Sjuk!

Hej alla friskusat och sjuklingar! Är sjuk och det suger. Var hemma från skolan idag och missade So provet och bilden. :(  Avskyr att vara sjuk, fast det är ganska skönt att slippa gå till skolan men inte lika skönt att må dåligt. När jag vaknade i morse var ena näsborren igen spacklad och det kändens som om jag hade en tennisboll i halsen med rakblad som skjuter fram så fort man pratar. :S
  Mådde inte så himla bra igår heller, det vet Johanna. Hon peppade mig under morgonen, så ett stort tack till henne. Hon kan få gårdagens ros. :)
  Dagens ros får mamma för att hon köpte specialutgåvan av Om jag kunde dröma (twilight) till mig! Skulle ha hoppat runt och varit överlycklig men mår man inte bra så mår man inte bra. Fast det blev lite bättre.

I helgen ska jag förmodligen till pappa, sen på lördagen, om jag mår bra, så ska jag till stan med Johanna. Hoppas att jag mår bra, vill till stan och skaffa lite nya roliga kläder. Har nästan börjat trötna på mina. Haha. :P

Snart ska jag slänga mig i sängen och läsa ut boken jag läser just nu så att jag kan börja med Twilight! Annars har jag tre böcker att läsa. Hejdå!

Sofia s. 

Den vet bara lite om kärleken som alltid talar om den.
Italienskt ordspråk
 


Snabbis!

Hej! Har haft noll ork att blogg det senaste. Hr hunnit med att gör a mycket, fast det jag igentligen borde göra.

I Lördags hade vi vuxenkalas för lille lille bror, i söndags var det dags för barnkalas med lille lille brors kamrater. I måndags kollade jag på tv i ca 3 h och 30 minuter, om inte mer. :S Gjorde också ett engelska prov i skolan, ska antagligen förtsätta imorgon. Idag har jag simmat 1Km (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) men Johanna. Var mega super jobbigt. Och tillsist så har jag kollat på Cullbergbaletten. Det var roligt och konstigt. Fast tanterna stank tantparfym och jag är lite känslig mot stark lukt. :/ 

Yes, det var nog allt om dom senaste dagarna. Har säkert hänt en massa mer,  men det få gå i glömskan.. finns det något som heter så? :S

Godnatt!

Taco kväll!

Hej! Har precis borstat tänderna med super tandborsten (återkommer till den sen), tvättat mig och tagit ut linserna. Det betyder att jag snart ska lägga mig, är super trött!

Idag flöt skolan på som vanligt, var med på idrotten fast inte allt. Har nageltrång! :(
  När jag kom hem slängde jag mig i soffan med några mandlar och kollade på Zack och Codys ljuva hotellivpå disney channel. Sen snurrade jag i köket med Jonathan, vi snurrade på Tudde som slängde sig mitt på golvet. Dumma katt! :)
  Sen packade jag i min lilla lilla påse och åkte iväg till pappa. Handlade lite, kom hem och löste Borås tidningens svåra soduko! Vi klarade den! Tjoho! Sen gjorde vi tacos och kollade på let´s dance. Åt alldeles för mycket *Suck* När hjälp! började stack jag in tillmitt rum och satte igån Zoo Tycoon 2! Sen blev jag trött och gick och borstadetänderna. 
 
Det är nu jag tänker berätta om min super tandborste! :D Pappa har nämligen köpt ny tandborstar till oss, en sådan medorange tungskrapa. Har haft en sån innan, fast det var lite skillnad på denhär nya. Den innahåller silver-ioner som motverkar bakterieväxt. Låter ju bra, men vad fan är silver-ioner? :S Svara om ni vet. Kan förresten tillägga att min tandborste är grön. Hehe. ;)

Tänkte säga godnatt till pappa och Oscar nu, får väl säga godnatt till er också! Helst innan kl 12. ;)

Godnatt - sofia s.

Innan kl 12?

Tors dag.

Hej! Sitter och lyssnar på Helena med My Chemical Romance. Det är nog en utav dom bästa låtarna jag vet.

Åt för en stund sen, paket lasange. Var ganska god, smakar som skolans. Jonathan tyckte dock inte att den var så smaskens. Men när jag började lära honom klockan så sa jag att om han inte äter kommer det han lärt sig gå in i ena örat och ut igenom det andra. Då åt han och lärde sig lita om klockan, halv och hel. Jag är bäst!
 
Var i skolan idag, mådde inte jätte bra imorse när jag gick upp. Fast sen blev det lite bättre. Hade bara ont i huvudet och blev bara lite snurrig när jag reste mig upp.
  Hade bild idag. :D Det är ett utav mina favorit ämnen, fast det verkar som om alla andra hatar det. Men smaken är ju som baken och min bak är ju skit snygg. ;) Hehehe. Janos bak är inte snygg, speciellt inte när han halv ligger på bordet
. xD Urk.

Nu måste jag göra kemi läxan som vi har tills imorgon, verkar hyfsat lätt. Vi fick den i onsdags men då var ju jag sjuk. Så jag skrev av den av Johanna på bussen hem, mådde ganska illa efter det. :(

Hejdå!

Sov sött - Sofia s.

Bra chefer har engagerade medarbetare.

Måste, måste!

Måste läsa på glosorna, måste duscha, måste städa det sista, måste göra alla matte läxor. Orkar inte.. 

Orkar inte gå och lägga mig, det bara snurrar i huvudet och näsan sprängs! Ibumetin, här kommer jag! Om jag orkar..

Blärk! Vill inte missa skolan, imorgn ska jag till skolan.


Sjuk

Hej, nu har skolan börjat igen och det första man gör är att bli sjuk. Åkte hem igår innan sista lektionen, den var 80 minuter lång. Hade ont och var alldeles kall svettig på ryggen, förskylnings infektion. Och så hade jag ont i huvudet.
  Idag mår jag lite bättre. Ryggen är inte lika illa men så fort jag reser mig upp blir det snurrigt och jag får ont i näsan och huvudet.

Skulle ha haft prov igår och idag i engelska. Ca 140 glosor. Kunde säkert bara lite med än hälften. Idag skulle jag ha haft engelska prov också men på några texter. Det verkade inte lika svårt. 
  Har precis suttit i sägen och gjort lite matte och alla Kemi uppgifter. Gick ganksa bra. 
  Fick reda på matte provet vi hade innan lover, gick sämmre än vad jag trodde det gick. Fick 34 av 40, 37 var Mvg. Visst blir man lite besviken när man trodde det gick bättre. Hade hoppas på att få mvg någon gång, men dethär var sista vanliga matte provet. Får ge järnet på nationelle proven.
 
Ritade lite igår. Blev ganska bra, fast inte om man jämför med orginalet. :S Haha.


Sofia s.


Bildbevis

Hej!

Vet ni vad? Jag spelade sims igår. :D Hahaha. Det är konstigt att man glömer bort hur roligt det är för det är roligt.  

Har ätit frukost och ska snart klä på mig och spela sims. Skulle behöva göra lite andra grejer också. Som att öva på alla 140 glosorna tills på onsdag, och städa på mitt rum. Alla kläder ligger på golvet och bara väntar på att bli vikta, ska ta itur med det ikväll.
  Imorgon börjar skolan, vill inte dit. Fast ändå tycker jag det är kul i skolan. När det går bra, som på kemin. Det är skit tråkigt när man inte fattar någonting men när man väl gör det och kan svara på alla frågot är det skit kul. Speciellt och experimentet poffar! ;)  

Ska borsta tänderna nu, men först ska jag trycka på The sims 2 Liver i lägenhets ikonen. :D

Sofia s - simmar lugnt idag igen. :)


Bildbevis från gårdagens spelade.

Jonas och Dennis(?). Jag är sämst på att komma ihåg födelse dagar och namn.

 
               Jonas.                  Någon och någon.. 
                                                        Pappa och mamma. :)         

Rubriken på det förra inlägget är ett rikigt gulligt namn. :)

Hej på er!

Blev nästan fälld på väg upp till mitt rum nyss, katten Tudde låg på golvet och såg helt oskuldsfull ut men när jag gick förbi sträckte han ut tassen. Tänk om han hade varit lite större, då kunde det ha gått riktigt illa. Hehe.

Blev inte så mycket eld idag, det var så många frysna löv i högen och när dom tinade blev det alldeles blött. Så vi fick grilla våra korvar i grillen.
  Mina kusiner Wilma och Elias var där. Är riktigt avundsjuk på Wilmas hår, det är långt brunt och vågigt. Och hennes ögon är stora, runda och bruna, vacker vackert.

Åkte hem till mamma vad halv 6 tiden tror jag, sen brottades jag med Jonathan. Han vann eftersom jag gav upp. Om jag inte gjort det skulle jag nog ha vunnit. :D
  Sen kollade vi på melodifestivalen och åt smörgåstårta. Mumma! Förutom dillen och paprikan. Hatar dill, det är så fiskigt och jag hatar fisk. :P Resten var gott!
  
På tal om melodifestivalen, Amy Diamond ser inte ut att vara 16... :S Hon ser ut att vara 13, det är helt sjukt. Mamma trodde det berodde på hennes glugg mellan framtänderna, men hon ser lika barnslig ut på långt håll. Speciellt med dendär låten. Svängig men fruktansvärt barnslig, om det hade varit jag som stod på den scenen hade jag velat ha något tuffare. Fast jag kommer antagligen aldrig stå på den scenen så som jag sjunger. xD 

Ska Ska ska ska ska spela sims nu! Ska trycka på knappen direkt efter att jag har tryckt på spara knappen här. Jag Lovar. ;)  
  Men innan jag gör det ska jag lägga upp några bilder från mitt sims sen i måndags/tisdags. Om ni vill se, annars kan ni ju börja blunda efter denhär meningen. ;)

Lovar att jag ska simma lugnt.
Sofia s.


Iband är det riktigt läskigt när dom kolla på en sådär. :S
                                
                         Paret Stenström, direkt efter att Hannes friat.       Första bästa stället, diskbänken!                                           

Valentin

Glad alla hjärtans dag ! :D

Har precisätit frukost och har börjat klä på mig. Ska till Farmor och Farfar idag och elda och grilla korv, vi brukar göra det varende år. Tradition. :)

Gårdagens kväll gick ganska fort. Spelade inte sims, har börjat tappa lusten när jag fick veta att det är 4 månadet kvar tills sims 3 kommer ut. Fast jag vill spela..
  Ialla fall, efter Let´s dance sappade jag runtlite och fastnade på Canal + någonting (action,hits,first finns olika) där Arn- tempelriddaren precis hade börjat. Den var faktiskt väldigt bra, brukar inte gilla svenska filmer just för att dom pratar svenska. Hehe. men det störde mig inte så himla mycket nu. Kankse för att det inte fanns någon ful dialekt eller för att dom pratade engelska ibland. 
  Efter filmen var slut så satte jag på Förhäxad. Är på näst sista cd:n, det tar slut alldeles för fort och är så jätte bra. Fast inte lika bra som Heroes. Eller jo, fast det är inte lika spännande och absolut inte lika anväcklat. Heroes är som enhög med trådar som har trasslat ihop sig. Svårt att få upp men det går. Medans Förhäxadär mer som ett nystan.. Hahaha. 

Hoppas att pappa är klar på toa snart.. fast jag skulle nog ändå inte kunna gå in där inne.. Bläää. :P 

Sofia s.
 
  

Fredag den trettonde

Paraskavedekatriafobi - fobi för fredan den trettonde.

Har precis kollat på Let´s dance skräck fredag och proppat i mig så mycket godis att jag mår illa. Bara tanken att gå tillbaka till tv:n gör mig illamående. Usch! Jag hatar att jag älskar godis! Varför ska det vara så förbaskat gott? Eller varför ska det vara så forbaskat onyttigt? Det hade varit bättre om godis varit jätte nyttigt och samtidigt jättegott. Finns det något som är det? Mandlar, mums! Hahaha. 

Har ingenaning om vad jag ska hitta på nu, pappa och Annika kommer inte förrens vid tvåtiden så jag har fortfarande ca 4 h och 40 minuter kvar att ha tråkigt.. 
  Kommer antagligen spela sims, Wii och kolla klart på Let´s Dance. Hoppas att Carl Jan eller Kitty/Ponnyn åker ut.

Hejdå ! :D

Partypingla

Godkväll! Eller kanske god morgon, god förmiddag det beror ju på... 
  Sittar alldeles ensam hemma hos pappa, han är på party med Annika. Kul för honom, här får ju jag sitta hemma med min godispåse, chipspåse, cider och vin. ;)  Hahaha, stryk det sista. Det står nämligen det i köket. Men jag lovade att inte dricka någonting, hehehehe. 

Har ingen ork att skriva, det blir inte bra. Men kan berätta kortfattat vad jag gjort denhär veckan. 

Måndag - spelat sims. 
Tisdag - spelat sims och åkt buss hem till pappa, kollat på Heroes säsong 3.
Onsdag - kollat på tv och varit i knalleland med pappa. Köpte ett par svarta mukisbyxor, äntligen! kollat på heroes säsong 3.
Torsdag - kollat på tv och löst suduko. 
Fredag - damsugit hela lägenheten! 

Japp, det var hela veckan väldigt kortfattat. Men den har inte varit så händelserik... Snart börjar let´s dance! Så hejdå på er oh hejsan godispåse! :D

Sofia s. 
                            


The sims 2 - Nattliv kvateret


Brisingr!

Hej! Vaknade alldels nyss, hade en skit skum dröm. Var med Sofia och åt pizza på ett ställe och det var hennes föräldrar som ägde det men dom frågade mig vem fia var och om hon var min syster. Då sa jag: Va! Är hon!? på skoj, trodde att dom skojade också, men dom var grav allvarliga. Sen började jag få för mig att hon var min syster. Vi åt upp Pizzan, sen kom hennes föräldrar och sa att dom skulle hem, fia skulle också med. Hon var inte min syster..
  Sen hamnade vi på en catwalki en idrottshall i USA, där skulle vi sitta på pallplintar en meter från runway (den dom går på), och skicka olika saker. Jenny Jonsson var med, hon skulle säga någonting på W. Fia var med, hon skulle skjuta fram en låda med en logga dom började på W, det stod samma sak som Jenny skulle sänga. Och jag skulle skjuta fram ett par mörk blåa gummistövlar. :S
  Innan catwalken började hittade vi Ashley Tisdale på en pallplint. Hennes hår var oranget och hennes hy var röd. Och så sa hon till oss att hon hade cancer. xD Att detta skulle bli hennes sista show. Synd för hänne tänkte vi och gick iväg. :P 
  Sen innan catwalken började kom en tjej och sa att alla som skjöt fram gummistövlar skulle hoppsa över runwayen, fast först skulle man hoppa över en pall med godis, som var nästan lika hög som mig.  Och helt plötsligt var vi i någon Ica affär.
  Men jag hoppade över, minde graciöst och hoppsade över runwayen, som förresen var en såndär lång matta, och i slutat studdsade in i en tjock pole med haribo godis. Sen blev tjejen arg på mig ock skickade mig bakom scenen, där satt en snubbe med alla lådor med loggor på. Sen kom hans identiska son in, då pekade jag på honom och skrev: Är inte du Fabina,  bör du i borås?! Han och hans pappa började flina och sa att det gjorde dom inte. Sen vaknade jag och kompå¨att han Fabian gick i klassen under mig när jag gick på svedjeskolan i stan. :P

Hahahahhahaha!

Vet ni vad jag gjorde igår? Antagligen inte.. Men jag läste ut Brisingr, den tredje Eragon boken. Sen var ganska sorglig i slutet. Låg och bara sitarrde upp i taket, som jag alltid gör när jag läst ut en bok.
  Jag hatar att läsa ut böcker, då tar dom slut. Och antagligen så finns det en uppföljare, eller så finns det ingen eller så är det låååångt kvar tills uppföljaren kommer ut. 
  Men för att komma över mian sorger över Brisingr så började jag läsa en bok som mamma lånade till min, Matilde heter den, orkade nästan inte börja igår eftersom den inte är lik eragon men den var faktiskt ganska bra. :) Det kommer nog inte ta så lång tid innan jag läst ut den, funderar på att ta med en exsta bok när jag åker till pappa idag, ifall jag läser ut den andra. :p

Nu börjar jag bli hungrig och äckel smaken i munnen börjar försvinna. Ett inlägg kommer nog senare om mina betuttade simmar. Hejdå!

Sofia s.

Det är inte samma sak att ha rätt och att få rätt.

4:de juni!!

Hej, har kommit fram till att det ibland inte är bra att hålla sig borta från datorn för länge. Då kan man missa en massa saker. Som att dom har skjutit upp releasen på The sims 3!!! Har gått och trott i tre dagar att jag skulle få det den 20:de februari, men nu måste jag vänta 4 månader innan det kommar!

Oh!

Ska trösta min sorg jenom att spela sims, ska lägga en ett utav mina gamla kvater och spela på Vindevåg, mina älskade Vindevågar. Önskar att Fia var här nu.. :'(

Sofia s. ....

Ork

Hej!

Har kännt mig riktigt duskig det senaste, har inte nuddat en enda dator förrens nu! Och vet ni vad, det är sportlov.. :)

Denns veckan har vetir jobbig, eller igentligen inte så himla jobbig. Har ju haft tre prov. Två nationellaprov i svenska och ett matte prov. Och det är en sak som förvånar mig väldigt mycket, det gick ganska bra på alla tre. Skumt... 

Måste ta upp vad vi fick för mat denna veckan i skolan, i måndags fick vi hamburgare. Tisdagen fisk, onsdagen en halv potatisbulle, torsdag tortillas med kattmatsröra, vi skulle ha fått pitabröd och i fredags kattmatssöppa. Mums..
 Går inte direkt att jubla åt denna veckans mat, onsdagen  var värst för då har vi fyra långa lektioner innan lunch och sen en efter. Då brukar man vara riktigt hungrig, men oftst när man ska äta så finna det antingen ingen met eller så är maten halv ljumen och grönsakerna varma. Så när maten är slut får man vänta ca tio minuter innan det kommer ny mat, men vi hade inte tid att vänta. Var tvugna att gå och kolla på en konsär så allt vi fikc i oss var en halv potatisbulle! Helt sjukt!
  Sen när vi gick ner till konsären kom Robin VM och sa att han var hungrug. Så vi frågade honom hur mycker han hade ätit. Då hade han ätit tre stycken. Futtigt! Hoppas att dom skärper sig!

Igår åkte jag hem till Farmor och Farfar, är fortfarande kvar hos dem. Kollade på melodifestivale, måste säga att Emilia var ganska bra. :) Men inte hon första var hon nu hette, hennes låt hette Tick tock. Ursh, fy och bläää!


Nu orkar jag inte skriva mer. Allt blev bara rörigt.
  Är lite svårt att sitta och skriva eftersom det är långt till skärmen och skärmen sitter till höger om tangentbordet.


Sofia s.

500m

Hej!
Idag hade vi nationellt prov i svenska, läsförståelse! Var inte så farligt som jag hade tänkt mig, fast vissa frågor var ganska kluriga. 
  Hade med mig mandlar, vindruvor och loka. Var kankse inte så smart att ha med sig kolsyrat vatten eftersom det lätta sprutar ut över hela bordet om man råkat skaka den och jag hade ju absolut inte skakat den och det var absolut inte jag som fick vatten över hela bordet. Ja, jag är otroligt ironisk. Fick faktiskt vatten över hela bordet, typiskt mig? Svaret är nog ja! 
  Efter provet hade vi idrott, hade bytt om och tänkte vara med. Men fick plötsliga smärtot i magen och ryggen. Goddag mensverk! :D Så jag satt och hejade på mitt lag, vi kom faktiskt 4a, var 6 lag. :P Tror att dom hade vunnit om jag hade varit med. :P

Efterskolan simmade jag men Johanna. Hade mensvärk hela tiden men lyckades ändå simma en halv kilometer. Johannas resultat kan ni läsa på hennes blogg. Man kan säga att hon simmade lite längre än mig, fast hon hade ju inte mensvärk. ;)
  Efter vi hade simmat tog vi bussen hem, då somande jag. Tror att jag var ganska trött, hehehe. 

Nu ska jag gör matte, måste värkligen göra, men jag orkar inte. :P

Talpar! ;)
Sofia s.  

Kopfschmerzen :( *

Hej! Har haft ont i huvudet nästan hela dagen idag men annars har det varit ganska bra.
  Gick upp vid kvart över 6 för att duscha, mitt hår var som ett packet margarin, och medans jag duschade funderade jag på varför man ibland inte orkar att duscha, det är ju så himla skönt. Speciellt på morgonen när man går upp ur den varma sägen och kyllan piskar en, då hoppar man in i duschen och blir varm igen och samtidigt ren. 
  Ja det är frågor som kan hålla mig vaken en en natt, eller snarare 5 minuter. 

Har precis ätit, bacon lindade korvad med pommes. Innan det gjorde jag lite matte och skrev upp dom nya tyska glosorna, fick förresten nästan alla rätt idag på tyska glosförhöret på . Skrev ihr iställer för ihn, eller på svenska er istället för honom, fast det tänkte jag inte på då. Sen var nog allting rätt. :D

Nu ska jag på toa, hehe. Sen vet jag inte vad jag ska göra... kanske lite mer matte. :)

Sofia s.

För ett ensamt hjärta är ett vänligt ord som ett vårregn
Turkisk ordspråk


*huvudvärk på tyska.

Söndag

Hej! Vaknade vid 12 idag, jobbigt. Dagen går så fort, man hinner inte med någonting.
 Fast lite har jag ändå hunnit med, några tal matte. Skulle behöva göra mer men jag fastnade. Får fråga Helen imorgon på EATn hur man gör. Jag har också skrivit upp alla engelska glosor. Har prov på onsdagen veckan efter lovet. Har inte övat någonting, och vi ska få ytterligare 70 stycken. Alldels förmånga enligt mig.

Nu när jag ändå skriver om prov kan jag ju berätta att nästa vecka har vi nationella prov, ett på tisdag och ett på torsdag. Båda två är i Svenska, det första på tisdagen är läsförståelse. Tror att det kommer gå hyfsat bra och det andra på torsdag är en skriv uppgift, det kommer nog att vara svårare. Min starka sida är absolut inte att skriva. Jag avskyr att skriva igentligen. Tycker till och med att blogga är jobbigt ibland, allt man skriver känns så hafsigt. Men det har nog lärt mig lite, fast jag vet inte hur. Kankse att uttrycka mig?
 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kollade lite på en film på Disney Channel men jag har sett den så många gånger. Ska nog kolla lite kläder på Ellos och spela sims. 

Simma lugnt!
Sofia s.  

RSS 2.0