. Måste nog kolla på alla, annars kommer det att bli skit många på torsdag eftersom jag kankse inte hinner logga in imorgon. Ska till stan tror jag, kalas på lördag och söndag. :)
  Ska nog spela lite spore sen! 

Hejdå!


En varelse från Spore, Skumpen heter den! =)

Blondinbella

Nu har jag äntligen laddat batterina och tagit kort på Isabella Löwengrip, eller BlondinBella.


Precis som med Miley blev den här bilden också lite avlång när jag vände på bilden.
Men jag är nöjd som en katt på en solig plats! :)

Ska borstatänderna nu och sörja att jag missade Vänner och Cityakuten idag eftersom vår boxer är sönder och den nya har ingen kontroll.

Godnatt!

Bergsson

Blogg inläggen tar aldrig slut!

Hejsan. Sitter och kollar på allas blogg inlägg, hade 90 stycken och har bara hunnit att kolla på 25 stycken än.

Idag så har jag varit hemma hos Johanna, hon är knas. Eller rättare sagt vi är knas! :D Ända sen sista lektionen då vi hade slöjd så har vi gått runt och sjungt på Sarah Dawn Finers Moving On, vet inte hur många glas som gick sönder.. och så har flummat kankse lite överdrivet mycket. Hehe, ial så helt plötsligt så kom jag på hur kul det skulle ha varit om vi gifte oss och skaffade barn!
  Då skulle säkert våra barn bli skit flummiga och väldigt bra på att sjunga. :D Vi skulle då ta efternamnet Bergsson, en blandning av Stridsberg och Olausson. 
  Men eftersom vi inte kan skaffa barn tillsammans ( om inte en byter kön) så bestämde vi oss för att våran donator skulle vara Chase Crawford och vi skulle ha nio barn som gillade saker som vi gjorde. Alltså att en gillade att dansa, en läsa, en kolla på vänner hela tiden och så vidare..
  Vi skulle också ha en björn som hette Björne, och tillsammans med han och alla våra barn skulle vi ställa upp i Talang 20XX. ;)
  Men innan vi skaffar alla nio barn och Björne så skulle vi flytta till USA eftersom Älsklingen, som jag säkert skulle kalla Johann om vi var gifta, skulle vara en väldigt känd kläd designer! :D Hehehe, och jag skulle få vara hemmafru och ta hand om alla nio barnen och Björne vi våran lyxlägenhet.

Hahahahahha! xD Ja, det är den framtiden som jag hoppas på. Ett helt liv med Johanna, tills döden skiljer oss åt..

Älskar dig Johanna! <3

      
 Mitt och Johannas
 barn med Chase. ;)

Gör ditt eget barn!

090501

Hej!

Har precis spelat guitar hero och kan konstatara att expart är ganska svårt.. Fast jag fick tre stjänor på den första låten.
 Har inte gjort så mycket annat idag, gått runt på tå eftersom jag hade så ont i fötterna och badat fötterna eftersom jag hadeså ont i fötterna. Känns mycket bättre nu och jag kan nästan gå normlat.

Igår så ritade jag klart Blondinbella, bildkommernär jag kommit hemtill mamma igen och laddat batteriet. Det dör väldigt fort.. Blev iaf nöjd som attan med den. :D

Nu så ska jag spela sims, gjorde det innanmen då buggade det så mycket. Mattorna svävade, hehe.

Hejdå!  

RSS 2.0