The sims 3 IKEA

Spelade nyss sims och gjorde det här rummet:




Orginalet från IKEA. Likt? ;)


Haha, kolla Ko mattan. :P

Jag har valt helt rätt!

Hej!

Sitter och tecknar på en ny framsida till min kalender, man kunde nämligen byta ut det. Så varför inte göra en alldeles egen! :D

Idag så började vi vid åtta, var nära på att komma försent! Bussen var försenad p.g.a trafiken så var inte framme förrens 4 muniter innan vi började. Som tur var så hann jag! Och det var tur eftersom den lektionen, ULS, var jätte rolig och spännanade. Just nu så läser vi om barns utveckling från 0-6 år och efter dom här två lektionerna vi hade idag med det så känner jag verl´kligen att jag har valt precis rätt!! :D

Slutade vid tio över 3 efter att ha haft 50 minuter information om idrott och hälsa. Fick veta att vi kommer att ha dans! Kommer att äga ut alla! Mohahaha! ;)
  Fick även veta igår att mamma hade haft samma lärare som jag har, LG heter han, 1986-87. :)

I kväll så ska jag kolla på Linas kvällsbok om jag orkar, slutade ganska sent. Kankse slänger in någon timmes Sims också, har kommit på att det är jätte bra att hämta inpiration ifrån IKEA om man nu har slut på det! 

Puss!

 
Min middag idag! Hahaha! xD

Första riktigt skoldagen

Hallå!

Idag så började skolan på riktigt, eller kankse inte riktigt riktigt eftersom vi inte jobbade så mycket. Fick mest information.
  Började halv nio och slutade vid halv tre, hade bara tre lektioner idag. Svenska A, Utveckling, livsvilkor och sosialisation (eller ULS) och engelska A. Vi fick också våra skåp idag och nästan alla böcker vi ska ha den här terminen, eller läsåret. 
  Fick ockcå mitt pris som jag vann i torsdags, en zoo ask. Käkade upp den, eller dess innehåll när jag kom hem. Mums! :D 

Imorgon så börjar vi kl 8 och går till tio över 3, vår längsta dag fakiskt. Fast vi har en håltimma efter första lektionen, hade hällre sluppit den och börjat senare eller slutat tidigare. ;)  
  Ska ha ULS på morgonen, sen håltimman, matte, ULS IGEN och till sist Idrott och hälsa.

Läste precis i Johannas blogg att Lipstick Jungle är idag, får inte glömma bort att se det. Glömde nämligen det förra  veckan. :(  

Ska gå och ta mig en kiwi nu och kolla upp busstider för imorgon!

Kram!

skolan

Hej!

Hade för mig att jag skrev ett inlägg igår.. kanske jag inte gjorde det eller så försvann det bara? Haha. Kommer inte riktigt ihåg, för mycket att tänka på i skolan. Allt nytt som man ska komma ihåg, som vart allting ligger! Börjar hitta lite nu. :)

Klassen är okej, träffade en ganksa trevlig tjej som heter Bala som är 19 år. Fast jag vet inte om det märks att hon är det? :P Hehe. Dom andra är ok, har inte riktigt snackat så mycket med dom. 
  Vår klassföreståndare heter Karin Sonesson, helt okej. Kommer ha henne i svenska och något annat, vet inte vad det var.

Verkar väldigt roligt iaf, vill börja skolan på riktigt nu. Undar om jag komme att ångra det om några veckar? Haha.

  Var med Johanna i stan igår, köpte en almanacka, block med flikar, en svart kjol från indiska och en randig tröja från H&M. Köppte också en glass. :)

Tack för igår Johanna, saknar dig! <3

Ska sätta mig och kolla på friidrott med pappa och Annika. Lägger nog upp bilder på allt nya inköpt och håret imorgon.

Hejdå!

Pirr pirr pirr ännu mer!


Hej!

Ska snart gå och lägga mig och kolla på Förhäxad. Börjar bli ganska nervös nu...

Har klippt mig idag, blev lite annorlunda än det brukar vara. Ska lägga upp bild på det imorgon.

Godnatt!

Pirr pirr pirrrrrrr!!!! :S



Pirr pirr pirr!

Hej!

Sitter och dricker te och lyssnar på musik. Har precis kollat upp lute buss tider inför imorgon, då skolan börjar, och idag då jag ska klippa mig vid fyra. 
  Är ganska nervös nu! Tänk om det inte är någon som "passar" mig, tänk om jag måste umåg med Moell?! Hahahaha! (Gick i min förra klass på Moga, blir aldrig av med honom! xD) Om det nu inte finns någon som vill bli vän med mig och jag bara har Moell kvar så väljer jag nog att inte vara med någon alls. Hehe.

Ska ringa Johanna snart och bestämma vart och när vi ska träffan imoron innan skolan, har tre möjliga tider. Ska träffa henne sen efter skolan också och shoppa.

Ska dricka upp mitt te, som nu blivit klallt och sen ska jag ringa Johanna!

Hejdå!
                                     
Riktigt så skakig är jag inte.. än! ;)

Dregelhunden, dreglar ej mer!

Hej!

Ska snart gå och lägga mig och läsa Sagan om ringen, tänkte bara slänga in ett kort inlägg om dagen först! ;)

Idag så har jag varit hundvakt igen, var det i måndags(eller tisdags) åt Molle och i lördags åt Farmor och Farfars lille hund Mitze. Fick 150 kr för det och en ost omelett! Mums! Och idag så jag jag hundvakt åt Molle igen, fast nu hade jag sällskap av Mormor och Jonathan, synd att dom inte var till någon så stor hjälp! ;) Haha.
  Har också åkt hem till pappa idag och spelat Zoo tycoon 2, var ett tag sen jag spelade det.
  Fick ett uppdag att fota ett djur som sov, med dom ville aldrig sova. Och om dom nu gjorde det så han jag aldrig fram, störande. :P Haha.

Imorgon så ska jag till banken med pappa och så ska jag köpa mig ett busskort så att jag kan åka till skolan på onsdag.

Fy va nervös jag blev nu!
 

Molle, han är lite större nu än på bilden.

Skulle ha lagt ut bilden med dregelhund-inlägget men glömde det.

Godnatt!

Läskiga drömmar!

Hej!

Vaknade för en stund sen efter att ha haft tre läskiga drömmar!
  Den första handlade om ormar, jag var på något hotell, såg mer ut som ett palats, och fångade in ormar med band som i samma mönster som dom. Var ganska lätt eftersom det bara var att slå till dom.
  Sen nästa dröm så var jag i en utav NOsalarna på Moga och hade nationellt prov med Johanna och helt plötsligt så började det att brinna i hennes öronsnibb och det spreds sig ut över huvudet!
  Försökte att släcka det med händerna men brände mig bara, sen körde jag in hennes huvud under en kran och drog på kallvattnet. När jag trodde att det hade slocknat så sängde jag av men då flammade det upp igen!
  Var jätte läskigt, hade panik och visste inte om hon skulle brinna upp! Kommer inte ihåg hur det slutade.. :'(
  I den tredje och sista drömen jag hade innan jag vakanade var jag hemma i vår dator rum och blev jagad av en liten ödla som bytta stolek, färg och utseende varje gång den gömde sig.
   Ingen trodde på mig när jag sa att den fanns där inne, förr utom Jonathan. Så vi ställde oss rygg mot rygg och snurrade runt i rummet tills jag såg den.
  Då såg den ut som en liten liten krokodil, ca 10 cm, och hoppade på mig medans jag försökte fly upp på en pall med Jonathan. Fik upp honom men inte mig själv så jag sprang runt i rummet medans "krokodilen" nafsade på mina vader!

Sen vaknade jag! Vågade knappt gå ur sängen, tänkte att den kankse fanns där under och skulle springa fram och nafsa på mig. Men här jog hoppade ner från sängen, ja jag hoppade, så kom det ingen krokodil ödla. Hahaha! :P

Nu till något sötare, ritade av en katt igår. Blev super nöjd!
  Använde blyerts och färgpennor. :)



Nu så ska jag gå och duscha sen så ska jag väl städa tror jag, om jag nu orkar. :)

Hejdå

Onsdag

Hej!

Sitter med familjens bärbara i köket och kikat runt lite. Ska snart kila upp och lägga mig och läsa Sagan om ringen som jag började med i måndags.
  Egentligen är det en lånebok, från dalsjöfors bibliotek tror jag, och den skule varit inlämmnad senast 1988-01-12. Hehe, lite sent nu kanske. ;)

Idag så vakande jag vid halv 11 och gick ut en sväng med Molle sen så åt jag frukost och spelade uno med Jonathan tre gånger, vann alla tre. Hehehe. ;)
  Sen så smsade jag Johanna och frågade om hon skulle ville hitta på något idag, och det ville hon. :D Så vi bestämde oss för att gå ut och gå en sväng.
  Efter "en sväng" så gick vi hem till Johanna och kollade på Gossip Girl tills det började mullra och gå gick vi och åt glass istället. Vilket vi borde ha gjort när vi kom tillbaka, eftersom vi var väldigt varma! ;) 
  Sen så kollade vi på lite foton och snackade och sen mullrade det i min mage och jag åkte hem och käkade spagetti och köttfärssås. Hade inte ätit på heladagen, om man inte räknar glass som mat. :) 

Nej, nu ska jag stänga ner och slänga mina linser. Tror att jag har haft dom i över en månad nu.. 
 
Tack för idag Johanna! Älskar dig super duper mycket! Säg till när du vill boka flybiljetter  till USA! <3

 Godnatt!


Måndag

Haloppsan!

Har varit hos pappa i en vecka nu, fast jag var i skåne från onsdag till fredag men han var ju med. :P

Idag så ska jag till banken med pappa och fixa id och nytt kort sen så ska jag hem till farmor och farfar och sova över tills imorgon och sen ska jag hem till mamma igen och träffa Molle och Jonathan! :D
Hoppas att dom saknar mig, för jag saknar dom. :)

Nu så ska jag klä på mig och starta sims och spela! Hejdå!


Katy Perry. Bilden är inte bäst, men det kommer komma en bättre. :)
 

Flyttat

Hej!

Vakande för ca en timme sen hemma hos pappa och det första jag tänkte var "Varför hämtade min kusin en kontroll kl 5 i morse? Och vilken kontroll?!"
   Sen efter en stundsåg jag att min dvd kontroll saknades, antagligen så hade Oscars kontrolls batteri tagit slut och eftersom vi har likadana Dvdisar så kan man använada samma kontroll till båda. 
  Men kl 5 på morgonen?! :S

Det anda jag tänkte på var att jag älskar mitt rum! Stor trivs, speciellt nu när jag har fått hit mina saker från mamma. Då ser det mer rummigt ut, som om någon bor där. Fast det har ju bott någon här innan, men nu så har jag flyttat hit "på riktigt". Fast adressen och sånt skit är inte ändrat än. Men snart. :)

Nu så ska jag fråga pappa om vi ska äta frukost även fast min kusin inte har vaknat än, om han nu inte har vaknat medana jag kämpat med att få det här inlägget att låta vettigt! :P

Hejdå!


RSS 2.0