Miley Cyrus

Hej!

Kolla, hehe.
http://www.bloglovin.com/m/27086623/0
Jag hoppade till riktigt när jag kollade i går kväll. :P

Nu har jag äntligen tagit fran kameran och tagit kort på henne, Miley Cyrus hon spelar Hannah Montana på Disney Channel. 
 Hon blev lite för smal i ansiktet, men det var bara för att jag vände bilden. Så igentligen är hon mycket rundare i ansiktet.


Jag blv faktikst nöjd och förvånad över hur bra den faktiskt blev. :)

Nu så ska jag sätta mig och fixa lite med en bild på Blondinbella, som också förvånar mig..
Hörs. :)

s.s.s.s.cs.cs

Hej! Har ingen lust att fantisera ihop en vettig rubrik.

Hann tyvärr inte lägga upp bilden igår och har inte orkat ta kort på den än heller. Förhoppningsvis så gör jag det imorgon.
Anledningen till att jag inte hann igår var att jag skulle in till stan och repa inför dansföreställningen som ägde rum idag. Var härligt att få dansa på en scen somär speciellt annpassad till dans, alltid innan så har scenen varit för liten så att har fått dansa trångt eller så har golvet varit sten hårt.

Innan dansen så tog jag bussen till stan medlille bror och kollade min syn, det var visst ett år och tvåmånader sen jag gjorde det sist, tiden går fort.. Fikcveta att min syn har blivit lite lite sämre, eller så sa han att det var normalt. Kommer inte ihåg.. Behövde iaf inte byta styrka på linserna.
  Efter synundersökningen så gick jag till regionsteatern för att repa med alla klarinettisterna en sista gång, sen började föreställning nr 1. Som gick ganska bra, gjorde nog några små missar. Efter detså började förreställning nr 2. och den gick kanon! Det var så skönt efteråt, då man kommer på att man aldrig mer i hela sitt liv behöver dansa den dansen mer! 
  Så efter en massa applåder så åkte jag hem till pappaa och där har jag varit sen dess. :D

orkar inte avsluta på något vettigt sätt, min rygg bränner! Och förresten, jag är ledig imorgon! Woho!

Så hejdå och natti!
sofia s.

090427

Hej!
 
Måndag igen, fick reda på lite prov idag. Ett prov vi hade om svenskspråkhistoria som jag fick G+ på och ett grammatikprov vi hade för ca två veckor sen i engeska, fick VG på det. :)
  När jag kom hem så fick jag muta Jonathan med att vi skulle hoppa studsmatta sen om jag fick kolla på Gilmore girls, det funkade. ;) Hihi. Sen efter lite studssande så blev det stud. Var inte riktigt nöjd med mitt G+, så vår lärare sa att vi fick ta hem och göra klart den sista frågan som man kunde få 20 poäng för, om jag får det så kan jag kanske höja mig till ett VG.

Nu till något helt annat, skulle ha laggt upp en bild som jag ritade klart i fredags, fast batteriet var helt tomt. Så jag kan inte fota den. Ska nog göra det ikväll så får jag se om jag hinner lägga upp någon bild imorgon.

Ska kila tillbaka till svenska börckerna nu och göra klart det sista i provet, måst lämna in det imorgon. Sen blir det Cityakuten och en clementin. :)

Hejdå!
Sofia.s - The little man in a black kubb hatt. :D   

Dans

Hej! Om cirkus en halv timme ska jag och mamma åka in till stan och kolla på mönster till balen, som inte heter bal längre utan fest. :)
  Vid 1 så jag jag vara i imanuelskyrkan och kl. 2 så börjar föreställningen! Uhh, jag är nervös. :S

Ska packa ner mina kläder, svarta byxor och en vit herr skjorta. ;) Ska ha på mig en snyggsig kubbhatt också som förresten inte är så himmla snyggaig. :P

Hejdå!

Lördag

Hej!

Ännu en vecka har gått, undrar var all tid tar vägen..

Denna veckan har varit ganska lugn, fick reda på att jag fick VG+ på min labbraport. :D Och så har jag haft nationella prov i matte i torsdags, dom var mycker enklare än vad jag trodde. :)
  Igår så jobbade jag på mammas jobb hela dagen, slitsamt men roligt. :)

Idag så har jag varit med Robin hela dagen, från typ ett till nio. Hihi. Vi åt glaggtårta och kollade på fredag den 13:de, usch usch usch! Kramade nog sönder hans kudde. :P

Imorgon så är det dans som gäller, är lite nervös. Fast inte lika mycket som jag var vid förra föreställningen. Hoppas bara att jag inte gör fel, som att börja för tidigt på ett ställe.. Önska mig lycka till!

Nu så ska jag kolla lite bloggar och sen ska jag kolla på Alvin och gänget. :)

Godnatt!


Lördag

Hej!

Har inte skrivit på över en veckan, har inte haftorkaen att göra det. Heller inte att sitta vid datorn och kollaalla andras bloggar. Så idag när jag loggade in på Bloglovin så hade jag 100+ inlägg att kolla. Hehe, nu har 32 stycken kvar.

Denna veckan har jag varit i skolan, första dagen var jobbigast ävn om den gick fort. Hela veckan gick faktiskt fort, kankse berör detpå att vi bara gick 4:a dagar? 
  I onsdags började vi med vårat stora So arbete, man fick välja vilket ämne som helst bara det handlade om So. Valde moder Teresa, en nunna som fått nobels fredspris. :) Vet inte rikrigt vad hon har gjort, räddat barn i Indien bl.a. 
  På kvällen på dansen så kom klarinettisterna, dom som ska spela medans vi dansade. Var lite pirrigt. :P
  I torsdags så hände nog ingenting.. och igår så var vi och repade med klarinettisterna i Immanuelskyrkan vid biblioteket. Gjorde fel ett antal gånge, men det vara bra små fel men jag kan skylla på att klarinettisterna var tvugna att börja om hela tiden så jag tappade bort mig. :P

Idag så har jag inte hunnit att göra mycket alls, kladdede på alla nyfödda barn i Bt. Hihi. :D Och läsa 76 inlägg.

Nu ska vi nog äta eller någonting, sen ska jag nog sätta mig och läsa om moder Teresa. :)

Hejdå!
Sofia s.

Långfredag

Hej!

Vill ni veta hur många timmar jag sovit i natt, eller rättare sagt i morse? Ca. 4. :)

Igår innan jag gick till bion för att möta johanna och hämta ut biljetterna så gick jag till hämmakväll och hämtadd mina böcker, När jag hör din röst och Ljudet av ditt hjärta. Mamma hade den sista okcås men det skulle bli för tungt att släpa med den också, även fast jag ville det. ;)
  När jag hade fått böckerna gick jag till bion och bestämde mig för att hämta biljetterna själv så att det var säkert att vi fick dom i god tid. 
  Sen gick jag in på H&M och träffade Linda. Förresten så fyllde hon 16 i onsdags, grattis igen! Efter en stund kom Johanna och anslöt sig till oss. 

Vid 3 tiden började filmen, Kenny Starfighter var väldigt snygg! Hahaha, eller inte. Men Björn Gustavsson eller "Lenny" och Bill Skarsgård eller "Pontus" var det. ;) 
  När filmen var slut så gick vi med rangliga ben mot Gina Tricot. Köpte en svart kjol, ett par svarta shorts och en lila tröja. 

När jag kom hem hjälpte jag pappa att städa,damsugade hema lägenheten förutom Oscars rum.
  Sen vid 7 kollade jag på Vänner, har missat det två dagar i rad. Eller kankse bara en, har för mig att Johanna sa att det inte var en dag. 
  Efter vänner sprang till tv rummet och skulle kolla på Ghost Whsperer, men det var någon film i stället.
  Besviket satte jag mig i sägen och kom på att jag hade två böcker att läsa så jag satte mig och läste i ehm halvtimme sen åt jag toast och kollade på 27 deresses. 

Efter filman satt ejga mig igen och läste och läste och läste och läste och läste tills jag tillslut somnade vid halv 6. :D Sen sov jag och drömde och Edwin och häxor och att jag behövde köpa nya skor till någon hela tiden. Den som har läst böckerna vet nog vad jag pratar om. Haha.  
  När jag vaknde och berättade för Pappaoch Annika tyckte dom att jag var hel skum, speciellt när jag visade dom texten på baksidan: "Varning: vinsinnigt beroendeframkallande!"
  Efter en sabb frukost, var inte alls hungrig så slängde jag mig på boken och läste slut den... och den var bra, väldigt bra. Obeskrivligt bra! Så bra att jag inte riktigt vet hur jag ska avsluta mitt inlägg. Haha.

Nu måste jag nog ta och klä på mig, klockan är ju ett och jag är pigg som en... vet inte vad, man jag är inte så trött iallafall. :D

Hejdå!
Sofia s.

Skärtorsdag

Hej!

Snart, om ca 20 min så ska jag åka bussen in till stan och kolla på bio med Johanna! Kenny begins ska vi kolla på, haha. 
Sitter ockås och väntar på att mamma ska ringa och säga att hon snart kommer med mina böcker! Twilight 2,3 och 4. :) 

Igår så var jag Robin från typ 11 till 2 tror jag, först spelade vi Uno, jag vann två av tre. ;) Sen spelade vi guitar hero, och jag spöade honom. Mohahaha! ^^  
  Sen vid halv 4 kom pappa och hämtade mig, sen åkte vi till coop och köpte massor med godis till våra påskägg! Mums!

Nej nu ska jag fixa det sista så att jag inte missar bussen. Hejdå!
 
Sofia s.

Tisdag

Hej!

Idag så har jag och Johanna varit och simmat, 850 meter tror jag att jag simmade.
  Trodde att det skulle vara mycket folk och det var det. Hehe. På loven så brukar simhallen lägag i en stor bläckfisk och den är ganska populär bland barnen, men kankse inte lika populärt för som som simmar.

När jag kom hem var jag trött och arg/irriterad. Det strulade med busskortet, det konstar 16,40 kr för att åka hem från svenljunga. Men när vi kom till lockryd och bytte buss tog maskinj*vlen 16,40 kr till! 
  Samma sak hände med Johanna så vi gick fram till chaffisen och sa att makinen hade gjort det. Då började han babbla på om att vi skulle till borås eller kom från borås, vet inte riktigt. Sen så sa vi att vi kom från svenljunga och skulle till hillared och att vi hade betalat till hillared redan. Men gubben sa bara "Det finns inget jag kan göra" och så åkte han. 
  Blev så arg och irriterad! Ska aldrig med lita på en busskortsmaskin! 

När jag kom hem så åt jag spagetti och köttfärssås och blev på bättre humör. Sen ringde jag Robin och frågade om han ville komma hit och spela Uno och det ville han. :) 
  Sen spelade vi guitar hero, spöade ut Robin riktigt ordentling med mina små fingrar. Hans lillfinger är lika stort som mitt pekfinger. Heheh. 

Snar börjar the mentalist och jag är hungrig, får gå ner och tigga om mat! 

Hejdå ! 
Sofia s.   

Pokémon!

Hejsan!

Sitter just nu och kollar på Pokémon på tv4 Anytime. Hihi. :D Fast nu har Wipeout börjat så ska kolla på det snart. :)

Idag så har jag varit med Johanna, vi gjorde inte så jätte mycket, kollade i gamla skolkataloger och snackade. Ska vara med henne imorgon efter att hon har klippt sig. :)

Igår så var jag med Robin typ hela dagen,. vi kollade på förhäxad och sen åkte vi hem till mig och spelade guitar hero.

Nu måste jag gå, tror att mamma sa någonting om glass! ;)

090403

Hejsan!

Nu är det äntligen påsklov, eller på måndag igentligen. Tycker att jag förkänar att ha ett lov nu iaf, har nämligen haft fem prov den här veckan!
  I måndags nationella muntligt i svenska, onsdags nationella muntlingt i matte, torsdags svenska prov, so prov och nationella uppsats i tyska. Svenskan var faktikst rena helvetet, långt och tråkigt.
  Men nu är det över! Tjoho!

Idag så var det sista inlämningsdagen för labbraporten, var nära att lämna in den utan att skriva källor. Tur att jag kom på det, innan jag lämnade in den. 
  Sitsa lektionen gick vi till bilden, har igentligen EAT men jag och Johanna, samt hela klassen, har fortfarande en bild kvar att lämna in. Picassos Igor.. en riktig snygging. Vi började med honom i början av terminen och Johanna kom fortfarande igår vad han heter. 
  Var tvungen att söka på picasso och Igor för att se om det äns fanns någon som hette så, och ja det gör det. Grattis Johanna! :D  

På tal om bild, hittade en tjej som är så otroligt duktig på att måla, Jeanette heter hon. Sickade en komentar till hennes utvecklingsbilder (tryck på hennes namn) och fick svaret :

"sv: Du självklart finns det en chans en STORR chans att du kommer att utvecklas, precis som mig. Man utvecklas så mycket hela tiden utana att man tänker på det först.

Och tack sötnos för din underbara kommentar :D

Kram"

Oj oj oj, va glad jag blev. Mitt hjärta hoppade runt som en lite studsboll och nu när jag skriver blir jag så glad att jag dubbet trycker på tangenterna ibland. Hehe. *gladgladglad*

På tal (igen) om glad glad GLAD! Jag har prelimunärt kommit in på Barn och fritid på almås! :D *gladgladgladigen*

Känner mig just nu som Glader i Snövit och de sju dvärgarna.

Nu ska jag studsa runt och vara Glader, kankse fortsätta på någon bild. :)

Puss och hej! Leverpastej, det är mumma det!

Sofia s. Har påsklov.

RSS 2.0