Tisdag

Hej, hade svårt för att gå och lägga mig i går. Hehehe.

Dagens schema ser ut såhär: - Duscha (avkalarat)
                                                        - Dansa sexigt (avklarat nästan, det var inte så sexigt xD)
                                                        - Gå ut och gå.
                                                        - Göra matte
Har inte planerat mer, men kommer nog att slänga till någon timme sims spelande.

Just nu sitter jag och funderar på varför man är så dum ibland, pappa ringde från jobbet och sa att han inte hade tagit med sin mobil. Så han undrade om han hade fått något sms, det hade han inte. Men efter en stund fick han ett och då sprang jag och hämtade mig mobil och började på ett sms om att han hade fått ett sms. hehehehehehehe. Precis innan jag skickade det så *bapaff* kom jag på att hans mobil låg hemma. Mmm, det kallar jag dumt.

Sofia s

Staaaaan

Tjollahopp! Har huvudvärk och är jätte trött. Mums.

Idag har jag varit med Farmor i stan och shoppat upp alla mina presentkort, eller inte riktigt men nästan. Använde bara tre utav *räknar* 6. Kollade runt på rean med allt var ju bara skit. Skulle beskrivit det som min farmor gjorde men jag kommer inte ihåg vad hon sa så skit i det. Men det var inga snygga kläder, på övervåningen på gina var det full med kläder på golvet, helt sjukt. Och borden var typ helt tomma. :S Skulle provat en tröja med orkade inte, köptetvå par leggins. Ett par svarta och ett träskgröna, yes äntligen äger jag ett träskgrönt plagg!
   Var också och fikade på fiket i ålhenshuset, tog en grillad kyckling och bacon ciabata. Mums.

Sen gick vi och köppte blåbärsmuffins och tog med dom hem till pappa. Dom var också ganksa mums. och nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva.. Farmor åkte hem och jag stannade kvar. Blev bara en natt hemma hos mamma. 
  Efter att jag hade provat alla mina kläder, vilket jag måste göra åkte vi hem till Annika och åt glass och spelade sverige spelet, Annika van. Sen tröttnade pappa på henne (xD) och åkte hem. Det var då min huvudvärk exploderade, eller mer började ticka. Det exploderade när vi kom till sjöbo för att det luktade krut. Så jag två bamyl tror jag, tuggade dom, gjorde fula grimaser eftersom dom var sura och gick och la mig i sängen och kollade på Cityakuten!

Nu ska jag snart lägga mig, jag svär på mina bara fötter (har inga sockar) att jag värkligen ska göra det. Men först ska jag kolla lite ths sims 3 gojs,pappa undrade om han skulle förbeställa det åt mig. Men jag vet inte riktigt om jag vill ha det. om ni vill ta en titt på det kolla in www.thesims3.ea.com. ;)

Sofia s

the sims

Tog lite kort och tänker lägga upp dom om ni vill det eller ej. Om ni inte vill se kan ni ju alltid blunda. ;)


Hallen, i buren sitter papegojan Skatan. :) Jämte blomman på höger sida sitter dörren till Sonens rum.


Sonen Helmers rum.


Köket.


Tv rummet, den vita fyrkanten längst upp är tv:n, fick inte plats med en på golvet.
Älskar detaljer, syns det? :s


Japp, detaljer. Dörren leder in till ennu ett sovrum, med det annvänds inte just nu. :)


Dom vuxnas sovrummet, det rummer jag inte har haft någon ork att fixa. :P


Och till sist badrummet. :)

Bra vs. dåligt

Hej!

Tänkte precis skriva om hur dålig jag är på att lägga mig tidigt, men precis när jag skulle skiva det kom jag på att jag nästan bara skriver saker som är dåliga. Så jag tänker inte berätta om allt detdåliga som har hänt idag, utan allt det jag är bra och som jag är bra på.

Idag har jag borstattäderna direkt efter frukost. Sen har jag kollar på när oscar spelade Pince of Persian på sitt xbox 360 och hjälp honom att klara av en uppgift.
  Jag vann när vi spelade Trivial Pursuit, jippi! Var ioförsig med barn frågor som var ganska lätta och pappa hade vuxen frågorna, men för att göra det rättvisare så svarade jag på frågorna på båda sidorna. Efter det spelade jag sims och gjorde ett bög-par, jag är så stoltöver mig själv. Adopterade också ett barn som heter Helmer. Jag inredde skit snyggt i deras lägenhet. tja, det var nog allt bra jag gjort idag. Nej, jag bäddade min säng. :D

Hahaha, blev kanske inte ett så bar inlägg men skit samma. Det är kul att skriva. Ska spela sims nu, kan til lite kort på böglägenheten om ni vill se den.

sofia säger: Puss&hej! 

En bit till? Nej tack!

Hej! Har kommit fram till att jag är super sämst på att göra det jag tänker göra, som tex att gå och lägga mig. Skrev igår vid 11 att jag skulle lägga mig då, men jag kom inte i säng förrens halv 2. Kom på att det var länge sen jag spelade Harry Potter och fenixorden. och sen så satt jag och kollade på twilight i iPoden tills kvart över 2. Omöjligt..

Nu till vad som har hänt idag -> Idag har jag varit på middag hos Annikas föräldrar. Var väl ganska trevligt, hängde inte med närdom förklarade vilka dom hörde ihop med, men efter en noga observation såg man vilka som var ihop. Fanns två tjejer med, Therese och 'Jenny tror jag dom hette, 16 och 17. Dom var jobbiga, gick frisörlinjen på Almås. poch detsåg man direkt. Fjortisar för hela slanten..
  Fick någon kyckling gryta med ris, var gött men mättsamt. Dom frågade mig säkert 3 gånngr som jag inte skulle ta lite till. Tillslut sa Annika "Nej, hon är mätt!". Pinsamt. Fick sedan "för-efterätt", glass med maräng. Sen målade jag av lite i Amandas målarbok tills jag åkte med Pappa och Annika hem till henne. var något som var sönder så någon snubbe skullekomma och fixa det. 
   Var hemma hos henne i ungeför en och en halv timma, sen åkte vi hem till hennes föräldrar igen och åt efterätt, igen. Prinsesstårta, usch fy och blä. Det blev för söt.

Nu vet jag inte riktigt vad som kommer att hända.. Spela Wii tills körslaget börjar kankse, eller spela eragon. Det hade jag tänkt göra igår men precis då hörde jag ett publik vrål, pappa spelade Fifa 08 med kontrollen.

Nej, eragon får det bli. sofia s.

GodJul

Hej!

Nu är julen över och snart börjar mellandags rean, jippi! ;)

Har tillbringat min jul i skåne hos kusinerna. Annika och hennes barn kom också, Amanda och Fredrick. Åt en massa mat, och en massa godis. :P Förstår inte hur den där nya bilringen kom till. *visslat oskyldigt* Kollade också på kalle och Tomten är far till alla barna.och förstås öppnat julklappar!
   Fick en massa saker, en iPod gris, eller radio somman stoppar iPoden i. En mega super mysig morgonrock, en svart tröja, fjärde säsongen av Förhäxad, två halsband, ett presentkort på h&m för 350 kr och en rödmålad sten. :)

Hade också lite julfirande hos mamma i tisdags, fick en till morgonrock, en figur reflex, en ipod radio med alarm (observera, grisen går bara att lyssna på) 7 nr av Frida, fast fick såklar inte alla på en gång, dom kommer att ligga i brevlåden lite då och då. Fick också en pyjamas, den var inte så jätte skön, men den var fin. :) Tror inte att jag fick något mer. 

Har precis kollat på första skivan av Förhäxad, måste försöka hålla mig lite mer de här året så jag inte behöver vänta så länge på fortsättningen. Men det hände en skit skumm grej när jag skulle höja volymen på grisen, skivan ploppade ut ur dvd:n. :S Det är typ samma sändning på kontrollerna, så om jag trycker på open/close knappen på dvd kontrollen så höjs volymen. Väldigt skummigt ! :S

Ska nog snart lägga mig. Ha det bra !

sofia s.

Wiiihii!

Tjhooho! Jag tar tillbaka alla F*n jag skrev i det förra inlägget. För just nu sittar jag och kollar på filmen i min iPod. Jag älskar min mamma ! :D:D Och jag älskar den filmen. ;)

sofia s.


F*n..

Det funkade inte att göra om filmen och lägga in den i iPoden. :( Vet att man behöver göra om det till mp4 format och att man behövet ett speciellt pogram för att göra det. Och det gjorde mamma och peter. Men.. det funakde inte. Åh, va arg jag blir! 

Kollade runt lite och såg att det var någon som skrev att det var lättade att ladda ner filmen om den redan var i mp4 format. Och det finns på piratebay. Men där laddar inte mamma och peter ner, tror jag. Vågade inte fråga...

F*nF*n F*nF*n...


sofia s.


Pepparkakshus

Hej! Har precis kollat på ett avsnitt av Cityakuten och käkat popcorn.

Hittade det jag skulle i stan. En tröja till Peter, *shh* berätta inte för honom. ;) Och en svart tunika från Indiska till mig som jag tänkte inviga på julafton. 
  Var propp fullt i bilen på vägen hem.  Fullt i bagaget så jag och Oscar fick ha våra väskor i knät. Plus några påsa. Mamma hade det också ganska fullt där fram. 
   Har också gjort pepparkakshus, eller mamma gjorde det. :P Satte bara på smartisarna och tomtarna på taket. 


Nu ska jag klura ut hur man stoppar in filmer i iPoden. Mamma håller på att ladda ner Twilight nu. Skulle inte vara fel att kunna kolla på den när som helst. :D 


sofia s.  




Är inte så grå, utan svart.

Måndag

Hej, kan fortfarande inte sluta att tänka på Twilight. Har ingen riktig matlust och när jag riktar hela min hjärna på filmen får jag svårare för att andas, är det normalt? Ska fråga mamma om hon har någon lust att ladda ner den till mig. :)

På tal om mamma så ska jag med henne till stan och införskaffa den sista julklappen. Men jag har inte den blekaste aning om vad jag ska köpa, det är förresten till Peter. Vet inte om jag ska köpa något mer till pappa också. Isåfall får det nog bli en tröja. Ska också hitta någonting att ha på mig på julafton. Det måste bli någonting helt nytt detta året, måste ju imponera för mina killkusiner. ;) Blir ensam tjej hele förmiddagen, är ioför sig vad eftersom det bara finns två tjejer i pappas släkt, om man inte räknar med dom vuxna. Sen på eftermiddagen kommer Annika och hennes barn vad dom nu heter, Amanda och.... har inte träffat honom så hur ska jag veta vad han heter. :P

Nej, nu ska jag inte ruttna här långre utan gå och duscha. Får se om det blir något mer inlägg idag.

sofia s.


<3<3<3<3<3

söndag

Hej!

Idag har jag verit i knalleland men Fia. Hade fortfarnade lite julklappar att köpa. Bla till Oscar och Johanna. ;) Var i stan till typ 4. Sen åkte vi hem till Pappa och reserverade biljetter till Twilight. Fy jävlar va bra den var! Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta! Kunde inte andas riktigt eller tänka för den delen. Var också väldigt toanödig, och det gjorde inte saken bättre. :P
   Åkte hem och satte mig i sägen och grät, typ. tårarna bara rann, satt och skrattade också. Han var så snygg! Snyggare än Zac Eftron! Jag har aldig i hela mitt liv kännt en sån känsla, läskigt. Frågade Fia vad hon skulle göra nästan helg och om hon hade några penger kvar. :P

Ska försöka hitta en bild på hans ögon, dom är helt otroliga!

sofia s.

Söndag

Hej! Städer just nu, eller inte just nu. Tog en paus. :P Har haft en ganska händelserik helg. Sov över hos Lina Petterson från igår till idag. Gjorde massa julgodis, mums. Och åt hamburgare och tacos. Allt de gjorde vi igår, idag hade vi "spa-dag", ångbad och avocado mask. Väldigt uppfriskande.
  Idag var mamma, peter, jag och Jonathan på djurparken och gick tips promenad och kollade på djuren. Var riktigt roligt och mysigt. :)

Ska fortsätta med städninge, sen går jag och lägger mig. Hade tänkt duscha, men jag gör det imorgon istället. Sovgott!

Trött som en sten..

Nu är jag äntligen hemma hos mamma igen! Eller jag har varit det sen igår, men då var jag trött som en sten. Så jag gick och la mig ganska fort. :) Men inte var jag piggare för det när jag vaknade, jag var svintrött. Men jag pallade mig till skolan och gick på två lektioner, en utav dom innehöll ett prov om ni vill veta. Åkte hem sen, var över trött.

Ska ner och kolla på ghost whisperer! Godnatt (L)


...

Hej! Har så ont i magen, är hungrig men kan inte äta. Känns som om jag svalt en stor sten. :S Jobbigt.

Var och dansade idag. Var kul och jag tabbade mig. xD Tur att det var repetion och inte föreställning. Vat lite kluraigt att veta när man skulle gå in. Men det fixade sig, bara man kom ihåg vilka personer som gick in innan så går det bra. :)

Imorgon ska jag vara där från 12 till 20. Lång dag.. :p

Nu ska jag orkar jag inte skriva mer. Puss!


Söndag

Hej! Vaknade för en halvtimme sen, precis när julkalendern hade börjar. Perfekt. ;) Är väldigt trött och jag tror att jag kommer att vara ännu tröttarepå torsdag då jag kommer tillbaka tillskolan. Har en massa föreställningar denhär veckan, och idag ska vi öva men teatern. Det är nämligen en pjäs som vi ska vara med och dansa i. Så idag ska jag vara på GustavAdolvs församlingshem kl. 3 - 6, imorgon från kl 12- 9 och tisdag och onsdag från kl. 7.40- 8. Det är extremt långa dagar! Kommer att vara helt död på torsdag. Hoppas att det blir roligt...

I fredags skulle jag ha gjort klart mitt nationella prov i tyska eftersom jag inte kunde göra det på torsdagens tyskalektion då jag var hos tandläkaren. Men jag glömde det fullständigt, villkent inte är så bra. :/ Efter skolan packade jag som en jude, ska vara hos pappa till onsdag. Sen åkte jag hem till farmor och farfar, där var också mina kusiner Wilma och Elias. Vi bakade röda lussekatter och gröna bullar. :p Och så gjorde vi en massa figurer med marzipan, gav bort alla mina till Wilma. Sen sov vi där över natten.

På lördagen så väckte dom mig tidigt, redan kl 7.10 för att se på julkalendern. Men den började ju inte förren 9. Så jag somnade om. :P På kvällen så åt vi julbord på hofasnhäs café, var inet så jätte mycket jag gillade. Mäst prinskorven och rödbetssalladen. :P Och risalamalten, kommer det från Malta? :S
Sen gick vi hem till farmor och farfaroch sen åkte vi hem.

Nu ska jag spela sima, har haft lusten för det hela veckan! Puss.

Tranemo

Hejsan!

Idag har jag inte varit i skolan, jippi! Var istället och hälsade på tranemos gymnasie skola. Var kankse lita lockande men jag har bestämt mig att det är Almås som gäller. :) Åt där också, faktiskt ganska god mat, förutom att morötterna inte smakade morötter och vattnet smakade inte hellet någonting, som när man har i för mycket vatten i saft. :P Efter att vi hade ätit så fick vi vänta i över 45 minuter. Och dom sista 10 fick vi stå ute i slasken, inte roligt. :S Varför ska det vara slask? Jag har aldig förståt mig på det.. 
  När vi kom tillbaka till skolan gick jag och Johanna och simmade. Fast först, för att fördriva tiden, bastade vi. Alla från hillared och sexdrega satt i simhallen. Och jag är tjock.. Men jag simmade iaf 600m. Rekord! :D

Nu ska jag tvinga oscars kompis att lägga ihop sin laptop som ligger i min säng. Och så ska jag äta dagens chokladbit! Puss <3


                                             

RSS 2.0