Linedance

Hejhopp!

Idag så började vi vad kl 9, sköööönt! Hade klassföreståndar tid i ca 10 minuter sen så hade vi idrott, Linedance stod det på schemat. Kuligt kuligt. :)
  Sist och absolut inte mins var BKF, Barn, kultur och fritidsverksamhet. 2 h och 20 minuter lång är den lektionen. Det är två timmar mer än vad barnen på 1860 talet hade lektioner i småbarsskolan. :)

Nej nog om det. Om ca en halvtimme så ska jag kolla på tv igen, true blood. Lite rå serie om vampyrer. Men den är bra. :)

Ska ätta mig och läsa till ULS provet nästa vecka, hoppas att det kommer att fasta eftersom det är ganska mycket. Tur att det är intressant, annars skulle det nog vara svårare.

Godnatt

Plugg plugg

Hej!

Sitter och hostar och hostar och tja, hostar.. är förskyld igen. :(

Hinner inte skriva så mycket just nu. Måste göra lite läxor.
  Har Svenska tills nästa fredag och det går inte så bra än så länge. Och så ska jag skriva om hur barnomsorgen var förr i tiden tills imorgon på datorn och så har jag prov i ULS:en på tisdag om första levnadsåret och lite annat smått och gott. :) Och så har jag lite till, men det fick jag inte med mig hem idag. Får ta det imorgon!

Ikväll blir det Idol och sen The Mentalist. Måste också duscha, köpte ny duschkräm idag som luktar honung, mmm!

Måste gå nu, läxorna ropar på mig. ;)

Kram

Här ska det stå en rubrik!

Hej!

Sitter och fryser.. funderar på att ta på mig ett par strumpor och en tjockare tröja. Hehe.
  Behöver egentligen duscha, för usch va sliskigt mitt hår är. Men orkar inte! Latmask..

Söndag idag.. dags att åka hem till pappa igen. Ska ringa honon och kolla om dom kan komma  och hämta mig lite tidigare idag. Gillar inte att komma hem för sent.

Ska gå och ta på mig lite tjockare kläder nu och kanske dra borsten genom håret för att se hur illa det är.. :P

Hejdå!

...

Jahapp.. nu finns man på facebook också.

Hellre fruktmüsli i magen än helt ho-ho i huvudet..

Det är reklamen för frukt Müslin som sitter på vart tredje busskur i borås. Brukar läsa dom varje dag.. ur kul!!!! :D

Usch! Sitter och har tråkigt. Vet inte vad jag ska göra och jag orkar inte göra något. Haha, det är jobbigt. :P

Kollade på She´s the man innan. Hehe. Skit bra och skit rolig. :)

Nej, det var allt jag ville säga. Eller skriva..?

Godnatt!


Där är den!


Iskallt!

Hej!

Nu har jag äntligen fått internet till min dator hos mamma!

SJust nu så sitter jag och fryser! Har bytt rum med Oscar, mitt rum  var större än hans och jag bor ju inte här så ofta längre så han fick mitt, och det är sjukt kallt där inne! Att inte Oscar fryst sönder om nätterna, själv så vaknar jag flera gånger av att det är kallt och jag har ett duntäcke, men det har inte han. Iof så har han alltid varit lite skummis när det gäller att sova, han kan sova nästan vart som helst och hur. Haha!

Nu så ska jag gå och leta upp mina tofflor och sen så tror jag att det är mat!

Hejdå!


Hampus Ljungberg och Mia Vindevåg. Hihi..


Ny vecka

Alltid lika kul med rubriker... :)

Hej!

Kom hem för en liten stund sen. Har haft en helt okej dag idag. Började med att vår svenska började en halvtimme senare, eftersom läraren tog kort. Sen så hade vi ULS (utveckling, livsvilkor och socialisation. Alltid lika kul att skriva!) där vi jobbade med ett grupparbete där min grupp skulle göra ett kollage om 5-åringen. Tuffade på ganska bra efter en stund.
  Sen sista lektionen hade vi engelska, då kollade vi på film. Nick & Norah's Infinite Playlist hette den. Var helt okej. :)


Nu så ska jag spela sims. Ikväll så är det dans som gäller! Missade förra veckan eftersom jag var sjuk, hoppas att dom inte gjort allt för mycket! 

Kram


Torsdag

Hejhopp!

Sitter och kollar på Idol, reklam nu. Eller det kankse har börjat igen. Pausade så att jag skulle kunna spola förbi reklamen. Haha. :P Är förresten helt endsam hemma, om man inte ränkar med damråttorna. Pappa sover hos Annika inatt. Så jag fikc all äppelpaj för mig själv. ;) Mums!

Idag så stannade jag hemma igen, usch och fy vad jagb hatar att missa saker i skolan! Kollade idag på hur mycket tid jag missat och eftersom lektionerna oftast är längre än 1h och 20 minuter så blir det ganska mycket! :(
 Men imorgon så ska jag masa mig tillbaka! Har två prov tror jag, första engelska och sen matte, som jag egentligen skulle ha haft i tisdags men jag gick hem innan det.  

Nej, nu ska jag springa ut till tv:n igen och spola förbi reklamen!

Godnatt!

Sjuk

Hej!

Sitter här hemma och är sjuk. :( Snuva och slö, gick till skolan iaf. Men en bit in på lektionen när vi hade rast, måste ha rast mitt i eftersom vi har så himskans långa lektioner, så frågade jag läraren om jag fick gå hem. Och det fick jag, skulle ha ett grupparbete med en anna tjej. Stackars henne som för göra allt själv. Men jag skulle nog inte ha orkat göra det idag.

Åt ännu en frukost när jag kom hem, eftersom jag inte han äta så mycket och kände inte för att äta när jag vaknade.

Usch, känner inte för att skriva. Vill rita med vet inte vad.. orkar inte ta tag i det men vill så gärna göra det. Haha, jobbigt.

Ska nog gå och lägga mig och kolla på förhäxad. Har bestämt att kolla klart på alla 4 säsonger innan jul då jag tänker önska mig den 5 säsongen. Men om jag inte får den så tänker jag köpa den själv. :)

Kram från snuvfia! 

 

Liseberg

Hej!

Ska snart fixa iordning på mitt rum, det är inte så vackert faktiskt. Men först hade jag tänk att skriva lite om helgen!

I lördags så åkte vi, alltså pappa, Oscar och jag, om mina kusiner här i Borås till Liseberg! Var super roligt, speciellt att kolla på 3d filmen. Blev skit skraj för ormen! Och en massa andra grejer som hände, men det var tufft. :P
  Efter några timmars åkande så slog blixten ner i huvudet på mig, eller det kändes som det iaf. Ficm skit ont i huvudet och det blev inte bättre av allt folk och massa pusande och tjutande karuseller! Usch, kände mig som ett spöke när jag gled runt bland folket med pappa på jakt efter lite vatten och en alvedon. Hade också ont i halsen, som inte blev bättre av en massa skrikande. Höhö
  När vi väl åkte hem sten sov jag nästan hela vägen och när vi kom hem så la jag mig och sten sov ännu en stund i sängen, sen så gick jag upp. Måde fortfarande ganska dåligt och käkade toast och kollade på tv några timmar. Sen så gick jag och la mig igen. :)
  Söndagen var minde händelserik. Vaknade, kunde knappt prata, åt frukost, gick och la mig och lästa, kollade på förhäxad och käkade hlastabletter, kunde prata lite bättre, åt middag, kollade lite till på föräxad och åt halstabletter, slötittade på tv i 40 minuter, kollade på top model 12, gjorde engelskan, kollade ännu lite mer på tv. Gick och la mig. Slödag!

Idag så mår jag bättre, hade lite ont i halsen imorse när jag vaknade. Var tvungen att sitta och prata med mig själv för att höra hur jag lät, och den lät hyfsat bra. Pappa åker så tidigt att jag inte hinner prata med honom. Klarade iaf en hel dag! :)

Nej, nu ska jag ta itur med alla kläder som ligger på golvet. Varför hamnar dom där!? Hade det inte varit lättare att lägga in dom i garderoben direkt? Så slipper jag att göra det nu... 

Hejdå! <3     

Sovmorgon!

Hej!

Ska snart gå och lägga mig, skulle behöva duscha med orkar inte det. Hehe, får göra det imorgon när jag vaknar. 
  Påtal om vakan, vet ni när jag vaknade idag? Jo, kl. 7.40. Fick sovmorgon eftersom läraren var sjuk så vi slapp första lektionen. Göttigt! Brukar vanligtvis gå upp vid 6, ta bussen vid 7 och börjar vid 8. Men nu fick jag gå upp 7.40, ta bussen vid kl 9 och börja kl 10.
  Lite konstigt att jag behöver ta en så tidig buss när jag bor i stan, men om jag tar en senare buss så är Tullenbussen, som går förbi Almås, helt full! Så det är bättre att ta en tidigare buss så att man antingen kan ta en halvfull buss och komma lite tidigare eller gå. :)

Nej, nu ska jag borsta tänderna och tvätta mig. Sen blir det lite sagan om ringen, har läst lite lite mer än halva boken nu. :) Bara 2 och en halv bok kvar. Hahaha, BARA...

Godnatt!

              
                             Boken, plus två buntar med sidor som jag råkat riva ut.
                 Den skulle vara inlämnad 1988-12-01, så den har några år på nacken.


Tisdag

Hej!

Idag så har det inte hänt så mycket kul. Hade fotografering men världens tråkigaste fotograf.. Super tråkig! Hade också idrott sista lektionen, sprang 15 invervall varv i sinnenaspark utanför Almås. Gick bättre an vad jag hade förväntat mig. :)
  Efter skolan när gick jag och en kompis i klassen och köpte godis i kiosken på Södra torget så kom det fram en skummig tant till mig och frågde om hon fick låna en 20 lapp. Fattade inte först vad hon sa, men efter ett antal upprepningar sa jag nej. Haha. Visste inte riktigt vad jag skulle göra. Läbbigt..! 

Ska snart gå och borsta tänderna och gå och lägga mig. Imorgon så ska vi ha diagnos i Engelska och måste börja en timme tidigare. Jobbigt, hade behövt ha en liten sovmorgon nu. Tur att dom tre sista dagarna går med raketfart! :D Dom gjorde det förra veckan iaf. :P

Godnatt!

Rakertfart. hihi :)

 


Måndag

Hej!

Ska snart borsta tänderna och gå och lägga mig och läsa. Måste bara vänta tills pappa blir klar i duschen. ;)

Idag så har agen rullat på ganska fort, hade redovisning i svenkskan på morgonen. Nervös och uppförde mig nästan dom en duracell kanin! Höhö. Gick ändå ganska bara, förutom att hela manuset blev en enda stor pannkaka i huvudet och att jag missade en hel det och så blev slutet fel. Men inledningen var bra, det som jag oroade mig över mest. :P
  Efter svenskan hade ULS, eller Uveckling, livsvillkor och socialsiation (omöjligt att uttala). Och sen så hade jag engelska i ungeför 20 minuter innan jag drog iväg till det första elevrådsmötet. Var lite tråkigt, hängde inte rikigt med i allt dom sa. Men det kommer nog att bli bättre. :)

Nu blev pappa precis klar, så jag ska sticka in och fixa mig. Sen så ska jag göra det sista på ULS läxan och lästa lite Sagan om ringen, om jag orkar! ;)

Godnatt!

                      
                                Kliar lite i fingrarna. lite lite lite.. okej, ganska mycket!


Helgen

Hej! 

Har inte haft någon lust att skriva sen sist. Hehe. 

Var på Navet igår och passade Lille bror Jontahan. Var mycket roligare att vara där när man var mindre. Det roligast var nog att gå in i blixtrummet". Ett rum där skuggan fastnade på väggen om man tryckete på blixtknappen. :) 
  Efter navet drog vi in till knalleland och käkade på Mc och köpte lego, deo och godis på Eko och Monsters inc spel på gamestop.

Idag så har jag spelat sims typ ungefär hela dagen, förutom då pappa spelade. Fast då spelade jag Wii och Guitar hero. Träffade alla noter på två låtar på medium, de ni! ;) Fick 5 guldstjänor!

Nu så ska jag skriva klart min intervju om en tjej i min klass, ska redovisa det imorgon. Hoppas att det kommer att gå bra, just nu så känna allting så lamt och jag önskade att jag fick krama ut henne några svar till! :P Men men.. det går nog säkert bra. Det har det oftast gjort innan. :)

Förresten, morgon ska jag gå på mitt förtsa elevrådsmöte! Hehe. Och ett förresten till, min förra svenska lärare Heddi Barsenholt har gift sig och bytt namn till Bradling. Låter lite konstigt. Heddi Bradling, hon är ju en Barsenholt!

Godnatt 

                              
                                                       Till en klasskompis lilla syster. :) 


RSS 2.0