Minimidja!!

Hej hej!

Har inte orkat att blogga dom senaste dagarna, har ju firat jul och sånt. :)

Fick massor mar roliga grejer, bl.a Wii Fit plus. Pötsligt blev det väldigt roligt att träna! Några presentkort, fyra halsband och lite annat. :)

Idag så gick jag upp vid 7 och åkte iväg till Ullared och shoppade lite, vi var tvugna att åka dit och byta mina termobyxor som jag fick av pappa i julklapp, doma var alldeles för små. Hittade lite kläder och ännu ett halsband. Har nog ca 20 halsband nu, haha. Hittade också en mössa, eller pappa hittade den men när vi kom hem så ville han inte ha den. Så jag fick den. Den svart med ett S i pannan, kan antingen stå för Sofia eller Stridsberg. ;)
 
På tal om för små termobyxer, povade några andra. Dom var skit snygga, vita och alldeles lagom tjocka. Men det dumma var att storlekarna var väldigt konstiga.
  Provade först ett par L, man måste alltid ta en storlekstörre när man handlar kläder där, men dom var alldeles för små. Gick absolut inta att knäppa. Så jag tog ett par XL och dom var också försmå. På låren satt dom hlet okej, men midjan. Herregud! Värre kändes det när jag istället tog ett par XXL (!!) klart att dom också var för små. Helt sjukt! Gick knappt att knäppa dom, och det var XXL. Väldigt skummt och tråkigt eftersom dom var så snygga. 
  Fick gå och prova ett par på herrarnas avdelning, tyvärr så fanns det inga vita. Men hittade som tur var ett par. Så nu kommer jag inte att frysa om benen när jag ska flyga ner för backarna när vi åkte upp till kläppen. 
  Ska dit med Farmor och Farfar och faster med familj den tredje och stanna där en vecka.

Nu så ska jag gå och borsta tänderna och tvätta mig, sen ska jag ätta mig i sängen och rita lite på Kenza. Har fortsätt på håret på andra sidan unde handen nu. Och det går fortfarande skit bra! :D

Godnatt!


W.I.P Kenza

Godkväll!


Har fått lust att börja teckna på Kenza igen! Tappade lusten när jag började med henne hår för ett tag sen, men nu helt plötsligt efter att jag teckande ögat innan idag så "poff" så fick jag lusten tillbaka plus lite självförtroende. Det känns så jäla skönt. Komentera gära och säg vad ni tycker! :D



 Kenza


Öga



Gjorde ett öga precis. Lite suddig pga kameran, tog med mobilen.


Slut

Hej!

Nu är min APU-period helt över! Tråkigt men väldigt väldigt skönt. Idag så var det inte alls så kul, hade bara två barn från min avdelning och så var vi den andra avdelningen. Gillar inte rikigt den, det är så litet och tråkigt. Det roligast var rasten då jag bjöd på fika, titta på film när med dom andra barnen när mina sov och att få gå hem! ;) Haha. 

Idag så skulle jag ha åkt hem till mamma, men hon skulle inte till stan idag som hon hade planerat så vi bestämde för att ta det imorgon. Då kan ju spela sims 3 hela kvällen! Tjoho!

Ska till knallelend om en stnd tror jag. Frågade om pappa skulle handla idag och ville slänga av mig på vägen. ;) Ska försöka hitta något snyggt och mysigt att ha på mig på julafton.

Det var allt jag ville skriva, tror jag..

Hejdå!

Klipp klipp!

Hej!

Ska snart gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon, eller tidigt och tidigt.. kl 7. Pappa går ju upp vid 5. Stackan! 

Var och klippte mig idag med mamma. Klippte lite på luggen, den växer ju så fort och blir alldeles för lång och hänger ner i ögonen.
   Klipper mig varranan månad och skaffade lugga dagen innan jag började på Almås. Fast jag kan inte ha lugg riktigt i två månader, det lir oftast en månad med lugg och en månad uppsatt lugg. Lite variation. :)

Startade en ny blogg innan som ska handla om BARA The Sims! Kolla gärna in den om ni har lust, har inte laggt upp så mycket än. Faktiskt ingenting, ska göra det när jag skrivit klart det här inlägget. ;)

Haha, nu är det klart. :P 

Godnatt!

Snart lov!

Hej!

Kom hem från en liten stund sen från Fristad. Ska egentligen ha lov nu, men var sjuk några dagar under praktikveckorna så jag tänkte ta igen lite av dom idag och imorgon. Sen får jag lov på riktigt! :D Ångrade mig nästan lite imorse när jag gick upp vid sju. Det hade varit väldans gottigt att få ligga kvar några timmar till.

I helgen så har jag varit hos farmor och farfar och gjort marsipanfigurer och bakat GRÖNA bullar med kusinerna. Stannade tills på lördags förmiddagen då mamma kom och hämtade mig.
  Har inte för mig att jag gjorde så mycket den dagen, kollade på film och gjorde pepparkakshus med Jonathan. Vi gjorde varsin sida. Min blev snyggast! ;)
  I söndags så vaknade jag utav att brandalarmet gick igång, var inte dirket det mysigast sättet att vaka upp! Mamma fyllde år i lördags, så vi firade henne!

Sen vid 5 tiden så åkte jag hem till pappa igen. Spelade lite sims då. Det är ju så roligt, fast lite creepy när "ens barn" har sina haka aldeles för lång in så att tanköttete eller vad det är sicker ut! Steckars henne. :(


Det sticker ut under munnen! :(


Så söta! :) Har kollat upp vad dom heter nu, Felicia och Livia.
(Det är Livia som har det konsitaga med hakan. bilden togs några dagar innan hon växte upp)


Lite frieri blev det också. André och Charleen. :)

Har blivit väldigt mycket sims 3 det sista. Men det får ni stå ut med. ;) Ska kanske göra en blogg med BARA sims!


Goderafton, goderafton både herre och fru..

..vi önskar eder alla en fröjdefull jul!

Ska snart gå och lägga mig och rita lite, hade tänkt ta en snabb dusch först. :)

Var väldigt tråkigt på Åhaga, förutom när min kusin sjöng och vi dansade runt granen. Annars så stod vi bara och vaktade vårat bord. Hade ingenting att informera om eller dela ut. Kände mig också så ojulig, tänkte inte på att kläupp mig och så kände jag mig väldigt kort. Alla i styrelsen är jätte långa, fåt nästan ont i nacken när jag pratar med dem. Haha. Pappa kom på några bra saker med att vara kort när jag berättade om hur långa dom var. 

1, Hjärtat behöver inte arbeta lika hårt för att pumpa ut blodet eftersom det är så kort väg. ;) 
2, Det är intelika jobbigt att hålla uppe huvudet om man är kort, gravitationen.
3, Det är inte lika långt ner till marken om man snubblar.

Så ibland kan det vara väldigt bra att vara kort!

Imorgon så kommer nog dagen att gå fort, iallafall i skolan. Börjar kl 9 med klassföreståndartid sedan 50 minuters Idrott och sen slutar vi för dagen! Vi fick ledigt den sista 2 timmars lektionen, en julklapp från vår lärare. <3 Så jag slutar vid 10.50. Sen bär det av till knalleland, har inte köpt en ända klapp än! 

Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha.. hehe. Sen ska jag lägga mig coh rita lite. 

Godernatter!  

Rast, rast, rast!

Hej!

Idah har jag nästan bara haft rast! örjade dagen med ULS såm vi fick sluta 10 minuter tidigare ifrån, sen håltimma i 1,5h. Sen Matte, som vi fick sluta hela 20 minuter ifrån. Sen lunch och håltimma i två timmar och tjugo minuter. Skulle igentligen haft ULS igen, men vår lärare ställde in den för dom som klarade provet vi hade innan APUn och det gjorde jag. ;)
   Satt alldeles ensam under den rasten, 1 och en halv timme, i biblioteket och gjorde Idrotts uppgifterna som ska vara inlämnade på torsdag. Blev klar med nästan alla, ska bara göra den och renskriva allting på datorn. Sen så är det klart! :) Tills sista så hade vi Idrott sen slutade vi. :)

Om ca en timme så ska jag till Åhaga och vara med och informare om styrelsen på kulturskolan, eller jag tror ial att det är det vi ska göra.. är ny och fattar inte riktigt allting. Alla andra är typ veterander och har varit med sen dom började på kulturskolan. eller så känns det på mötena, eftersom dom vet precis vad dom pratar om och jag sitter där som ett litet frågeteckan! :P Haha, ska lyssna på min kusin som ska uppträda då också.

Ska gå och plocka upp mina idrotskläder och lästa lite Arbetssätt och lärade, har prov i det på torsdag.

Ha en bra kväll!


   
Här är mina första, födda tjejer i sims 3. Har alltid fått killar inna. Dom är tvillingar, Livia och.. Threse? Kommer inte ihåg vad hon rödhåriga heter. :P
    Iaf så är dom inte enäggstvillingar eftersom Livia har brunt hår med bärnstensfärgade ögon och Terese? har rött hår och LILA ögon. Förstår inte hur dom fick dom ögonfärgerna, Mamman Charleen har mörkgröna ögon och pappan (kommer inte ihåg vad han heter) har mörkblåa.. Det går ju inte att blanda till någon av barnets färger. Haha, :)


Barnvakt

Hej!

Sitter och väntar på att pappa ska komma hem så att vi kan kolla på paramentet som håller på att spelas in just nu. :)

Den här helgen har jag åkt lite fram och tillbaka, åkte till mamma i fredags och stannade tills på lördag. Sen vid fyra tiden igår körde mamma in mig till pappa. Sen kom min faster och hämtade mig och körde mig till henne. Var barnvakt igår år mina två kusiner och min lillebror. Vi spelade Rock Band, kollade på Robinsson och lekte sniglar. Eller det var bara jag om min ena kusin. Haha. :)

Sov över där, men var "tvungen" att gå upp vid 7, det var igentligen frivilligt men eftersom alla andra gick upp då så gjorde jag det också. Dom skulle ha lussefrukost och kolla på lucia tåget. Det var väldigt fint.

Ska skriva lite mer på min APU inlämning, är inte klar men allt än och det ska vara inlämmnat imorgon. Varför kund ejag inte göra klart allting förra veckan. Då hande jag ju inte behövt sitta här vid daton hela kvällen.. får tänka på det tills nästa gång. ;)

Hejdå!

Tidig morgon

Hej!

Bodre nog gå och lägga mig, men måste duscha. MEN Annika gick precis in i duschen. Typiskt. :P Har precis gjort lite skolarbeten som jag igentligen borde har blivit klar med typ förra veckan tycker man då jag har haft 5 veckor på mig att göra det. Men men.. sista minuten går väl också bra? Hehe.

Idag så började jag vid kvart över 6, tidigt som tusan. Värre blir det när man måste börja samma tid imorogn också. Fast då ska vi ju fira lucia. Piggar nog upp en lite. :)

Ska hem till mamma imogon, eller hem till Fia igentligen.. hoppas jag. Ringde innan men då var hon inte hemma. Men jag bad dom att säga att hon skulle ringa sen.. och jag tycker att nu är det sen. :P 

Tror inte att.. hon skulle duscha.. det var inget. Duschen sattes igång precis när jag började skriva att jag inte trodda hon skulle duscha. Haha. får väl duscha imogon, behöver inte äta någon frukost. Så kan sova iaf 10 minuter extra. Hade nog blivit 20 om jag duschat ikväll. Men snart är det helg!

Ska plocka upp lite kläder nu och hoppa att hon duschar klart snabbt. Behöver borsta tänderna.

Godnatt! 


Hihi, va gulligt. Dom leker titt ut med varrandra.


Lör, sön, mån, tis..

Hej!

Har inte haft tid eller ork att skriva dom senaste dagarn. :)

Var på julbord i lördags med släkten på pappas sida, mysigt! Åt absolut inget godis, utan istället åt jag tre clementiner. Plus all julmat!

I söndags så vaknade jag vid halv 11 och hade jätte ont i huvudet, lång och läste fram till 3 då jag skulle äta och sen så åkte jag och hade dansföreställning i kyrkan. Gick väldigt bra, fastän att jag var super nervös och hade ont i huvudet. :) När jag kom hem så la jag nmig och läste en stund till och sen kollade pappa och jag på film tills klockan var nio, då gick jag och la mig i sängen ingen och läste fram tills klockan var halv 2. Hehe.

Igår så började jag inte så tidigt som tur var! Haha. Dagen gick hyfast snabbt, kom hem strax innan 4 och å mat och fixade mig. Sen åkte jag iväg på styrelse möte på kulturskolan, har inte kunnat vara med på dom två senaste mötena så jag hängde inte riktigt med i allting. Hoppas att det går bättre nästa möte nästa år. :)

Och idag har jag inte gjort så mycket än förutom att jobba. :) Började vid halv 7 imorse. Så jag var tvungen att gå upp kvart i 5. Trodde att jag skulle somna den fösta timmen, det var ganksa lugnt då. Sen har det varit fullfart hel dagen! :)

Ska kolla igenom ala blolovin inläggen, det stod precis 106 men precis när jag kollade på fliken så bytte det till 107. Undrar om jag kommer att ta mig igenom alla idag?

Hejdå!


Min galna sim som står och pratar med sig själv. :)


Headache

Hej!

Fick åka hem en stund tidigare idag, hade så ont i huvudet att jag trodde att det skulle spricka. :( Det var kokt fisk men potatis och någon sås med vita små klumpar och dill. Luktade inte hallontårta direkt! Kände lukten redan innan jag kom in i köket, trodde att jag skulle trilla baklänges och.. jag vet inte riktigt vad.. :P 
  Men det var hemskt! Tur att jag hade mackor med mig. Hade aldrig i hela mitt liv ätit det där! Urk..

Men nu mår jag bra igen! Kände redan lite bättre då jag gick till bussen. :) Hoppas att pappa börjar laga mat snart, är hu ngrig som en varg! 

Hejdå!

 

RSS 2.0