Ork

Hej!

Har kännt mig riktigt duskig det senaste, har inte nuddat en enda dator förrens nu! Och vet ni vad, det är sportlov.. :)

Denns veckan har vetir jobbig, eller igentligen inte så himla jobbig. Har ju haft tre prov. Två nationellaprov i svenska och ett matte prov. Och det är en sak som förvånar mig väldigt mycket, det gick ganska bra på alla tre. Skumt... 

Måste ta upp vad vi fick för mat denna veckan i skolan, i måndags fick vi hamburgare. Tisdagen fisk, onsdagen en halv potatisbulle, torsdag tortillas med kattmatsröra, vi skulle ha fått pitabröd och i fredags kattmatssöppa. Mums..
 Går inte direkt att jubla åt denna veckans mat, onsdagen  var värst för då har vi fyra långa lektioner innan lunch och sen en efter. Då brukar man vara riktigt hungrig, men oftst när man ska äta så finna det antingen ingen met eller så är maten halv ljumen och grönsakerna varma. Så när maten är slut får man vänta ca tio minuter innan det kommer ny mat, men vi hade inte tid att vänta. Var tvugna att gå och kolla på en konsär så allt vi fikc i oss var en halv potatisbulle! Helt sjukt!
  Sen när vi gick ner till konsären kom Robin VM och sa att han var hungrug. Så vi frågade honom hur mycker han hade ätit. Då hade han ätit tre stycken. Futtigt! Hoppas att dom skärper sig!

Igår åkte jag hem till Farmor och Farfar, är fortfarande kvar hos dem. Kollade på melodifestivale, måste säga att Emilia var ganska bra. :) Men inte hon första var hon nu hette, hennes låt hette Tick tock. Ursh, fy och bläää!


Nu orkar jag inte skriva mer. Allt blev bara rörigt.
  Är lite svårt att sitta och skriva eftersom det är långt till skärmen och skärmen sitter till höger om tangentbordet.


Sofia s.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0