Iiiih, en katt!

Hahahaha, en skrikande grodan.

Pralin bröst!

Hejsan!

Idag så har det hänt en knasig sak, jag missade bussen hem. Återkommer med det längre ner.. 
   I morse när jag vaknade var jag väldigt trött, då menar jag mega. Fast jag är alltid jätte trött på morgonen, men inte så mycket att jag vaknar en halvtimme innan bussen går. 
   Ca 20 minuter innan jag gikc upp så hade mamma knackat på och frågat om jag var vaken, svarade att jag inte var det. Haha, fast när jag sa det så sa hon att hon inte hade hört det. :P 

Skolan gick ganska fort, var en kort dag. Hade idrott och den vär väldigt jobbig. Det var en lek, man skulle springa tvärs över halva hallen och hämta rispåsar eller vad det heter, sånna små fyrkantiga, utan att bli träffad utav en boll. Blev tagen flera gånger, även fast jag sprang för mitt liv!
  En gång så susade det en boll precis framför mitt huvud medans jag sprang tillbaka till vårat bo. Det är inte speciellt kul när man är boll rädd! 
    Efter idrotten skulle man kunnat tro att jag var besläcktad med en krafta! Eller kankse en flugsvamp, var röd och it fläckig i hela ansiktet. Pinsamt när vi skulle ner till matsalen då vissa kollade skit mycket. :S

Efter skolan simmade jag och Johanna, simmade 500m eller en halv kilometer. :) Skulle nog ha kunnat simma några längder till, men efter det idrottspasset så ja, orkar man inte mycket.
  Iaf så var vi ganska sega när vi gick upp så att vi kom inte iväg förrens 5 min efter våran utsatta tid då vi måste gå ner till bussen, så vi fick lite brottom.
  Men vi traskade på och när vi hade en bit kvar var hon ca 2 minuter i 20 över, så vi gick fortare och fortare. Tillslut så tiddade jag ner på fötterna och sprang, fattade inte hur jag kunde spring, var ju hur trött som helst i bena! Tyvärr så hjälpte inte mitt maraton att komma fram i tid, för när vi kom fram var bussen vid Ica en bit bort.. 
  FAN FAN FAN! tänkte jag då, måste ju hem och äta och kolla på Gillmore girls och göra iordning papprerna inför utvecklingsamtalet. Men efter en stund, när vi skrattat klar och skrämt i väg en fågel så bestämde vi oss för att få till Ica och köpa någonting att äta, sen gå till biblioteket och sitta där en stund. Så det gjorde vi..

När kl var 5 så kom Johannas mamma och körde upp oss till skolan eftersom jag slulle dit och hat utveklingssamtal och Johanna sitt innan mitt.
  Förresten så gick det bra för mig på det..

Haha, rolig dag va? xD

Igår var också ganska kulig, skrattade så mycket i matsalen att jag inte kunde andas. Som tur var så skrek jag inte.. det gör jag ibland när jag är med Johanna och skrattar. Skriker innåt för att få luft.
  Det konstiga med det är att det är bara när jag är med Johanna som jag kan skratta så, tror inte att någonm annan har fått mig att göra så. :P
Jo,  en sak till igår så hade vi sjöd och jag håller på att virka en choklad pralin men just nu ser det inte ut som en pralin utan som ett bröst. xD Lite kul, speciellt när Jo9hanna pratade om jackan hon skulle sy till mig med rosa lurv med matchande mössa. Föreslog att hon skulle sätta mitt pralinbröst på den och just när jag sa det så skulle Johanna säga att bussen kom men istället så sa hon Bröster kommer.. xD Exakt så sa hon kankse inte men nästan. :P

Nej nu måste jag gå! The mentalist börjar snart!  Blev ett väldigt långt inlägg, så förlåt för stavfelen om det fanns nångra!  

Sofia s.

Braaaaaap!

Hej! Just nu sitter pappa och Oscar och har raptävling till Heavens on Fire. Nej man kan inte kalla dom normala. :S

Idag så har jag varit i stan och letet efter någoting att ha på mig, ska på kalas. Hittade en randig klänning på veromoda för 180 kr. Mycket nöjd. :)
  Ville också ha en sjal, men hittade ingen.. alla var så tjocka.

Nu ska jag fixa mig, hejdå!

Sofia s.

The sims 3

Hej! Ska snart lägga mig, är super trött och borde sova men tänkte att ett litet inlägg klan jag väl klamma mig ut. :)

Idag så är det Torsdag, sitter och kollar på schemat.. hade religionsprov om Judendomen och Islam. Hoppas att det gick bra, vet att jag skrev ett fel. Tola istället för Tora. Ajdå..
   Sen så hade vi också EAT, då kollade vi på en film och självbombare. Sjukt, skulle alldrig få för mig att göra det. inte ens om min familj fick 6000 dollar.. Eller om någon försökte övertala mig att jag kommer till paradiset och kommer att få gifta mig med 72 kvinnor. Tänk var hemskt att hålla reda på alla namn, eller skaffa barn med alla. :S

När jag kom hem kollade jag på Gillmore girls, åt soppa och sen gick jag ut med lilla lilla bror och sparkade boll. 
  Var länge sen jag sparkade på en boll, antar att det var länge sen lille lille bror gjorde det också eftersom han antingen missade eller snubblade på bollen.
  Hehe, fast jag var inte heller så smidig. Fick för mig att gunga på en såndär gunga med ett snöre i mitten. Det gick väl bra tills det började knaka och *kachkadang* (snarare *bomp*) låg jag på maken och gapfalbbade/skrek (Johanna vet hur ) tillsammans med lille lille bror. Hahahaha, hade ont i rumpan innan och har ännu ondare nu. ;)

Hade tänkt avsluta nu, men först måste jag berätta en grej. I år, kankse vi har gjort det varje år, så sluter vi den 11 juni och samma dag släpps The sims 3! Wippi!!! Gissa vem som kommer att vara en blekfis när sommaren är över... Nej, jag lover att vara ute. :D Men bara om det är fint väder. 

Blev lite längre än vad jag hade förväntat mig..

Godnatt! 
Sofia s.    
 

Johannna

Hej!

Ritade en bild i söndags på Johanna.



Hoppas att det går att se att det är hon. :P

Sofia s.

^^

Hej!

Hihihihih! Kolla in det här -> Tjuvlyssnat

HAHAHAHA! xD

Snart är det The Mentalist, vilket är ett väldigt roligt pogram. :D Pogram.. stavas väldigt fult. Pogram, var tvungen att kolla om det verkligen stavas så. Gör de det? :S

Sov så sött, dröm o

 

Tisdag!

Hejsan!

Ska snart in till stan och klippa mig, bussen går vid halv. :)

Idag så är det tisdag, visste ni inte det? ;) I skolan på idrotten hade vi en massa barnsliga lekar. Vann två utav dom, plåstret man ska hålla där man blir tagen tills man har slut på händer. Då blir man jagare. Och sitt leken, man sätter på musik och dansar, när musiken stannar sätter man sig ner. Hehe. Hade lite andra lekar också, som "kom alla mina små kyklingar!" och kinesiska muren och svansleken. :) 

Måste sticka nu så att jag inte missar bussen! Hejdå!

Sofia s.  

Får väl lägga dethär inlägget i the sims så att den kommer fram också. ;)

Yes! Mysteriumet har äntligen löst sig. En applåd till Mamma!
  Men var tvungen att lägga ett inlägg i kategorin innan den syntes. Så nu syns iaf Ritat.

Borde ha gjort matteläxor idag och så sa jag att jag skulle spela sims.. Men jag fastande på mitt projekt som ni får se imorgon om den blir godkänd. :D
 
Måste springa och ta ut linserna för nu rinner ögonen som en öppen kran! Och då överdriver jag inte! Godnatt!

Sofia s.


Män med vaskrensare är otroligt hett!

Test.

Hej! Måste prova om mina kategorier kommer fram..

Har gjort nya men dom visas inte. :S Likadant var det med fredags inlägget, det kom inte fram förren jag hade skrivit dagens första.

Skumbanan..

Förresten är mitt projekt klart, men jag måste visa det för en speciell person först innan jag publiserar det, så att det är ok om jag lägger upp det. ;)

Hejdå Sofia s.

_____________________________________________________________

Förtfarande inga kategorier! Hoppas att dom hoppar fram snart.

Nya kategorier

Hejsan! Har fixat två kategorier, the sims och ritat. :)

Visste ni att om man inte har någon stomp när man ritar går det lika bra med topz. Eller nästan iaf.

Har förresten ett nytt projekt! Ett hemligt, ingen vet förrutom Pappa och Oscar. Hehe. ;)

Sofia s.


You're like my own personal brand of heroin

Hejsan!

Sitter och lyssnar på musiken ifrån Twilight och tuggar tuggummi.
  Har precis kollat igenom alla 50 inlägg så fanns på bloglovin. Bore kolla lite oftare så att det inte blir så många.

Igår så gjorde jag nästan ingenting.. Laddade ner musik, bla twilight soundtracket. Spelade sims gjorde jag också, från typ 4 till halv 1 hade jag på det. Hahaha. 

just nu är pappa, Oscar och Annika ute och går, så jag hade tänkt rocka loss lite framför speglen. ;) Eller så spelara jag sims. :P Har ett rum kvar att inreda i det nya huset, bilder kommer sen.  

Tonight! Lightning strikes!
Let's go into Twilight!
Perry Farrell - Go all the way

Hejdå! sofia s.


Redan fredag!

Hej, sitter med en kopp te och en uppbränd tunga och funderar på vad jag gjort sen i tisdags.

I onsdags så gick skolan fort, igen. Onsdagar brukar vara den dagen som går segast, men då gick det fort som attan! 
  Efter skolan åkte jag in till dansen, men innan jag gikc up sprang jag in på västtrafiks grejset eftersom det var något fel på mitt busskort. 
  Kändes lite konstigt att gå in där eller igentligen inte så himla. Men disken var jätte hög och jag är inte jätte lång. Så det kändes som om han knappt såg mig, vilket han säkert gjorde eftersomhan hjälpte mig. Men ialla fall, när han bad mig att skriva upp min addres och namn  så var jag tvungen att stå på tå för att kunna nå upp riktigt. Känndes lite dumt. :P

Igår så gick skolan också fort för att vara en torsdag, sista lektionen hade vi bild. *hostMVGhost* ;) Hahaha.
  Efter skolan gick jag och Johanna ut och gick, det var lite jobbigt och ganska kyligt. Trodde att öronen skulle trilla av, men detgjorde dom inte som tur var. :)

Så det var allt tror jag.. Eller nej, idag också. Får bli kort kort.. Skolan gick fort, huvudvärks attack på vägen hem, snabbpackning inför helgen hos pappa, skopunkten, Landvetter med ännu mer huvudvärk. Huvudvärkstablettoch te. :D

Nu ska jag kolla hur det går for pappa med maten, sen ska jag väl ta mig igenom alla 68 inlägg på bloglovin.

Hejdå! Sofia s.
 

Tisdag

Hej! Är ganska trött, men tänkte ändå slänga ihop ett litet inlägg om dagens händelser.

Denna dagen har inte varit så händelserik faktiskt, inte mer än vanligt. Skolan gick hyfsat snabbt och jag har äntligen fattat vad som hände med spikarna + metallerna i vattnet. Fråga om ni vill veta mer. ;)
  Efter skolan tog jag och Johanna en simtur. Denna gången simmade jag bara så mycker jag orkade och hann, vilket var 600 m eller 24 längder. Under simturen kollade jag måt ångbastun och så att dom hade bytt smak där inne, vanligtvis är det mentol tror jag. Me denhär gången var det kanel. Haha, det luktade väldigt juligt där inne, fast det kiade i näsan. Förbannade överkännsliga luktorgan. Hehe.

När jag kom hem slängde jag mig i soffan och kollade på Gillore girls, sen spelade jag Viva pinata med Jonathan och missade dubbelavsnitten utav vänner. :( Får fråga Johanna imorgon vad det handlade om.

Ska sova snart, först ska jag läsa lite om aluminiumoxidering. Godnatt!

Sofia s.

Melontuggumin. Blärk!

Hej!

Idag var jag i skolan som vanligt, fick veta att jag hade VG samt Mvg tror jag på mina tyska nationella prov! :D Fast vi hade gjort dom innan, men det kanske inte gör det lättare. Hade också syslöjd, virkade och virkade och virkade.. Haha. 

Efter språkvalet kom Lina och Johanna från simhallen, dom hade köpt godis och melontuggummi vilket jag tycket är det äckligast som finns. Tror att jag har smakat på det en gång, tror också att jag inte gillade det. Heheh.
  Hittade ett tuggummi på en bok en gång, mega super sykligt. Efter det har jag haft fobi för utspottade tuggummin, Linda tycket att jag är så prydlig för att jag är det. Eller med mesig tror jag. Jag har fobi för tuggummin och klarar inte av att umgås med folk som luktar rök. Är det mesigt? 

Ska snart ut och ta en promenix, hoppas att mamma hinner komma hem innan det med mina kläder från Ellos! :D Hejdå!

Sofia s. 

Inget svar är också ett svar.

 

Dagens namn: Matilda, Maud.

Hej och grattis på namnsdagen alla som heter Matilda och Maud! 

Just nu sitter jag hemms hos Farmor och Farfar.  Kom hit för ca en timme sen, innan dom kom. 
  Gissa vad jag gjorde då? Jo, jag städade! Förvånade? Om inte så borde ni vara det. Jar är iaf förvånad. Brukar inte städa så orta, sisådär två gånger i halvåret. Heheh. :P Ska försöka städa mer nu, men jag kan inte lova någonting. ;)
  aPrecis innan Farfar kom och hämtade mig ringde det. Men jag har ingen aning om vem det var som ringde. Numret började på 01 och det var ett mobilnr och när jag svarade var allt man hörde någon mummla. Typ som en tv. Läskigt. :s 
 Tror att det var såntdär nr som kostar en massa om man ringer upp det. Tur att jag inte gjorde det om det hade varit något sånt. 

Har ingenting mer att berätta, så hejdå!

Sofia s. 

Oj så troligt!
Farmor, när tranorna flög över himlen, hon tänkte säga trevligt eller roligt. 

 

Tyck och spela!

Nej jag orkar inte spela sima. :(

Jag ochlillelillebror kom på att vi kunde spela spel istället. Disney´s Super-skojiga spelbok! En bok men 6 olika banor, tärningen är en knapp med 6 stycken fält. Så om man trycker på knappen börjar det pipa och så går det runt ett ljus i lämporan på varge fält.  Så om ljuset stannar på 3 får man gå tre steg. ;) Hahah, det var mitt favorit sysselsättning för några år sen.

Hejdå!!!

Kaama kano

Hejsan hoppsan! Lillelillebror kom på rubriken.  

Äntligen är det fredag! Fast denhär veckan har faktiskt inte varit så himla jobbig, hade ju studiedag i tisdags.
  Idag hade vi natonella prov i Engelska, dom riktiga alltså. Gick nog bra, fast dom gamla var mycket lättare. Kanske var man sämre på engelska då, alltså att dom som gör proven tror att vi kan mycket mer engelska nu än för två år sen. Hahahaha, så är det nog kanske inte. xD

Ringde Framor och Farfar för ca en halvtimme sen. Frågade om jag fick komma hem till dom imorgon och stanna tills på söndag. 
  Har börjat vara där mycket mer det senaste, innan var jag knappt alldrig där. Och med innan menar jag för ca ett år sen. När jag var liten var jag hos Farmor och Farfar jätte ofta. :D Så bodde vi väldigt nära varrandra, dom på skjyttegatan tror jag
  Fick iaf komm dit, men vi skulle bestämma en tid imorgon när jag hade vaknat, det är lättare. 

Ska snart sätta på sims, fast igentiligen är jag jätte trött och det skulle vara mega skönt att lägga sig men jag vill spela sims. Beslutsångest? Nej inte direkt. Det blir sims, Jonathan skulle nog bli glad då. :D

Godnatt!

Sofia s,

Att förlora en fiende är en stor förlust.
Drottning Christina
  


Dagens namn: Edvin, Egon

Och hur in i helvete ska man klara av hard på Guitar hero?!

Hej förresten! Spelade nyss GH3 och har mäst att det är omöjligt att klra av hard utan att bli helt förvirrad. :S

Idag har jag varit i skolan, hade studiedag igår och återkommer till det senare.
  Fick reda på lite prov resultat, bla så fick jag VG på so provet *hurrar* och VG på ett gamalt nationellt prov *hurrar* och G på glodprovat *hurrar men inte lika högt* :D

Igår hade vå som sagt studiedag, då drog jag och Fia hem till pappa. Eller vi gjorde det redan i måndags kväll.. 
  När vi kom hem till pappa han vi kolla på ett avsnitt av Heroes, mycket kärlek till den serien!
  Sen skulle pappa kolla på någon hockeymatch så jag och Fia spelade lite Eragon, fast jag dog sen. På lätt nivå. Hahahaha. Efter det tröttnade vi och då var ungefär matchen slut så vi kollade ytterligare några anvnitt tills Fia stensov. 
    Igår när vi vaknade kollade vi klart på alla andra och åt frukost. Sen kollade vi på Mean Girls, Lindsey Lohan är sjukt snygg.. :) Sen åkte Fia hem och jag stannade kvar hos pappa tills mamma kom vid halv 9.

Om cirkus en halvtimme ska jag traska up till bussen och åkta till dansen. Undrar cad jag ska göra när jag kommit fram, brukar ha ca 40 min innan vi börjar. Funderar på att ta med mig pennor och sånt...

Hejdå!

Jag gör mina läxor, men vi får aldrig några.
Sofia s.

Träningsvärk

Godkväll! Har med stor ansträngning släpat mig upp för trappan efter melodifestivalen och en halv film på 3:an. Har sån träningsverk att det är rena helvetet att hosta eller skratta. 
  Är ganska förundrad övar att jag har sån träningsverk, har liksom inte gjort så mycket. Bara stått på händer och hjulat, visste inte att det var så ansträngande. Men det var det. Börjar faktiskt minnas det nu, var helt slut i armarna när jag hade hjulat fram och tillbaka några gånger.. Hehehe. Ska nog fortsätta med dethär varje gång vi har valfritt, hoppas bara att strumpan eller handledsstödsaken hjälper.

Simmsade innan, tog lite bilder.

 
Mina första simmar som jag har fått att bråka. :D  
  
               Grr. ;)                                 Urk!                  

(Klicka på bilderna för att göra dom större)

Hejdå! Sofia s. 

Alla kan väl se att det är en pingvin ovanifrån, Ô

7:de i 3:de på en lördag kl 16.13

Hejsan, har träningsvärk så in i bänken!

Idag gick jag upp tidigt, kl 8 om jag minns rätt. Lille Lille broder simmar på lördagar och mamma blir så ensam då när hon måste vänta på honom. Så jag brukar hänga med och undehålla henne med veckans händelser.
  Efter simningen åkte vill till mormor och klippte henne, sen åkte mamma till systembolaget. Undertiden hon var där traskade jag och Lille lille broder till sko-dej, det tycket inte lille lille broder var så kul och när vi kom in i skobuten var kans komentar "här lukter det ju skor!" ^^,
  Sen åkte vi till Ica och handlade.

Måste tipsa om bloglivin, super smidigt när man har många bloggar att läsa. :)

Nu ska jag spela sims så puss och hej!

Sofia s.

det snöar igen


Söndag tänkte jag skriva. ^^

Hej!

Har precis kollat på det stasta av Let´s dance, innan det kollade jag på så ska det låta. Det är roligare faktiskt. 
  Idag i skolan kom Johanna tillbaka efter sina sjuka dagar hemma och på idrotten hade vi valfritt, tänkte använda ringarna men vi hamnade på fel sida av idrottshallen så jag hämtade istället långmattan och hjulade och hand/huvud ståade lite. Gick nog sådär bra, fast jag får så himla ont i högra handleden. Nästa gång vi har valfritt ska jag ha med mig en slags strumpa och se om det hjälper.
  På sista lektionen gjode jag mitt So prov om Hinduismen och Buddhismen, hade inte läst på så jätte noga men det gick nog ganska bra ändå. Brukar gå bättre än jag tror att det ska göra iallafall.

Nästa vecka på tisdag har vi studiedag. Tallihoo! Ska spendera den dagen och måndags kvällen men Fia. Vi ska kolla på Heores och spela Eragon. Hihihihi! *Längtar*

Nu ska jag spela, jag SKA! spela sims. Så hejdå och sov så gott! 

Sofia s.

Att fela är mänskligt, att förlåta är gudomligt.



Tyskland innan sommaren 08

Ur gammal!

Hej hopp!

Idag har jag fått klara mig själv i skolan, Johanna är sjuk. Fast dagen sprang iväg ganska snabbt ändå.
  På So lektionen kollade vi på en film, The Passion of the Christ. Den var väldigt hemsk faktiskt, massor med blod. Som tur var hade jag missat första halvan. 
 
Hsr precis haft roligt i badrummet, funderade på om näsan såg minde ut om man skuggade den med en blyerts penna och en stomp. Eller inte.. jag änvände mörk ögonskugga. 
   Det funkade faktiskt, så jag fortsatte och sminka lite till. ;) 

Hahahaha!


Nu ska jag göra lite svenska, sen bär det av mot Borås! Onsdag means Dans! Eller någonting..

Hejdå!

Sofia s.

Läxor

Innan jag går och duschar tänkte jag slänga in en bild på min svenska läxa.


Det står Sofia i runbokstäver, och det är en opera sångare på en vikinga båt i hörnet. :)

Godnatt!                                                                                                                                                                                                           
 
Sofia s.                                                                                                                                                                                                            

Tisdag

Hello!

Idag när jag vaknade kunde jag knappt prata, rösten hade rymt under natten. Var ganska jobbigt eftersom ingen hörde mig, så jag fick upprepa det jag sa 2-6 gånger. Hehe. Som tur var hittade jag rösten under bordet på den sista lektionen och nu låter jag .. eh normal? ingen. :)
  Hade 2 och ett halvt prov idag, ett kemiprov och ett och ett halvt engelska prov. Gick förhoppningsvis ganska bra på alla 2 och halvt. Fast kemiprovet var ganska klurigt, kändes närstan som om jag tränat på fel saker. Hahah. 

När jag kom hem slängde jag mig i soffan, hade och har fortfarande ont i vänstra foten eftersom jag har gått runt på tå hela dagen. Tror nämligen att jag har en ini mini pytteliten glasflis i foten och mamma får inte bort den. Men ska fotbada i kväll så att huden öppnar upp sig. 

Tror att vi ska äta snart, det blir ungspannkaka har jag hört. ;) Men innan jag går måste jag säga att jag har läst ut twilight. *Snyft snyft* Den var massa super duper otroligt jätte bra! Läs den!!! :D 
 
Nu går jag.. hejdå! 
Ordspråket kommer imorgon, eller övermorgon, eller om ett år. ^^ (oj, längesen jag gjorde en sån figur.. hejdå igen!)

Sofia s.  
 

Skit!

Hej!

Efter mitt förra inlägg satte jag mig i sägen och gosade med Tussi, vår katt. Det skulle jag nog inte ha gjort. Iaf inte så länge. Är lite allergisk mot katter och det är ju skit bar när man älskar katter och har två stycken och har haft katt sen man föddes. Hehehe. Kankse inte...

Kom på att jag har tyska glosor tills imorgon, men jag fick inte med mig boken hem. Kom ju inte till skolan i torsdags och fredags, hade tänkt ta med mig den då. Så skit för det.. ännu mer skit är att vi har kemiprov på tisdag. Jippi! Boken är i skolan den med. :( Vet inte om vi har mer läxor, tror att vi fikc en i fredags på svenskan. Var inte där, men jag vet att vi hade fått ett pappaer med uppgifter för lektionerna. Så antagligen så hade vi en sån uppgift den dagen.. Eller så hade vi nationella prov. :S

Måste gå och duscha nu, är inte så fräsch. Hehe..

Sofia s.

Saknar dig förtfarande även fast jag ser dig nästan varje dag..

Söndag

Hej, börjar nästan känna mig smått panilslagen. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Har ton med saker att göra, som att städa, plugga, spela sims, spela spore, kolla på tv eller varför inte läsa?! Jag vill göra allt det. Okej kankse inte riktigt allt, men vissa saker måste göras. 
  Men jag känner att jag inte orkar, orkar inte städa, eller spela sims. Fast jag orkar kanske läsa, det gör jag. Boken är bra, så bra att jag inte vill att den ska ta sluta. Att man måste lämna personerna, att dom lever kvar i sitt liv. Haha, jag är sjuk, och nu menar jag i huvudet, är fortfarande förskyld. 
  Jag bävrar nästan alltid inför att läsa slut en bok, att läsa sista meningen på sidan och att stänga igen boken. Iofs var det inte så med den senaste boken jag läste, men den var inte så jätte gripande. Inte som Danielle Steels böcker eller Eragon! Tänk sen när sista Eragon boken kommer och man läst slut den. Usch, vill inte tänka på det.

Och jag vill inte tänka på vad jag ska gör nu när jag tryckt på publiceraknappen, vad ska jag göra? :( *slår huvudet i bordet*

Aj.....

Sofia s.

Även fast jag ser dig varje dag saknar jag dig..

Lördag 28/02

Hej!
Idag har jag varit i stan med Johanna. Var länge sen jag var där, speciellt men Johanna. Hittade lite saker, mäst svarta faktiskt. Svarta leggins, svart t-shirt, svart linne, svart tunika, vit t-shirt med svart tryck och svart nagellack. :P
  Kom till stan vad kvart över 10 och stannade nog tills kl var 3, halv 4. Då hade vi båda två granska ont i fossingara.  Efter att Johanna hade gått så gick jag upp till Faster Anna där pappa och lille store bror Oscar var. 
  När vi åkt från Anna åkte vi till Coop, då kom jag på att vi kunde göra kladdkaka, eller jag. Den blev riktigt god för att vara min alra första kladdkaka som jag gjort på egen hand. *stolt* :D

Har precis målat naglaran med mitt svarta nagellack, snyggsigt. ;) Fast jag måste ju ta bort det, svart nagellack är mer höstigt och vintrigt och imorgon är det första mars, då kommer ju våren enligt almanackan. Hehe.

Måste snart rusa iväg och ta ut pappers tussarna jag har i näsan, hoppas att det slutat rinna för papparet gör att det kliar som fan! Har jag sagt att jag hatar vara sjuk?

Hejdå! Sofia.s

RSS 2.0