Måndag

Hejsan !

Idag har jag varit i skolan, så det har inte hänt så mycket. Jenny från 9G ska vara i vår klass den här veckan därför att hennes klass praoar. Vilket vi gör nästa vecka. :)

När jag kom hem så satte jag mig framför tv:n och åt. Det var inte så smart eftersom jag lätt fasnar där. Men jag tog mig loss och började plugga. Fast nu har jag tröttnat. Hihi :P Ska kolla vad ska kommer på tv:n idag så att jag vet när jag ska duscha så att jag inte missar det. :) Puss !


Söndag - igen

Hej, igen..

Har hunnit komma hem till mamma och kolla på parlamentet och borstat tänderna. :D Inte så mycket av det jag planerat att göra. Som att öva på so:n eller städa. Duscha hade jag tänkt göra med då pajar det mitt.. *fanfar* duschsystem. :D
  Har bestämt mig att på måndagar ska jag duscha, sen på onsdagar efter dansen och tillsist lördag morgon/förmiddag/kväll. Så imorgon, mondag ska jag duscha. :)

Japp, nu ska jag leta fram mina lins grejsar och sedan gå och lägga mig och öva på so:n och läsa lite tror jag. :)
Sov så gott !

Söndag - rivning

Hej !

Idag har jag inte gjort så himla mycket, kollat på när pappa, farmor coh farfar rivit köket.  och så har jag laggt patiensen Idioten. Tappat räkning på hur många gånger ag la den, men det var många och jag fick bara upp den en gång. :(

Ska nog snart hemtill mamma igen, då ska jag städa och göra lite på so:n, vilken jag gjorde igår kväll. *ler stolt* Just det, har ionte betättat hur detgickpå matte provet, om jag äns nämt att jag har haft det.. Iaf så fick jag 29/41. VG alltså. :D 

Ska nog börja packa ihop lite. Puss&kram

 

So you think you can dance ?

Yes, I can. :D Hahah.

Idag så har jag inte lika ont i ryggen. :D Jippi ! Har precis duschat, och kollat på so you think you can dance. Mamma mia av bra det är.
Hade tänkt mig åka in till stan idag,men jag orkar inte det. Får se om jag gör det imorgon i stället. Fast då är det bara öppet i knalleland. Får väl åka till stan på tisdag, mste nämligen ha lite nya kläder. Enligt mig iaf. Hihi.

ska fixa till mitt hårlite snabbt, sen ska jag spela Harry Potter. :D Ha det bra(m), Puss och kram. ;)

(P.s visst är jag bra på att rimma)

Fredag

Tjena!

Idag åkte alla tyskar hem. :D Det var väldigt skönt, men precis när bussen åkte iväg insåg jag att jag aldrig mer kommer att få träffa dom. :( Så jag var lite nere hela förmiddagen. Efter lunch var jag hos naparaten, tror jag.. Hahaha,där var jag och knäckte, strömade,värmde och masserade min rygg. ;) Fast dethjälpte inte så mycket, domförst 10 minutrarna bara. 

Efter skolan åkte jag till pappa, fast först var vi på games och bytte in ett par spel som inte Oscar ville ha. Då fick jag Harry Potter och fenixorden. :D Ett mycket svårt men ganska roligt spel. :) Sen så kom min äldsta kusin Kristoffer hit och ska vara medpå golfen imorgon med Pappa, farmor och farfar. 

Pappa gjorde en massage på mig nyss, detvar super skönt. Hoppas bara att det hjälpte lite, har inte riktigt vågat känna efter. :P
 Ska gå och lägga mig nu, får se om jag orkar läsa. Är mega trött, men boken är mega bra. :D Ha det göttans, puss !     

Torsdag

Hej igen.

Känns lite bätter nu. :) Kan iaf skriva om vad som hände idag och igår. :P

Idag så var vi i Påarp, kommer inte ihåg vart det ligger. Men någonstans utanför svenljunga. Där så gick vi runt i skogen (aj aj med min rygg) och gjorde lite aktiviteter. Fast jag var inte med på en enda. :P Sen så åt vi lunch där, biff med potatis och sås. Väldigt gott. :D Och sen åkte vi tillbaka till skolan. Där fick vi skriva vad vi tyckte om veckan, posesiva saker och tips till nästa år. :) Sen så åkte vi hem. :)

Igår så var vi i kalv och paddlade kanor, eller Lina och Emma paddla och jag åkta bara med (ryggen igen). Det var kallt och liute halv tråkigt ibland. :) Men jag hade iaf trevliga paddlare. :D Efter skolan så åkte vi hem och jag åkte till min dans, och det var nog det skönaste jag gjort på hela veckan. Allt gick så lätt och det vra roligt. :) 

Imorgon åker min tysk hem, äntligen säger jag bara ! Ska också kankse åka och kolla min rygg. Äntligen där med. :)  Haha, nej nu ska jag ne och kolla vad min tysk har för sig. :P Har legat uppe och läst jätte länge. Hahaha. Ha det göttigt, puss puss

Nej, jag orkade inte komma på ngn vettig rubrik..

Hej..

Orkar inte skriva något, allt är jobbigt.. Orkar inte förklara. Ni som är nyfikna kan alltid fråga..

Allt är piss.. Ryggen är som en tickande bomb som smäller hema tiden. Fast då blir den inte tickande. Mer som.. tja en stor bomb med miljontals bomber i. Som sprängs lite så ochdå. Ibland flera stycken på samma gång. Det är jobbigt, vill bara till Lina. Hon försåt hur det är just nu. Ingen annan gör det..  

ska nog lägga mig och läsa nu...

Tisdag

Hej !

Idag var jag i skolan som vanligt. :) Min tysk var och idrottade, så jag slapp iaf henne hela förmiddagen. :)
  Efter skolan så åkte jag till stan med Lina, Linnea och bea. :D Plus Linas och Linneas tyskar då. :) Sen gick vi runt där och kollade på lite olika saket. :) Köpte bara mat och till bussen.  Visste ni förresten att det kostan ca 3o kr för att åka till stan. :O Och eftersom jag betalade blev det övar 60 kr. Så jag måste fylla på mitt busskort igen imorgon när vi åker in till stan till min dans. Om hon nu vill hänga med.

När jag kom hem så maserade mamma min rygg och nake. Har gjort skit ont hela dagen. :( Och innan precis så masserade hon med olja och allt. Men det känns fortfarande. Få se imorgon om jag kan vara med och paddla.
  Ska gå och borsta tänderna och tvätta bort sminket så att jag kan lägga mig och läsa. Jenny S heter den. Verkar jättebra, lånade den av mamma. :) 

Tschüs ! (hejdå)

"Det låter ju nästan som puss!" citat från Jonathan. :)

Montag (måndag)

Hej där alla blåbär !

Idag följde min tyska, Lena med mig till skolan, tror inte att hon tyckte det var så kul. Vi pratade nästan bara svenska helatiden. Förrutom på engelskalektionen. :)
  Hade orgentering, det gick väl sådär. Sprang på 1h och 6 minuter. Mellan bra enligt lärarna. :D

Efter skolan hängde jag med Lina Petterson hem. Med mig följde så klart Lena, tysken. Och Linnea och hennes tysk. :) Vi hade väldigt kul. Gjorde pasta och falukorv, big sausage. Hahaha. XD Sen åkte vi till en stuga mitt ute i skogen och drack saft och åt kakor och bullar. :D Det var väldigt mysigt, och eftersom det inte fanns någon el så tände vi en brasa i kaminen och hade oljelampa. :)

Nu ska jag lägga mig och göra det sista av matten, har prov i morgon. :(
Lycka mig till. :D Puss  

Tysken

Hej !

Nu är hon här, Lena. :) Fy tusan va pinsamt det var när dom kom. xD Hahahaha. Speciellt när våra lärare hade laggt upp tallrikar med chips och annat. Hahaha. Har haft ett antal hjärnsläpp sen när vi kom hem. Men nu börjar hjärnan att arbeta på engelska igen, och det börjar bli svårt att tänka på svenska. :P
Just nu så står hon i Oscars rum och spelar Wii sports. Hahhaha, hon är kass. :P

Imorgon ska vi till skolan, så hon får se hur vi har det här. Det är ganska stor skillnad. :P

Ska nog ner till mamma nu och fråga om hon kan fixa min rygg, har nämligen jätte ont vid skulderbladen. :( Aj säger jag bara.

Godnatt

Söndag.

Hej alla glada människor !

Idag så kommer min tysk, eller min och min. Hahah.  Iaf så heter hon Lena Stulmacher (Stavning?) och ser ut som en killhamster med bröst om man ska vara snäll. :D Fy va elak jag är. :P 
  Hon kommer vid halv 5, då ska jag och mamma vara i skolans mediatek, hämta henne och köra hem henne till hennes största mardröm; Min familj ! Mohahhahaha!!! xD

Hinner inte skriva så mycket mer just nu om henne. Måste verkligen städa, det ser ut som ett... ni vill inte veta. xD hahaha. 

Puss&hej !   

Fia Fia. :D

Hej hopp !

Idag har jag varit med Sofia. :D:D Det hela började med att hon ringde mig när jag borstade tänderna. Sedan cyklade jag hem till henne så att vi kunde spendera en stund i solariumet. Fast dom som hade nyklarna var inte hemma, så vi cyklade hem till mig igen. Då spelade vi *fanfar* sims !! :D Sen så typ växlade vi mellan sims, skolkatalogen och konstiga tänkar, miner och rörelser. Allmänt kul kan man sumera det som. ;D  

Ska äta snart hoppas jag. Är mega super hungrig, har inte ätit sen sen frukost vid elva. Eller jo lite godis men det kan ju inte räknas som mat direkt.   

Ska gå puss puss !

Freeedag !

Hej hopp snigel.. vågar inte fortsätta.

Idag är det fredag, det betyder sista skoldagen för denhär veckan. :)  Idag så hade vi bla. vikarie på matten och No:n. På matten satt vi och pratade i 60 min om repetionsuppgifterna och lite annt som vi inte riktigt förstod. Då kom jag på en fråga: Varför ska vi kuna detta? Hahaha, liksom det såg utt att vara jätte svårt. Så därfår frågade jag. :P DEt blev pinsamt då. HAhaha. Sen efteråt så sa han en massa grejs om min fråga, blev skit skraj. Trodde att det var någonting fel. Men det var det nog inte. tror jag. xD Hahaha. Johanna sa at jag såg typ jätte rädd ut att jag var nära på att börja grina. Och det kändes det som. Kunde inte kontrolera någonting. Pinsamt, för tänk om han såg det på mig också. xD
  Sen hade vi Hempunskap, gjorde kyckling med klyftpotatis och sås. Blev jätte stressad eftersom det tog ganska lång tid att göra det. Sen fick vi nästan springa till bussen. Hade tänkt köpa godis innan den kom. MEn precis när vi skulle göra det kom den. Så jag är i stort sockerbehöv nu. Och dusch ! Eftersom jag stinker kyckling, enligt mig. :)

Men nu ska jag på toa. ;D Sen ska jag spela antingen sims eller Spore. Har inte riktigt bestämt det än. :p Puss och hej !  

Torsdag

Hej hopp !

Behöver jag ens skriva att det var skola idag? Hahaha.  Hände inte så mycket roligt, fick veta att vi har ett grupparbete att göra över helgen. :S Lite konstigt tycker jag, efter som jag inte träffar så många från min klass då. Men som tur är så jobbar jag med Johanna. :)

När jag kom hem satte jag mig och kollade på top Model 4. Sedan satt jag där tills Jonathan kom och hoppade på mig efter som han ville att jag skulle sätta på Wii åt honom. Men hittade inte kontrollen till tv:n. Sen åt vi och nu sitter jag här. :D
  Borde nog göra mina repetionsuppgifer i matten nu. :) Och lite annat skit, som att städa.

Puss

Söndag

Hej !

Idag så har jag inte hunnit att göra så mycket. Duscha och lyssna på musik, pluss äta är nog det ända. Och åkte hem till mamma igen. :)
 Idag ska jag skriva klart min engelska uppsats på 200 ord och göra matte läxor. :) Fast först ska jag spela lite sims. :D Och städa efter som snart kommmer min tysk. Om exakt en vecka faktiskt. Tänkte att om jag städar lite nu kommer det inte vara så jobbigt nästa helg. :P

Ska iaf spel nu. Puss&hej !

Va nöjd med allt som livet ger..

Hej hej !

Efter att jag hade skrivit förra gången satte jag mig och tittade på djungelboken. :D Sen mitt i filmen åt vi lite mackor och åkte till ica i länghem för att köpa godis. Mumma ! Fick också välja en tidning. Så jag valde frida. 
  Sen åkte vi hem ingen och jag satte mig för att kolla klart på filmen. Men somnade. Sen låga jag och halv sov i soffan tills det var mat. Pasta och köttfärssås (Stavning ?). Sen så skulle jag och Oscar göra ett nytt försök med 3D glasögonen på Hannah Montana konseren. Han hade nämligen fått ett par i sin kalle anka tidning. Det var tufft ibland. Speciellt när en ur Jonas brothers svängde med sin gittar och när en snubbe slängde iväg sitt plektrum (stavning igen). Sen åkte vi hem och jag kollade klart på musikmakinen. :) 

Och nu sitter jag och väntar på att man nerladdning av Hannah Montana. :D Hahaha. Ibland kan jag bli för nördig. xD PussPuss !  

FM&FF

Hej !

Idag vaknade jag vid halv 10. En halv timme innan pappa skulle komma och hämta mig. Så jag fick lite brottom. Hann inte att äta upp all min frukost eller borstatänderna. Vilket hade varit väldigt skönt. 

Men just nu itter jag hemma hoss Farmor och Farfar och skriver. :) Kliar som fan på min fot ! Tror att jag är typ allergisk mot myggbett. När jag hade varit i tyskland en vecka hade jag fått ytyp tre myggbett var på fötterna. Och dom kliade och sen blev hela foten svulle. Det var inte kul. :( Fast det är tur att det inte är lika svullet nu. Men lite. :P
  Händer nog inte så mycket idag. Kommer nog mäst att sitta här, kolla på tv eller titta på när pappa och Farfar byter fönster. Eller så går jag och luktar på Farmors rosor. ;) Dom är ljuvliga. Rena näsorgasmen xD

Skriver nog mer senare idag. Om det händer något kul. Eller att jag bara får väldigt långtråkit. :P

Pussas. :D

Fredag

Hej !

Idag har jag varit i skolan, som vanligt. :) Hade hemkunskap som sista lektonen. Vi hade läxprov i tvättning, gick hyfsat bra.  :P Och sen gjorde vi fisksoppa som var förvånansvärt god. :D Och så hade vi praktiskt prov i tvätt. Men fick ett plagg som man skulle berätta om hur man tvättade och vad man inte fick göra med det. Fick VG+ ! :D

Idag så har jag suttit och kollar på Hannah Montana på Disney Channel. 5 helt nya avsnitt som gått nu i veckan. :D Och sen efter det var det en konsär med henne i 3D, så jag gjorde ett par 3D glasögon. Fast dom funkade inte. :( Lite tråkigt.. Ska spela Spore nu, som förresten kom idag ! Äntligen säger jag bara. Har väntat i över en vecka. :/ Men nu är det här ! Haha !

Pussisar

Torsdag

Hejhoppa lusloppa ! :D

Idag var jag i skolan, och det känns som om jag har jobbat på riktigt mycket idag. :D När vi hade Sv så jobbade Iofs inte så mycket. Började på en berättelse. Och på So:n så jobbade jag på. :) Och på tyskan gjorde vi inte så mycket och på Eat:n jobbade jag mycket och sista lektionen, Musik så jobbade jag lite. xD Men över kag var det mycket känns det som. 

När jag kom hem så skyndade jag mig att göra iordning  mat så att jag inte missade så mycket av Top Model 3, eller 4 ?  Sen har jag bara sutit där och knaprat på Cheerios med Jonathan. Mumma ! :D
Ska nog öva på hemkunskapen och skriva lite på en engelska uppsats. Då jag avsluytar med att säga att jag nog kommer att ha tråkigt. ;D Puss

Tisdag

Tjoho ditt.. fågelbo ? :S

Idag har jag varit i skolan, som jag vanligtvis är måndag till fredag. :D Hade idrott idag, typ fyspass/testa teknik pass. Dom hade koppt in grejser som tog tiden om man stoppade in den i en sak. Orkar inte beskriva mer detaljerat.
Efterskolan var jag men Fia, vi typ spelade lite spore. Men det var så drygt så vi gick ner och kollade på tv tills hon gick hem. Eller ner till busshållplatsen och ringde sin pappa.

Nu ska jag nog, nej jag ska öva på mina engelska glosor och läsa lite SO inanna Top Model börjar kl 20.00. :D
 Puss


Måååndag !

Tjoho !

Idag är det måndag och idag är vi alla lyckliga efter som idag var vi ju i skolan och hade många roliga och spännande lektioner. -.- *ironin står ända upp till öronen* Hahaha. Skolan var faktiskt ganska kuligt. Fick ju träffa Johanna och Linda, det är ju alltid roligt. :D 

Efter skolan så satte jag mig och kollade på Disney Channel, det var Zack och Codys juva hotelliv dubbat på svenska. Föredar det på engelska, men men.. Har också spelat spore (är ni förvånade?) och gjort en matteläxa (nu är ni väl annu mer förvånade:D)

Ska nog spela lite på disney channels hemsida. Puss :D

 


Söndag

Hej läsare ! (Om ni nu finns?)
 
Idag har jag inte gjort så mycket annat än att spela Spore. :D Så det finns inte så mycket att skriva om.. :P Skulle ha gjort mina matteläxor, men det får bli imorgon. hihi

Ska sova nu enligt min pappa, heheheh. 

Puss och Godnatt  

Lördag

Hej !

Idag vaknade jag upp hos Sofia vid 10 tiden, åkte hem sen vid 11 och har spelat daton sedan dess. (stavas det så?) Började med att spela sims, hade lovat Jonathan att han skulle få göra en familj och flytta in i ett hus och göra en stoor damm. :D Sen spelade jag lite spore, har fortfarande inte kommit än. Men Peter laddade ner det så jag kan spela tills det kommer. :) 

Igår efter skolan så cyklade jag hem till Sofia och spenderade kvällen med henne och Sofie. :D Vi kollade på film , typ blå lagun eller ngt liknande och åt vetekakor med ost på och pågenlimpa med oboj. :D Väldigt gott just då, men nu mår man nästan illa om man tänker på det. 

Nu ska jag ner och kolla på Aladdin men Jonathan. :D Puss   

Torsdag

Hej bloggen ! 

Har inte orkat sitta vid daton så mycket.. Tänkte berätta litekort om vad jag har gjort iaf. :)

I tisdags var jag hemma och spelat sims nästan hela dagen. :D Och i går kom jag hem vid 3 och sen vid halv 6 åkte jag  in till Borås för att dansa. :) Det var väldigt roligt och jag har längtat mycket efter det. :D

Idag skulle mitt spel Spore komma ,( www.spore.com för mer info) Men det kom aldrig.. :( Åkte istället hem med Fia. :D Vi satt och kollade på tv typ hela tiden och hon somnade ett x antal gånger, fast som tur var så var det bra pogram på tv:n. Sen när jag kom hem så hade jag fått min personliga kalander. :D http://personligalmanacka.paulanders.com/ för mer info där. Mormor och hennes vänninna Anne-marie var också där. Sen spelade jag lite spore för Peter hade laddat ner det. :D Väldigt väldigt kuligt ! :D Längtar tills jag får det imon ! :D:D

Ska sova nu, är trött. Puss

Måndag

Godnatt.. snart :D

Idag har jag varit i skolan, som vanligt. Hände inte så mycket, var snuvig och trött. Efter skolan hängde jag men Johanna hem. Vi skulle plugga engelska. När vi kom hem så ät vi och jag stte macka i halsen när jag skrattade. Det var ju lyckat, var tvungen att skrika för att någongång få någon luft. Hahaha..  Sen satte vi oss i hennes rum och läste ur engelska boken. Efter typ 3 gången så kom jag på att vi skulle läsa på brittiskengelska, det blev typ tant engelska. Som pang i bygget. :D Hahaha. Gick sedan hem med henne och Fia som följe en bit.

Ska tvätta av sminket och lägga mig och läsa "hur kär får man bli".

Puss och natti

RSS 2.0